ВЪПРОСИ към хомеопати - 12

• 40 244
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Добър вечер!
Дъщеря ми (на 1г и 8м) цял ден поддържа Т около 39-39,4. Приема на около половин час (в най-добрия случай, т.к. почти цял ден е унесена и спи) последно изписаното й ХЛ. Хомеопатът ни е извън Бг. На косъм съм да й дам температуропонижаващо. Въпросът ми е - има ли значение колко време е минало след последния прием на ХЛ и има ли значение Панадол или Нурофен?

# 496
Само по последния ти въпрос мога да се включа. От двете злини избирам по-малката - нурофена (заради ибупрофен-а) Tired

# 497
  • град-държава
Имам въпрос относно какво се случва с хомеопатичното лечение, когато се налага посещение при стоматолог.  Преустановява ли се докато приключи работата на стоматолога или не е проблем да вървят заедно.
В петък бях на зъболекар и ще се наложи да го посещавам около седмица, а последно лекарство ми е дадено преди месец (дали е неутрализирано), утре ще разговарям с хомеопата си, но ще съм благодарна, ако някой ми отговори на въпроса. 

# 498
  • ул. "Мечтание"
Имам питанка.
Говорили сме често за "изтласкването" на болеста навън.
За разни неща по кожата ясно, че това е такава проява. Но кои още са такива прояви? Кашлица? Хрема? Друго? newsm78

# 499
Повръщане,диария ....

# 500
  • София
Само по последния ти въпрос мога да се включа. От двете злини избирам по-малката - нурофена (заради ибупрофен-а) Tired
Вече няколко пъти го срещам като твърдение, но се чудя. На нас именно нурофена не ни го препоръчват д-ри - действал зле на стомаха. Защо да е по-малкото зло?  Rolling Eyes

# 501
  • ул. "Мечтание"
В панадола има парацетамол, който удря черния дроб.
За ибопрофена нямам инфо.

# 502
  • ул. "Мечтание"
Тенкс.
То близко до акъла, ама кой да се сети. Laughing

# 503
Хемороиди Mr. Green

# 504
В гугъл пиши ароматни амини парацетамол.

# 505
  • ул. "Мечтание"

Виж за това не бях се сетила въобще!  Joy

В момента яко си ми избиват разни работи "на пъвърхността" и се чудя какво още може да ме връхлети.  Joy За сега 4 от 6 изброени.  Joy Добръ резултат!  Mr. Green

# 506
Имам въпрос относно какво се случва с хомеопатичното лечение, когато се налага посещение при стоматолог.  Преустановява ли се докато приключи работата на стоматолога или не е проблем да вървят заедно.
В петък бях на зъболекар и ще се наложи да го посещавам около седмица, а последно лекарство ми е дадено преди месец (дали е неутрализирано), утре ще разговарям с хомеопата си, но ще съм благодарна, ако някой ми отговори на въпроса. 

Да, в повечето случаи посещението при стоматолог го уеднаквяват с това да се пие кафе.Може би заради упойката или по-силните дезинфектанти, не знам тази миризмата от кабинетите им точно от какъв дезинфектанте?Но заради това.
на мен обаче това с кафето не ми влияе.Толкова съм пристрастена към кафето, че си пия хомеопатията без проблем....

# 507
  • Пловдив
При щерка ми се наложи зъболечение преди месец и малко.
По същото време трябваше да й дам ново хом. лек., но хом. ме посъветва да изчакам да приключи напълно със стоматологичните процедури и три -четири дни след това да дам ХЛ.

# 508
Вече няколко пъти го срещам като твърдение, но се чудя. На нас именно нурофена не ни го препоръчват д-ри - действал зле на стомаха. Защо да е по-малкото зло?  Rolling Eyes

Много ме разсмяхте с последните постове Joy

И аз давам Нурофен когато се наложи, парацетамола не ни действа, давала съм 1-2 пъти без ефект.А и аз мисля, че ибупрофена е по-малкото зло.

# 509
Стигнахме до задънена улица..... Cry
Дъщеря ми от 5 дни е с Т (38-денем, 39-нощем), ХЛ сменихме 2 пъти, но не се повлиява от тях. Днес бяхме на лекар, гърдите й са чисти, но CRP е бая висок 35. Не мога да свържа с хомеопата, а решението не мога да взема - предписаха АБ и се чудя дали да го дам?! Има ли срок, който показва, че хомеопатичното лечение не действа? Или вероятно не сме уцелили правилното ХЛ.
Много съм притеснена, никога не е била така зле, това е първото й сериозно заболяване. Виждам, че вече е изтощена от Т, беше по-активна предните дни, а сега много плаче.

Общи условия

Активация на акаунт