ВЪПРОСИ към хомеопати - 12

• 40 505
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Браво!
Писал Ханеман ли писал, най- накрая стигнал 6.
И цялата хамалогия заради теб. Браво!
 Joy #Crazy Joy #Crazy Joy #Crazy Joy #Crazy

# 256
  • Пловдив
Тандонова, относно шепненето. При голямата ми щерка, често след като я навиквах, си мърмореше под мустак обидена, но така, че да не я чуя. Горкото гледа да се защити вероятно. Сега това го няма, но и кавгите ми са по съвсем друг начин цитат

Мече,не е от това...не че не му се карам  Wink,но като го прави/шепненето/ не е след забележка или "навикване",а по-скоро като тръгва да ми обяснява/разказва/ нещо...но беше 2-3 пъти,не се случва често! Peace

# 257
  • Варна
Здравейте, искам да споделя с вас какво прочетох:

http://www.moreto.net/novini.php?n=122459

"Планираме комплексът да включва между 100-150 болнични легла за хоспитализация, както и възстановително-оздравителен център, в които ще функционират клиниките по хомеопатия, обща медицина и физиотерапия, като последната ще включва балнеоложки център...
...
 Ще се опитаме да комбинираме традиционната медицина с иновативната или холистичната
..."

Дано да е истина!

# 258
  • София
Хм,  Rolling Eyes

# 259
  • Пловдив
Хубаво би било,но и на мен не ми се вярва,че ще е тази хомеопатия,за която ние тук знаем и обсъждаме! Peace

# 260
  • Варна
E-e-e да не бъдем негативно настроени, преди да е започнал строежа даже Simple Smile
Аз пък се надявам да е истинска клиника с истинска хомеопатия....Не знам докторите от къде ще набавят, но от 3 до 5 години има време  Mr. Green

# 261
  • София
Здравейте, искам да споделя с вас какво прочетох:
http://www.moreto.net/novini.php?n=122459
Дано да е истина!
И да е истина, престоят там няма да е по джоба на средностатистическия българин...

# 262
  • И аз не знам къде...
Здравейте,
Аз пак с питанка!
В събота синът ми, които е на 2 години и 9 месеца, започна да киха по сериозно и ми протече носа. В неделя стана по сериозно. Давах само клеева тинктура и изцедени сокове. В понеделник се появи лека кашлица. Във вторник стана по-сериозна и дрънчаща както я наричам. Свързах се с хомеопата и му назначи лечение. Вторник вечерта си направи криза за около час и започна да се пооправя. В сряда докато е спял на обяд е направил пристъп на ларингит за около половин час. Педиатърката го прегледа и каза, че е ларинкса. Не сме му давали повече ХО, т.к. това което дадох във вторник вечер е потенция 1М. Днес кашлица почти няма. Когато за закашли е отхрачваща.
Тази вечер вдигна Т. До преди половин час (22 часа) беше 37,9. Не успях да се свържа с хомеопата и не му дадох нищо. Сега спи и имам чувство, че е по-висока.
Правилно ли постъпвам? Завила съм го, за да не му в студено и ако може да се изпоти.
Дайте ми съвет как да процедирам с Т през нощта! Ако се вдигне много да давам ли температуро понижаващи?

# 263
И аз бях при "добри " класически хомеопати, които още повече поболяха детето ми. Сега сме при нов, който пък според вашите обяснения не е хомеопат. Помогнал е на двама мои познати заедно с децата им.  Даде ни гранула, неразредена, което се оказва много неправилно. Сега какво? Давайте поредния "велик" хомеопат щото ми писна вече.

# 264
Написах многократно, че първият прием на суха форма е допустим. Лошо става когато приемите на ХЛ се повтарят в суха форма (Параграф 247 на Органон)

Разбираемо е това през което сте минали да ви разочарова, но никой от нас не е отговорен за това. Какво лошо съм направил аз, когато цитирам Органон - за да ви покажа принципа, който редовно се погазва от много практикуващи. Лошо ли е че ви информирам, щото да повишите информираността си и респективно да изисквате по-качествена услуга?

Постинга ви го усещам изпълнен с негативизъм, сякаш сте сърдита на всичко....но това е само мое лично, субективно възприятие. Всеки е свободен да усеща както може, както иска, или както му е по-лесно, в това число и аз.

И все пак, ако съм прав в начина по който възприемам посланието на написаното от вас, ще си позволя да ви посъветвам - точно на принципа на подобието (онзи който лежи в основата на хомеопатията) ние с негативизма си попадаме в ситуации, където чувството е подобно - негативно. Не подхождайте с такава нагласа, когато търсите хомеопат за детето си. С подобна нагласа на разочарование, ще получите повече от това което ви разочарова - вселенски принцип на подобието....

# 265
  • Пловдив
Здравейте,
Аз пак с питанка!
В събота синът ми, които е на 2 години и 9 месеца, започна да киха по сериозно и ми протече носа. В неделя стана по сериозно. Давах само клеева тинктура и изцедени сокове. В понеделник се появи лека кашлица. Във вторник стана по-сериозна и дрънчаща както я наричам. Свързах се с хомеопата и му назначи лечение. Вторник вечерта си направи криза за около час и започна да се пооправя. В сряда докато е спял на обяд е направил пристъп на ларингит за около половин час. Педиатърката го прегледа и каза, че е ларинкса. Не сме му давали повече ХО, т.к. това което дадох във вторник вечер е потенция 1М. Днес кашлица почти няма. Когато за закашли е отхрачваща.
Тази вечер вдигна Т. До преди половин час (22 часа) беше 37,9. Не успях да се свържа с хомеопата и не му дадох нищо. Сега спи и имам чувство, че е по-висока.
Правилно ли постъпвам? Завила съм го, за да не му в студено и ако може да се изпоти.
Дайте ми съвет как да процедирам с Т през нощта! Ако се вдигне много да давам ли температуро понижаващи?

Аз не бих се притеснявала, от това което сте описали детето върви към оздравяване Peace. Аз бих наблюдавала. Температуропонижаващи, за толкова ниска темп., в никакъв случай не бих дала, това би означавало да пречите на организма в борбата му срещу болеста (поне аз така разбирам нещата).

пп Моят личен опит говори, че появи ли се отхрачваща кашлица, нещата отшумяват...., но си трябва време.

# 266
  • Пловдив
А ако имаме жълто-зеленикави секрети и запушено носле по-дълго време,това знак за какво е според вас Rolling Eyes

# 267
А ако имаме жълто-зеленикави секрети и запушено носле по-дълго време,това знак за какво е според вас Rolling Eyes
Rolling Eyes  колко дълго време, колко зеленикави, а носа съвсем ли е запушен... Crazy
тандонова реката си тече и без да я буташ.. опс, темата имах предвид..

# 268
  • Пловдив
Rolling Eyes  колко дълго време, колко зеленикави, а носа съвсем ли е запушен... Crazy
тандонова реката си тече и без да я буташ.. опс, темата имах предвид..

Ами да речем,че една седмица, а носа не е съвсем запушен...от време на време само.Питам принципно дали това с-ние е симптом на нещо!

А второто изречение не го разбрах...

# 269
  • София - Варна - Бургас

Т.  Hug ,  това вероятно е знак, че има бактерии в носоглътката.

Общи условия

Активация на акаунт