РУСЕ

• 41 446
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Момичета и Рамлим, един благороден човек е намерил документите за самоличност на моя мъж и ги е предал на полицията. Не знаем кое но ако вие знаете за някой ваш познат или роднина намерил и предал документи благодарете му горещо от наше име   bouquet Ще почерпим  Hug

# 646
Ели, браво много хубава новина Peace
Все още има благородни хора.

# 647
ако се чудите какво да правите в събота, ето
http://www.arenamedia.net/news.php?newsandpromotion_id=11444

# 648
Майче, благодарим за информацията, но никак няма да се чудим.  hahaha
Ние с половинката сме на работа, а дребосъкът ще е на училище.
Нали ще отработваме 04,03,  ooooh!

# 649
верно бе, ще учат ли децата.... ooooh!
нищо де, тез които могат и искат да заповядат, тъкмо няма да е навалица  Wink

# 650
Засега ще учат.  ooooh!
Нищо друго не се чува по въпроса в наше школо.  newsm78

# 651
  • Русе
Ейй, умаляха ми краката днес. Как не може всеки ден да е така! Усетих се, че макар и МАЛКО, все пак ми липсва да работя друго, освен бебе Simple Smile
Направихме си хубава импровизирана среща, трябва да повторим някой път пак!

Добре, че днес ми беше последен ден да замествам, че както се учи и в събота..  Crazy

# 652
Ейй, умаляха ми краката днес. Как не може всеки ден да е така! Усетих се, че макар и МАЛКО, все пак ми липсва да работя друго, освен бебе Simple Smile
Направихме си хубава импровизирана среща, трябва да повторим някой път пак!

newsm10 newsm10 newsm10

При първия слънчев ден и на центъра (парка) срещата е там!!!

Аз съм тази с червената роза и вестника  smile3532 smile3532 smile3532

Хубаво е когато се събираме по голяма тумба с колички.

# 653
Аз да се взема в ръце и да предложа обща среща при първия хубав ден, а?

# 654
Аз съм ЗАААААА с две ръце.
наистина като се оправи отново времето ще е хубаво да се съберем повече майки от клубчето и да запознаем децата

# 655
  • Русе/София
Еха ще чакам снимки от сбирките ви.Поне благородно да ви завидя.

# 656

Ти нещо се губиш по пистата тия дни. Аз от два дни активно обикалям парка, а теб не те мернах никъде.

# 657
Ти нещо се губиш по пистата тия дни. Аз от два дни активно обикалям парка, а теб не те мернах никъде.
Аааа, не си обикаляла достатъчно  Joy-обикновено се мотая около Розите  Peace. Където има много майки с набор 2009-та проходили, там съм и аз  Wink Joy

# 658
Добро утро!

Чета ви, нямам много време за писане. Тая седмица работя по 10 часа, ставам рано и съм доста изморена вече. Малкото е боно. Баба му го гледа. Днес съм готова за отлитане, ако положението стане сериозно, защото според педи не се налага за сега по-сериозно лечение. Ще го видя на къде ще върви. Дано да е към оправяне.

Навън е много ветровито, много!

За срещичката ви вчера - много се радвам и очаквам някоя снимчица във фейса - даже писах там  Grinning

Желая ви хубав ден  Hug

# 659
  • в огледалото на живота
           Добро утро, нощес не съм мигнала  Tired Ей,наближи ли това пълнолуние,като таласъм ставам,не мога да спя спокойно,въртя се,сънувам някакакви глупави кошмарни сънища.Тая сутрин скокнах в 5 и пуснах една пералня,поне да уплътня времето с нещо. Навън наистина е ветровито,днес май ще пропуснем разходките  newsm78 Хубав ден на всички.  

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 06:55 от devi4ca

Общи условия

Активация на акаунт