ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 39 820
  • 812
  •   1
Отговори
# 225
Имаше предложение и пуснах нова тема.
Нямам представа колко е трудоемко да ги обедините и съжалявам.

# 226
Здравейте,
пиша Ви понеже искам да  изтрия профила си  заедно с всичките си публикации.Надявам се не е проблем.
Благодаря Ви предварително!

# 227
Профили не се трият. Възможно е да бъде "замразен" акаунта Ви, в случай, че не желаете да го ползвате.
Веднъж-два пъти годишно се премахват стари, неактивни, неактивирани и т.н. профили, като при премахването на регистрациите не се изтриват мненията, направени от тях.

При желание на потребител да бъде изтрит профила му, не се изтриват направените през този профил публикации.

# 228
  • София
Аз много се извинявам, но напоследък Клюкарникът е зарит от един особен вид теми за хигиена.
В случай, че тази тенденция продължи, е ли възможно да се прибави някакъв подфорум, който да приюти гореспоменатите шедьоври? Нещо от типа "Бит и домакинство" към "Нашият дом" да речем.
Сигурно няма да може, но нросто не се издържа вече, наистина  Rolling Eyes

# 229
Профили не се трият. Възможно е да бъде "замразен" акаунта Ви, в случай, че не желаете да го ползвате.
Веднъж-два пъти годишно се премахват стари, неактивни, неактивирани и т.н. профили, като при премахването на регистрациите не се изтриват мненията, направени от тях.

При желание на потребител да бъде изтрит профила му, не се изтриват направените през този профил публикации.

Благодаря и това ме устройва. Така,че ако е възможно да ме замразите Simple Smile.

# 230
  • София / Пловдив
Аз пък винаги съм се чудела какъв е смисълът профилите да се замразяват по желание, след като публикациите не се  трият?
Като не искаш повече да пишеш и да влизаш във форума - не го правиш, просто е.

# 231
Например, че това ти дава право да се регистрираш и вече да внимаваш с личните неща.

# 232
  • Германия
Когато тръгна да пиша отговор в някоя тема и натисна "Публикувай", ми изниква следното съобщение:
Цитат
Сесията Ви изтече докато пишете съобщението си. Моля, опитайте отново.
Е да де, ама това съобщение ми се появява дори когато съм писала съвсем кратко време - минута, че и по-малко. Изписва се дори при редактиране на някой пост - премахване на емотиконка или нещо подобно, т.е. буквално за секунди. Чрез изход и повторен вход си дадох максималната продължителност на сесията, както и това да ме запомни на този компютър (както си е било винаги до сега). За момента, за да публикувам нещо се налага да го копирам, да се върна в темата, в която ще отговарям, да натисна отговори, да "пейстна" отговора и да натисна "публикувай" възможно най-бързо.
В мен ли е проблемът и какво мога да направя по въпроса?
С Уиндоус 7 и Avant Browser съм. Версията на инсталирания Експлорър е 8.0.7600.16385.
(Проблемът се появи и при публикуването на този пост... 2 пъти...)

# 233
Не съм запозната с настройките на Avant Browser, но описаният проблем говори за проблем с бисквитките (cookies). Явно не се запаметяват от браузера или се изтриват (от него или антивирусната програма).
Проверете настройките, разрешете т.нар. бисквитки и добавете bg-mamma.com в списъка с Trusted sites, за да разрешите записването на cookies (това е кратка информация, която позволява на системата да ви "запомни").

# 234
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте! Преди малко пуснах нова тема в раздел Здравословни проблеми - Операция на щитовидната жлеза -4. Първият път ми даде някаква грешка. След това видях, че съм я публикувала 2 пъти. Моля ви да изтриете първата, която е публикувана - Нед., 20 Март 2011, 10:07. Съжалявам за грешката, дано не е проблем.

# 235
  • При розите и топлата вода ......!
Благодаря!  bouquet

# 236
Здравейте, отдавна чета публикации и дискутиране на проблеми във вашият сайт. Днес реших най-накрая да се регистрирам само, че имам проблем- нищо не разбирам. Четох правила..какво ли е, но не мога да разбера защо не мога да намеря тема която търся (тъй като темата я чета когато не съм в профила си,но като влезна в акаунта си не мога даже да я намеря),мога ли да пускам нови теми и как става. Съжалявам, за може би тъпите въпроси,но наистина искам да съм част от вашите потребители.моля ви-помогнете ми какво и как става или поне дайте линк с разяснение защото срещам затруднения. Благодаря предварително Embarassed Embarassed

# 237
Във форумите, които са достъпни за новорегистрираните потребители, може да публикувате тема като използвате бутона .

В темите, които не са заключени/архивирани и са във форуми, в които имате право да пишете, може да публикувате мнения, използвайки бутона

За да виждате темите в някои подфоруми, е нужно да имате поне едно мнение.
За да може да пишете в дадени подфоруми, е необходимо да имате определен ранг.

По-подробна информация за ранговете, правата и ограниченията, може да прочетете в темата
БРОЙ МНЕНИЯ, рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!!  

# 238
  • София
В темата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=568201.0
преди около половин час са изтрити избирателно няколко от последните мнения.
Моля да ми се даде отговор, каква е причината, за да се случи това!
Благодаря!

# 239
Изтрити са публикации, които нямат общо с темата и обсъждането на имената.

Общи условия

Активация на акаунт