РУСЕ

• 41 553
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро в този хубав слънчев и студен ден. Де избягахте всички? Аз няй накрая да намеря време да седна пред компа и то да няма никой. Срамота.

# 136
Здравейте.  Heart Eyes
Желая на всички здрава и лека седмица.   bouquet

# 137
Добър ден. Ние сме си в къщи. Малкия е с хрема и накашля. Ходихме при педи да го види. Да се надяваме да не стане по-сериозно. Ще се гледаме тия дни.

Приятна седмица на всички!

# 138
Здравейте и от мен!Виждам темата за лекари сте обсъждали,аз смятам,че повечето от нас не са специалисти и БИ ТРЯБВАЛО да могат да се доверят на педиатрите си(лошото е,че така като гледам май малко педиатри заслужават доверие).Аз например нямам никакъв опит в лекуването на болести,преди да забременея се лекувах сама-питам в аптеката и те ми казват какво да си взема,НО когато става въпрос за детето ми не бих го лекувала на своя глава.Дано  всички болни дечица да се оправят бързо и да няма разтревожени майки в нашата темичка.Хубав ден!

# 139
Здравейте! Сутринта ходихме на лекар и предписа на малката Тамифлу Sad изобщо не ми се иска да й го давам..... но три дни и нощи се измъчи горкото детенце - температурата й мина 40 градуса и просто.... много се притесних... надявах се, че ще ни се размине... какво ви е мнението за тамифлуто?  newsm78

# 140
Здравейте! Сутринта ходихме на лекар и предписа на малката Тамифлу Sad изобщо не ми се иска да й го давам..... но три дни и нощи се измъчи горкото детенце - температурата й мина 40 градуса и просто.... много се притесних... надявах се, че ще ни се размине... какво ви е мнението за тамифлуто?  newsm78

Ами каката е пила 2 пъти и се оправи. Мисля, че е по-добър вариант от АБ.

РР. Ама не ви ли го даде безплатно?

# 141
  • Русе
 Лекарствата много често са като копчетата , шапките и т.н. , според модата  Grinning !
Днес това е много хубаво , утре е друго , но винаги - най-скъпото  Laughing !

# 142
даде ни го безплатно да, иначе едната капсулка била 3.70 #Crazy.... Ramlim, прави си напълно.... затова мразя фармацевтичните гиганти - разработват си вирусчета, за да могат после да ни карат да си купуваме скъпи лекарства, с които да се лекуваме.... вярвам в теорията на конспирацията в техния случай!   Money хората правят какви ли не свинщини за пари Close

# 143
Незнам Тамифлу дали помага ,но освен него при температура е важно на малкото дете да се
дават течности,сокчета , компоти каквото имаш,чайчета,защото бързо се обезводняват.Зависи колко е голямо детето.То това е нещо елементарно и всички го знаят,но е трудно на едно дете с темпер. да дадеш каквото и да било.

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 14:24 от morski briz

# 144
  • в огледалото на живота
Привет.Какви са тия болести дето пак ги налегнаха мъниците,бързо да се оправят всички  Hug
Днес студено не студено,бях навън с малката,ей пощурява това дете в къщи,само да види ,че се обличам,грабва ботушите си и удря по вратата да излиза  Laughing
Спретнахме една бърза разходка и пак сме у дома.Хайде,дано свършва студа и вирусите и се препичаме на мартенско кафе с дечурлигата   food010   1swing

# 145
Момичета,имам въпрос:Превели ли са детските за този месец?
Защото имах двайсетина лв останали в картата,а сега като я проверих имам 66лв.Пак не се връзва дори и да са ги превели,но все пак се опитвам да разбера откъде са дошли.Не че се оплаквам де...

# 146
  • На брега на реката
Моите ги преведоха доста преди 15-и, което също си беше цяло чудо  Rolling Eyes
И ние сме вкъщи, сополиви и кашлящи. Дано мине бързо, че имах доста домашна работа да свърша  ooooh! И понеже въобще не може да се каже, че е болна, ми лааази по нервичките, търчи като бясна, вилнее и ме командва  Joy
Пък как не се стопли малко, да поизлезем. Вкъщи вече ще откачим  Sad

# 147
Преди малко се връщам от лекарката и при нас е слязло надолу малко,но няма да давам АБ,защото все още пие този за ангината ooooh!
Не беше се разболявал близо 2 месеца и сега като ми пристигна инхалатора за проклетия веднага да се разболее така,че да го ползвам .Close

# 148
Преди малко се връщам от лекарката и при нас е слязло надолу малко,но няма да давам АБ,защото все още пие този за ангината ooooh!
Не беше се разболявал близо 2 месеца и сега като ми пристигна инхалатора за проклетия веднага да се разболее така,че да го ползвам .Close
Поне имате готов инхалатор..., ако това изобщо е някакво успокоение... дано оздравяват бързо дечицата ни!!!!  bouquet

# 149
  • в огледалото на живота
Цитат
Момичета,имам въпрос:Превели ли са детските за този месец?

Детските в петък,майчинството в сряда,миналата седмица!  Peace
И почти ги оползотворих де..... Wink

Общи условия

Активация на акаунт