ВЪПРОСИ към хомеопати - 12

• 40 577
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Помогнете ми!
От 2 месеца водя детето при  хомеопат, изчаках да свършим поредният антибиотик заради поредната пета гнойна ангина и обнадеждена давах ХЛ, които  явно не подействаха и пак минахме на АБ, след пет дни темп.40 и гнойна ангина с изолирана бактерия и антибиограма.След това, пак обнадеждена - при хомеопата, пихме 1 седмица меркуриос ко..200 и след 3 дни -пак познатата картинка-висока температура, този път нямаше гной по сливиците, а вирусни топчета като малини, болки в корема, разстройство.Два дни звъня на хомеопата и не мога да се свържа с него и сега сме на тамифлу, предписано от педиатъра и нямах избор и го започнах. Твърдо бях решила да устискам този път с хомеопатия, но уви.Явно не съм попаднала на хомеопат или сме прекалено кекави, и аз вече не знам.
Чудя се какво да правя и дали последното ХЛ не е навредило?
Моля ви , изпрате ми координати на добри хомеопати в София, които си вдигат телефоните, защото не искам да се отказвам от хомеопатията

# 121
Аз не мога да помогна по въпроса, do_gi, но искрено се надявам детенцето ти да се оправи бързо! Hug Hug Hug

Валентин още кашля, сополите понамаляха и се посгъстиха, но кашлицата си е все така влажна и гадна.Днес го прегледа личната за мое успокоение да не би дробовете да са засегнати, но няма нищо.Та продължавам си гранулите и се моля скоро да се оправим, че 8 дена вече сме така...
Избива му кучешки зъб, та се чудя...може ли кашлицата да е свързана с това?До сега такова чудо не е било.От зъби температура сме вдигали ама знам ли... newsm78

Изтеглих си една книга от нета на Г.Витулкас - "Хоемопатия – нежната медицината " , та я почвам от довечера и ще се ограмотявам. И другата, която ми препоръчахте ще потърся в книжарницата.Благодаря ви!   bouquet

# 122
Благодаря, пожелавам ви бързо оздравяване!

# 123

Сега съм бременна и искам да попитам има ли нещо,което може да се взима против гъбички?

Отговора на въпроса ти е Да ,има много неща!Но никой, не би ти казал без интервю ,какво!
Ок, разбрах... Лошото е, че сега наистина няма как да отида на лекар  Sad

# 124
  • София - Варна - Бургас

Сега съм бременна и искам да попитам има ли нещо,което може да се взима против гъбички?

Отговора на въпроса ти е Да ,има много неща!Но никой, не би ти казал без интервю ,какво!
Ок, разбрах... Лошото е, че сега наистина няма как да отида на лекар  Sad

Вяра,
За съжаление по интернет няма как да се предписват л-ва, камо ли при бременност. Отговорността е огромна, нали разбирате.
  Ако течението е леко и усещате само леко парене, може би са Ви казали че не е опасно.

# 125

Да, така ми казаха, но е страшно неприятно Sad Благодаря все пак.

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 18:43 от Вяра

# 126
До ги, само аз, със скромните ми познания, знам поне 5 лекарства за ангини. моите деца караха много ангини преди клас.хомеопатия, сега разреждат, въпреки че едното дете е съвсем малко - на 2 години е. Меркуриус помага, но не винаги, зависи от моментната картина на острото състояние.

# 127
Molq da me izviniteche pisha na latinica, no nqmam bg na telefona.  Praynig
Az iskam da popitam sled kolko vreme  zapochva da deistva boiron-skata homeopatiq. Az ot dve sedmici sa na muschus  9ch (vseki den po 3po5g) + ignatia amara 15ch (otnachalo vseki den po 5g, a sega vednaj semichno po 10g.) staphysagria 9ch 1x 5g, no sega mi go sprq i mi izpisa lilium tigrinum 15ch 1x5 i vecher lachesis mutus po 5g.
Sega sam po zle ot kolkoto predi da zapochna, daite mi savet lekuvam obshta trevojnost i depresiq...

# 128
  • Пловдив
Аз не мога да помогна по въпроса, do_gi, но искрено се надявам детенцето ти да се оправи бързо! Hug Hug Hug

Валентин още кашля, сополите понамаляха и се посгъстиха, но кашлицата си е все така влажна и гадна.Днес го прегледа личната за мое успокоение да не би дробовете да са засегнати, но няма нищо.Та продължавам си гранулите и се моля скоро да се оправим, че 8 дена вече сме така...
Избива му кучешки зъб, та се чудя...може ли кашлицата да е свързана с това?До сега такова чудо не е било.От зъби температура сме вдигали ама знам ли... newsm78

Изтеглих си една книга от нета на Г.Витулкас - "Хоемопатия – нежната медицината " , та я почвам от довечера и ще се ограмотявам. И другата, която ми препоръчахте ще потърся в книжарницата.Благодаря ви!   bouquet

Т.е. ти си почнала даваш гранулите и то всички,както беше писала  Shocked Ние се опитахме да те ориентираме,че няма да постигнете нищо...и да има облекчение,то ще е временно!При нас беше така...временно се оправяха нещатата и после пак-зле!До такава степен се ошашави организма му,че направи страшна свиреща кашлица от такъв тип "коктейл" като вашия.
Виж,не то го казвам пак да мислиш,че те плаша...искам да ти отворя очите! Peace

# 129
  • ул. "Мечтание"
Molq da me izviniteche pisha na latinica, no nqmam bg na telefona.  Praynig
Az iskam da popitam sled kolko vreme  zapochva da deistva boiron-skata homeopatiq. Az ot dve sedmici sa na muschus  9ch (vseki den po 3po5g) + ignatia amara 15ch (otnachalo vseki den po 5g, a sega vednaj semichno po 10g.) staphysagria 9ch 1x 5g, no sega mi go sprq i mi izpisa lilium tigrinum 15ch 1x5 i vecher lachesis mutus po 5g.
Sega sam po zle ot kolkoto predi da zapochna, daite mi savet lekuvam obshta trevojnost i depresiq...

Леле колко вида ХЛ!  Shocked Свят ми се зави.
Моя съвет е да спреш да ги приемаш и да си намериш адекватен хомеопат (класически) и/или психотерапевт (предвид проблема).

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 01:14 от Нощни очи

# 130
Molq da me izviniteche pisha na latinica, no nqmam bg na telefona.  Praynig
Az iskam da popitam sled kolko vreme  zapochva da deistva boiron-skata homeopatiq. Az ot dve sedmici sa na muschus  9ch (vseki den po 3po5g) + ignatia amara 15ch (otnachalo vseki den po 5g, a sega vednaj semichno po 10g.) staphysagria 9ch 1x 5g, no sega mi go sprq i mi izpisa lilium tigrinum 15ch 1x5 i vecher lachesis mutus po 5g.

Някой се гаври със здравето ви, без да има каквато и да е представа за хомеопатия. Намерете си истински хомеопат, който работи според класическите принципи. Ако продължавате да вземате този коктейл, който ви е изписан ще се влошите сериозно.

# 131
ужас... и на мен ми стана жал за жената... Cry ...и с лахезиса на финал...

# 132
do_qi - писах ти на лични

# 133
Гранулите и течните субстанции преди да ги дам ги сукустирам.
Но как стои въпросът с унгвентите?

Питам защото имам една Календула, от доста време е и се замислих как мога да я "активирам" или това не важи за унгвентите. newsm78

# 134
  • София - Варна - Бургас
Гранулите и течните субстанции преди да ги дам ги сукустирам.
Но как стои въпросът с унгвентите?

Питам защото имам една Календула, от доста време е и се замислих как мога да я "активирам" или това не важи за унгвентите. newsm78

Како, не се майтапи, унгвенти не се сукусират, те са билков продукт, не хомеопатичен.   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт