РУСЕ

• 41 562
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
Ини и аз имам някакви 60лв , но аз не съм теглила и за януари та се чудя дали не са дощли и февруарските??? newsm78

# 151
  • Русе/София
Ини и аз имам някакви 60лв , но аз не съм теглила и за януари та се чудя дали не са дощли и февруарските??? newsm78

Е като не си ги теглила предния месец би трябвало да са 70 лв?Да не са ги увеличили? newsm78

# 152

Е като не си ги теглила предния месец би трябвало да са 70 лв?Да не са ги увеличили? newsm78
м даааааааа 70 бяха ама помислих че имам 10лв останали отпреди  Joy много съм зле

# 153
  • Русе/София

Айде простено ти е. Joy

# 154
Цитат

Детските в петък,майчинството в сряда,миналата седмица!  Peace
И почти ги оползотворих де..... Wink
Браво на теб   Peace
А мойто майчинство още не са ми го превели   Rolling Eyes Sad

# 155
# 156
На мен майчинството ми го превеждат на 2ри,3ти всеки месец за предходния(след 10 дни ще взема за февруари),явно там е различно при всеки,но детските май ги превеждат на всички по едно и също време,затова ви питах.Е,успокоих се-детските са Laughing

# 157
Аз пък да ви се похваля пак. Днес излязохме след обяда на разходка и уж само до кауфланд щяхме да ходим за каша, че до нас на ян бибиян е скъпо и накрая стигнах до спирката и айде на центъра. Та цял следобед по улиците, даже и ядохме следобед кашата навън. Та накрая дойде мъжа ми да ни прибере и айде в кауфланд поне хляб да купим. Гледам промоция на шампоани, пък мойта коса нещо взе да се скапва от head&shoulders, и бях решила да го сменям. Та купих си аз от промоцията шампу и балсам и навън девойчето подава скреч карта  Mr. Green и аз се бъзикам, че тъкмо миналата седмица от памперсите си спечелих награда и сега да видим какво ще стане и.... тегля аз, тя трие...сешоар. И започна да се радва тя, а ние с моя стоим и се гледаме и чак неможем да повярваме. Та тръгна тя да търси шефа си, който току що бил излязъл да си ходи понеже искал лично да види кой печели голямата награда. Беше си заминал човека, но нас ни снимаха с наградата. И като ни я връчваше момичето (аз си мисля някакъв сешоар за 5-10лв) и ми обяснява какви приставки има и ми вика "тоя сешоар струва 120лв и затова шефа искаше лично да е тук като се спечели", а ние с мъжа ми  #Crazy
Та де на майтап де на истина моя ми вика да съм отидела утре едно тото да пусна  Laughing

# 158
  • Русе/София
Agnesana честито.Днес късмета ти е кацнал на рамото.Да беше пуснала и едно тото/пък после да се похвалиш и с милионче/.  bouquet

# 159
  • Русе
Хей, браво, честито, да си го ползваш много време и с кеф!!  Peace

# 160
Гадост, няма ли да си отива тази зима вече?  Crossing Arms
Йоан се събуди с Т и главоболие  Sad. Сега е добре, но реших да не го пускам на ДГ и ще си бъде у дома до края на седмицата....

# 161
Цък добро утро и от мен ..брей в тоя сняг не мога да излезна за мартенички  ooooh! , аз рядко пиша да ми извините ама момата го раздава "нервна" тааа .... не ми остава много време. Готвене,чистене, пране,гладене абе веселба общо взетоhttp://mamita-bg.com/2010/12/03/денят-на-една-майка/   bouquet

# 162
  • Русе/София

Добро утро.
Страхотна статия,за съжаление при мен важеше в пълна сила,че даже и още.Но пък сега,като че ли гледам с други очи на това време.Останали са само хубави спомени/макар,че кошмара пеше пълен/.
Хубав и топъл ден.

# 163
  • в огледалото на живота
Палмирка,много ме разсмя с тази статия,вярно,че да си майка е страхотна отговорност,от момента в който малкото човече поеме първата си глътка въздух,докато остареем,за нас майките грижите по тях не свършват.Но пък думата мама,протегнатите детски ръце,усмивката и блясъкът в техните очи,не могат да се сравнят с нищо друго на света  Hug
Ох,и на мен вече взе да ми лази по нервите тоя сняг,то бива студ,киша,ама не издържам вечееее...  #Cussing out
Искам лятотооооо...

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 10:15 от devi4ca

# 164
  • Русе
Така се бях наточила да излизам поне за половин час с количката... Жалко.

Днес Оги става на половин годинка и си представете от мен голям сладкиш с много кафета около него! Няма да пускам снимка, че да не ви скапя деня Grinning

Общи условия

Активация на акаунт