ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 39 510
  • 812
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте, не мога да публикувам нов аватар в профилът ми.
исках да го сменя, а сега дори и старият не го приема....

като му дам линк  и кликна отстрани - снимката се появява, но като натисна бутонът промени профила - изчезва и не може да се зареди

размерите са в границите, снимката е в пикасата, където беше и предишната...

Моля да проверите системата.
Сменяла съм поне два три аватара и досега не съм имала проблем...

Благодаря предварително!

п.п. пробвах от друг адрес и стана...
защо ли не приема снимки от пикаса като се има предвид, че предишния аватар беше от там....

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 21:36 от Bili-san

# 211
Може да поставите изображение от Пикасата, като промените адреса да започва с http:// а не с https://

# 212
  • Бургас
Здравейте ,не мога да публикувам отговор в нито една от темите на подфорума,, Семейни отношения'' ,тъй като не виждам да има такъв бутон. Защо се получава така и какво трябва да направя

# 213
  • София
Прочетете БРОЙ МНЕНИЯ, рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!!, в частта с ограничения.
Разковничето е 50 мнения във форума.

# 214
Привет!
Мистериозно ми изчезна аватара... или поне аз не го виждам. Има ли промяна в големината на картинките или проблема е при мен?
Благодаря предварително!

# 215
и аз не го виждам. виж дали го има на сайта на който си го качила или пробвай да го качиш наново някъде и тогава да му вземеш адреса

# 216
Стана, благодаря!   bouquet

# 217
  • Пловдив
Впросът ми е следния: Снимка, която съм показала във форума , а вече е изтрита от Multiply все още се вижда. Не мога да редактирам постинга си поради изтекло време. Какво ще ми препоръчате да направя?

# 218
Не съм сигурна, че разбрах въпроса.
Искате да се премахне снимка от Ваша публикация?
Ако е така, дайте точен линк към публикацията, моля.

# 219
  • Пловдив
Извинете, че така несвързано съм написала постинга, но Вие сте ме разбрали правилно.
Става въпрос за снимката от този постинг http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=440736.msg18033497#msg18033497
Моля да я премахнете, че обещах да я покажа само временно.
Благодаря!

# 220
Снимката e достъпна от адреса в Multiply.
Цитирана е и по-надолу в мненията и има доста отговори, породени от публикуването и.
Т.е. освен Вашата публикация, ще трябва да редактирам публикации и на други потребители, което не считам за коректно.
Вие преценете доколко е уместно премахването на изображението и ако сметнете за необходимо, премахнете го от Multiply.

# 221
  • Пловдив
Странното е, че аз от Multiply я изтрих преди дни, като си вляза в профила я няма.
А вие казвате , че е активна там  newsm78
И да искам да я изтрия, защото обещах на синът ми, че ще я покажа временно.

# 222
Mamma и целия екип на сайта, приемете моите поздравления за създаването на АРТ форума и он-лайн консултациите!
Благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

# 223
Моля да прецените дали има нужда да се пуска нова тема за земетресението в Япония.

Само един въпрос, преди да се заключи темата, може ли.
За какво трябва да говорим в новата тема?
И аз имам същия въпрос, но и още един.
Колко време ще отнеме да се запишат всички желаещи да следят темата?
Предполагам, че ще има ръкопляскане, пожелания, +1  newsm78

# 224
Не смятам, че е необходимо да се пуска нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт