РУСЕ

• 41 450
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
agnesana, честита ви половин годинка! Желая много щастие на малкото човече и на вас!  Hug

Reni_Vo, ти най-вероятно си се информирала преди да вземеш решение да дохранваш и да даваш пюрета толкова рано, но възможно ли е това просто да е период на детенцето. Доколкото имам познати с детенца, близки на възраст като твоето (включително и моето) в момента всички са нервни и това не е от недохранване. Не забравяй, че кърмата е най-доброто за твоето дете и сравнително рядко се налага дохранване на бебчетата. Просто предлагам и споделям мнение. Успех!

# 76
Ами Рени време му е на юнака да похапва пюренца, но не съм сигурна че ще те остави на мира  Grinning, недей рискува с мляко, защото може и да неиска после да суче.

Честита половин годинка на мъника на agnesana  Simple Smile  Да ви е живо и здраво момчето и благодаря за почерпката

# 77
  • Русе
  Честита половин годинка на малкия Златко! Да расте здраво юначе!
  Рени, може зъбчета да го мъчат Ники, време е вече.

# 78
честита половин годинка не синчето на Агнеса
Рени аз искам да скоча през терасата вече.колко ми се хили търколи се обръща с смее newsm78 толкова повече реве и се криви ,аз съм захранила от 20 дни вече но и аз все си мисля ,че не стига млякото цедя само по 60мл и наистина мисля ,че не е достатъчно.Но не бързай да даваш друго мляко  bouquet Марчето е праваю
ЗА ОПЕРАРАТОРЧЕТАТА на телефони не коментирам как Ви се струва 4000 сметка на мтел а ????

# 79
  • На брега на реката
Абе недейте така от раз да казвате, че е време за пюренца  Rolling Eyes Има си куп признаци, които трябва да водят майката, не само това, че МОЖЕ БИ кърмата не му стига. Има кърмачески стачки, има кризи на растежа. За мен това е много крехка възраст за захранване.

# 80
Благодаря ви много за пожеланията  Hug
Аз днес се постарах, макар някой постоянно да мрънкаше покрай мен, но все пак успях да направя торта. Не успях да я докарам много на фаца, но знам че на вкус ще е идеална.

http://www.facebook.com/album.php?aid=65265&id=1059056471&saved#!/photo.php?fbid=1742774803381&set=a.1503862790730.65265.1059056471&theater

# 81
Здравейте, момичета!
Имам нужда от помощ - приемам идеи за място, на което да се направи детски рожден ден. Възраст на децата - 9-10 години.
Предварително ви благодаря за помощта!  bouquet

# 82
  • Русе/София

Не мога да го отворя.Само при мен ли е така?

# 83
  • Русе
  Момичета продава ли се някъде в Русе филц.  newsm78

# 84
Здравейте, момичета!
Имам нужда от помощ - приемам идеи за място, на което да се направи детски рожден ден. Възраст на децата - 9-10 години.

В дружбите Дон Вито Корлеоне не е лошо. Има си детски кът с бавачка. А заведението лично на мен ми хареса. Зависи и дали искаш и аниматор, за там вече някой друг трябва да помогне.

# 85
  • Русе
Сещам се едно място...някакво Йори беше..в една пресечка между "Панайот Хитов" и "Мария Луиза". Оф, ама и аз съм от помощ..  Laughing
Там е точно за такива цели, доколкото знам.

# 86
  • На брега на реката
Има един между Панайот Хитов и Мария Луиза - на Муткурова, ама се казваше май Вълшебство  Rolling Eyes Ако за него говори marrah, той е за по-малки деца, поне за щерката е идеален. За 9-10 годишни ще е подходящо нещо не толкова бебешко  Rolling Eyes

# 87
  • bg
Здравейте, момичета!
Да се присъединя и аз към питането. Децата на тази възраст не са вече за детски клуб от този вид като Вълшебство по моите впечатления и въпреки това пак си търсят игри и забавление.
 Да попитам и за аниматорите Веселяците- някой ползвал ли е услугите им и какви ви е мнението. Има ли и други аниматори от които сте доволни? Благодаря и аз   bouquet

# 88
  • Русе
Здравейте, момичета!

По Борисова , срещу Приста Ойл , как се казваше  newsm78 , веднъж беше ставало въпрос в предишната тема .

# 89
  • Русе
"Браво". Там наистина става за по-големи. Иначе последните РД на които сме ходили все са били в заведения с DJ. Следобед. Били сме в Авангард (долу), в дискотеката на бул. Придунавски и в "Олд фешън". Добре е ставало. Нямало е аниматори.

Общи условия

Активация на акаунт