РУСЕ

• 41 445
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
За 6-тия рожден ден на детето ползвах Веселяците.
Веселякът беше Спайдърмен, а Веселячката им организираше игри, в които участваше и Спайдърмен, разбира се.
Мисля, че децата се забавляваха, но за по-големи деца...не знам дали биха ги възприели.

# 91
  • bg
"Браво". Там наистина става за по-големи. Иначе последните РД на които сме ходили все са били в заведения с DJ. Следобед. Били сме в Авангард (долу), в дискотеката на бул. Придунавски и в "Олд фешън". Добре е ставало. Нямало е аниматори.
Цялото заведение ли се ангажира в такъв случай?И ако са десетина деца не е ли малко неуютно в една дискотека. От кафетата, които имат обособени отделни части така че децата да бъдат настанени отделно от останалите клиенти, някъде по центъра дали не е добър вариант.

За 6-тия рожден ден на детето ползвах Веселяците.
Веселякът беше Спайдърмен, а Веселячката им организираше игри, в които участваше и Спайдърмен, разбира се.
Мисля, че децата се забавляваха, но за по-големи деца...не знам дали биха ги възприели.
Аз попитах за аниматор понеже гледам, че моето дете още се забавлява с тези по морето, а и те успяват да занимават и малки и големи. Явно зависи от аниматора, но дано се включат и други момичета да видим как те са забавлявали децата на парти.

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 17:06 от ja01

# 92
  • ride my bike...
Здравейте момичета.
Аз периодично нахлувам в темичката ви с въпроси - какво, къде...
Но не живея в Русе от години, а напоследък се струпаха доста задачи Rolling Eyes Този път ви моля да ми препоръчате фирма за почистване на мокет. Може и на лични - да не се сметне за реклама  Thinking Още веднъж благодаря за помощта и хубава вечер   bouquet

# 93
АЗ  за барчетата за рожденни дни не мога да помогна за съжаление  Thinking

# 94
  • Русе
ja01 , да, цялото заведение се ангажира. Това са все заведения които не работят през деня и няма проблем за следобедно парти. От заведенията само сокчетата, иначе майките са си внасяла всичко + DJ. На последният РД които бяхме началото на месеца сметката беше такава: "Авангард"- пиано бара, 15-тина деца с толкова родители - 80 лв. за пиене. 30 лв. DJ-я и отделно тортата+сладки/соленките ( нямаше сандвичи). DJ им организира разни игри. Стоя два часа, ние отделно стояхме още два.

# 95
  • bg
eli_dechkin благодаря ти много, може ли  информация за диджея на лични

# 96
  • в огледалото на живота
Добро утро в този съботен дъждовен ден.Ей,зимата се завръща...няма скоро да се радваме на пролетта,а така го обичам този сезон.Всичко е зелено,красиво,топло,природата се събужда за нов живот.
Зачетох се в обсъжданите теми по горе,че не бях наминавала скоро.Тъй като синът ми е от по големите деца/почти 13г/,бяхме решили за неговия празник да избягаме от стандартните сандвичи у дома.Събитието чествахме на хиподрума/Конната база на Силвена фото/,това беше лятото и затова в момента е неудачно.А иначе местото е много приятно за отмора и събиране,менюто избираш сам и можеш да си внесеш от бонбоните,до питието и тортата.При нас изборът се спря на детски пици,салати и хапки.Има и озвучаване,музиката си избираш сам,абе с две думи изкарахме чудно.Препоръчвам ви го за всякакъв повод,а и собствениците са много разбрани.По важното е,че децата се забавляват на воля навън,има и детски кът за по малките,който е ограден,за по голяма сигурност на родителите.
За телефонните сметки,какво да кажа.Спомних си далечната 98г,тогава беше само Мтел като оператор -абсолютен монополист.Плащах такса от 18лв на месец като абонат и отделно разговори,излизаше ми сума към 50лв,което на него време си беше направо кожодерство... #2gunfireСега вече има избор,всеки преценява най-удачно.
Ех,разписах се дълго,надявам се недосадно  Laughing Спокоен уикенд на всички!

# 97

Не мога да го отворя.Само при мен ли е така?

И на мен ми се стори странно как е излязъл линка още като го пуснах във форума, но реших че може би е нормално да е така. Само че не става. Пак пробвах и пак така излиза линка. Като при мен се отваря. Абе я направо фейса ми е agnes artyunyan така можете да ме намерите. Пуснете искане за приятелство, че май съм забранила снимките да се гледат от непознати.

# 98
Не мога да го отворя.Само при мен ли е така?

И на мен ми се стори странно как е излязъл линка още като го пуснах във форума, но реших че може би е нормално да е така. Само че не става. Пак пробвах и пак така излиза линка. Като при мен се отваря. Абе я направо фейса ми е agnes artyunyan така можете да ме намерите. Пуснете искане за приятелство, че май съм забранила снимките да се гледат от непознати.
пуснах аз  Grinning

# 99
Благодаря на всички, които споделиха своите идеи относно рождените дни! Grinning
Лек и спорен ден ви желая!

# 100
уффффффффффф пак ще го напиша
КОГАТО ПУСКАТЕ ЛИНК КЪМ ФЕЙСБУК МАХАТЕ УДИВИТЕЛНИЯ ЗНАК, НАМИРАЩ СЕ НЕЙДЕ ПО СРЕДАТА И ТАКА ЛИНКА ЩЕ Е ДОСТЪПЕН ЗА ВСИЧКИ
сори че викам  Mr. Green

# 101
Майчета здравейте влизам да ви кажа никога неводете детето си при "д-р.Мария Пейчева специалист детски болести"намира се в 1 пол.на 4 ет.Та така да кажа възмутена съм.
В понеделник водя детето за гърлен секрет в сряда отивам да го взема с малката.Тя от вторник вечер е с Т съответно и казвам преглежда я. Гледа ВНИМАТЕЛНО микробиологичното иследване казвам че от зинат е алергична и ми изписва Аугоментин.Така прибираме се и започвам да и давам. Т продължава тя неиска да пие АБ къде го повръща къде не както и да е.От вторник вечер до петък Т продължава и немога да я сваля обаждам се на моето джипи той като видя иследването и АБ се хвана за главата #Crazy.И знаете ли на него пишело че тази бактерия не се влияе от Аугоментина.Сменихме АБ и след 1 прием Т спря.кажете ми какво да направя дали да не я съдя или няма смисъл или да отида в кабинета и да и вдигна скандал.Просто съм изумена #Cussing out какви лекари нямам думи #2gunfireте лекуват нашите деца

# 102
Галина, това наистина е недопустимо. Въпреки моето добро мнение за нея те съветвам да подадеш сигнал в касата - все пак имаш изследване и рецепта, което е достатъчно за да направят проверка. Трябва да се научат тия лекари да мислят, не само да гледат какви пари ще получат от пациента.
Вчера бях бясна - 2-годишно дете, починало в Пловдив, друго преди това - в София, онова сладко 4-годишно момиченце  Cry Cry Cry толкова ли много деца имаме, че да се правят експерименти с тях? Ако майката ходи често и звъни на лекаря при най-малкото притеснение е истеричка някаква, ако пък не отиде, защото са и казали че не е толкова зле детето - излиза че е безотговорна  Rolling Eyes  за пореден път побеснявам!!!

# 103
уффффффффффф пак ще го напиша
КОГАТО ПУСКАТЕ ЛИНК КЪМ ФЕЙСБУК МАХАТЕ УДИВИТЕЛНИЯ ЗНАК, НАМИРАЩ СЕ НЕЙДЕ ПО СРЕДАТА И ТАКА ЛИНКА ЩЕ Е ДОСТЪПЕН ЗА ВСИЧКИ
сори че викам  Mr. Green

на мен не ми стана достъпен  Rolling Eyes

# 104
  • Русе
Аз имам пресен пример за това, че не трябва да се вярва от първия път на никого, очевидно. Не желая да превръщам темата в спор кой добър и кой не, но ето какво ми се случи. По препоръки от форума и познати се прехвърлих при д-р Калинов от началото на годината. За съжаление с тоя бум на вируси и всички болни вкъщи малкия също започна да накашля. Понеже ме бяха предупредили да не се впрягам прекалено и че кашлят и от повечето слюнка, изчаках да се убедя, че кашлицата наистина не е мое внушение и го заведохме на лекар. Доктора беше страшно любезен и обяснителен и каза, че на детето нищо му няма, да съм капела лайка и да слагам калциев глюконат. Да, ама не, на другия ден пак отидохме, защото кашляше като стар тютюнджия и го виждах, че се мъчи, като си поема дъх вече, горкото, въпреки инхалациите. Този път, според лекаря, нещо му дразнело на детето, алергична реакция, да сме си взимали здравия син от там. Решихме да отидем за второ мнение при Бурмова, понеже и температура вдигна вече и нищо не можеше да ме убеди, че детето е здраво. Резултат - бронхеолит и в края на деня и антибиотик, защото толкова бяхме закъснели да ни убеждават, че всичко е наред, че нямаше как без него, колкото и да не исках.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Тъпо е просто...Или излизаме истерици и хора, които се правят, че разбират, или сме небрежни. Ами как да си лекуваме иначе децата???  Confused

Общи условия

Активация на акаунт