Ваксини - дискусия САМО за вредата от тях... (тема 15)

• 38 325
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Отбелязах се тук. Засега стига...

# 196
  • София
мнения за Пентаксим от Аптека Фрамар:

Елена Георгиева: (2009-06-29 17:35:04)
Моят син получи пристъпи след третия прием на ваксината. Оказа се, че е епилепсия- синдром на Уест. Ще си помисля дали да го реимунизирам.

Солвейг.: (2010-09-19 21:50:26)

Детето ми е близо 4-годишна възраст.Навреме беше ваксинирано с Пентаксим.Направи реакция с подуване на ръчичката и температура след последния й прием на 1 г. и 6 месеца.На 2 г и половина специалистите се изказаха за Аутизъм.След като анализирахме развитието на детето,видяхме,че забавянето се беше започнало горе-долу след последния Пентаксим.Възможно ли е,според вас,тази ваксина да е била причината за развитието на Аутизм при детето ми?Имайки предвид това,че до 1 г и 6 месеца то се развиваше абсолютно нормално, даже леко изпреварвайки връстниците си.

отговор:Админ: (2010-09-20 09:40:03)

Ваксината не е причина за появата на Аутизъм.Това е генетично заболяване с начално проявяване около 30 месечна възраст. ooooh!

Biser: (2010-12-09 18:14:18)

Първите две ваксинации минаха нормално без странични реакции само с леко раздразнение .Третата беше кошмарна след поставянето на ваксината детето получи обриви по главата и краката,големи червени петна.След това и двата крака му отекаха.Лоша алергична реакция . Така че след първите ваксини винаги може да се получи това което най-малко си очаквал.Дори педиатърката не беше виждала такава реакция.И трите ваксини са от една и съща партида.

# 197
Пишете им на тези във фрамар, че са....овчи глАви Twisted Evil

# 198
# 199
chukchi, това, че много от вас живеят в отрицание и самозаблуда, за да оправдаят ирационалните си вярвания, не променя факта, че действително има страшни и опасни заболявания и че мерките за профилактика са много по-важни, отколкото лечението на вече възникналите заболявания и техните усложнения.
Това не се отнася само до заболяванията, предотвратими с ваксини и считам, че е смешно в 21 век да си обясняваме азбучни истини.

Кои истини са азбучни? Simple Smile
Че страшните болести се причиняват от микроорганизми, които нападат човека ли?  Mr. Green

Този абсурд, с който ежедневно се промиват мозъците на хората, върши много добра работа за огромния бизнес, който върти стотици милиарди в цял свят. Затова се влагат толкова много усилия, вкл. от дребни риби като теб /които пишат по форумите Simple Smile/, да всяват страх и да ни убеждават, че ще се случи нещо много лошо, ако не се подчиняваме на системата.

Само че не всички хора са толкова лесно манипулируеми и страхливи. Особено тези, които имат информация как работи СЪВРЕМЕННАТА МЕДИЦИНА и лично са се убедили, че тя НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ИЗЛЕКУВА НИТО ЕДНА БОЛЕСТ.

Именно защото живеем в 21 век, много трудно ще продължат да се поддържат тези догми, въпреки всички безскрупулни средства. Все повече хора се убеждават лично и се отдават на собствени търсения за причините на болестите. Това, което се практикува в момента, не е медицина, а жалка меркантилна заблуда, опорочаваща основния и принцип - на милосърдието.  Peace

# 200

Ваксината не е причина за появата на Аутизъм.Това е генетично заболяване с начално проявяване около 30 месечна възраст. ooooh!

Ей такива учебникари много обичам!!!
Щом нещо не се знае от къде е, значи е генетично. Гените са оправдание за всичко.
Тези хора не четат ли нови изследвания?!? Не знаят ли, че гените вече не са това, за което ги смятат?!? Че гените могат да се променят под влияние на мислите на човека?!?

# 201

Ей такива учебникари много обичам!!!
Щом нещо не се знае от къде е, значи е генетично. Гените са оправдание за всичко.
Тези хора не четат ли нови изследвания?!? Не знаят ли, че гените вече не са това, за което ги смятат?!? Че гените могат да се променят под влияние на мислите на човека?!?
Ама много ясно, че така ще кажат... как иначе?! Няма да признаят я, че дни след ваксинацията детето се променя и вече не е там!
Супер трудна и гадна тема. Дете с аутизъм - сякаш вече не е то! Sad

# 202
  • Добрич
Persona нормално ли е според теб в организма на всички деца на годинка и нещо количеството на алуминий да е 4-5 милиграма, което количество със сигурност ще се увеличава заради непрекъснато добавяни ваксини. Колко е допустимата норма, като се има впредвид колко тежи едно детенце в тази възраст. Защо лекарите не отчитат този факт...
И аз да се включа с подобен въпрос към Persona, нормално ли е дете на 3г /става въпрос за сина ми, преди 4г./ да има стойности на живак-15 g/l, и на друго много близко детенце на същата възраст- 17,5 g/l  Tired

Цитат
Ваксината не е причина за появата на Аутизъм.Това е генетично заболяване с начално проявяване около 30 месечна възраст
Много ми е болно аз като родител на дете с аутизъм да чета подобни небивалици  Sad

# 203
Цитат
Ваксината не е причина за появата на Аутизъм.Това е генетично заболяване с начално проявяване около 30 месечна възраст
Много ми е болно аз като родител на дете с аутизъм да чета подобни небивалици  Sad
Весси, съкровище Sad
Как ми се иска да помогна на целият свят, но не мога... Sad

# 204
Не познавам друга професия, в която хората с дипломи да твърдят "щом ти казвам, значи е така!" и нищо повече.... То затова и вече никой не им вярва на дипломите... Толкова невъзможни медицински диагнози преборих, толкова много невъзможни според медицината неща направих, че вече и на диагнозите им не вярвам... Аман!!!  ooooh!

Голяма мъка ми е като чета сега за Пентаксим - явно има срашно много сериозни странични реакции, а би трябвало при много по-малко да се вземе решение да не се поставя тази ваксина!!! Колко деца трябва да бъдат осакатени, за да вземат хората с д-р пред името решение, че "стига толкова"?!?!?!

Само човек без деца би си позволил да дава съвети на другите как да си гледат децата и как да се грижат за здравето им!  ooooh!  

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 13:46 от Meg!

# 205
Не познавам друга професия, в която хората с дипломи да твърдят "щом ти казвам, значи е така!" и нищо повече....

Само човек без деца би си позволил да дава съвети на друите как да си гледат децата и как да се грижат за здравето им!  ooooh!  

Всеки ден споря с познати, относно лекуването на моето дете и вече ми се...  Sick   Те говорят по същия начин, "щом ти казвам, значи е така!", а и мед. дипломи нямат... Аман от съветници...  Tired  А детето ми и не боледува, температура вдига от дъжд на вятър до максимум 38.5, но щом не давам Панадол, значи не го лекувам и трябва всички да се изредят да ме нахокат...  ooooh!  Толкова ми е писнало, че ще удуша някой ви казвам...  Close

# 206
Всеки ден споря с познати, относно лекуването на моето дете и вече ми се...  Sick   Те говорят по същия начин, "щом ти казвам, значи е така!", а и мед. дипломи нямат... Аман от съветници...  Tired  А детето ми и не боледува, температура вдига от дъжд на вятър до максимум 38.5, но щом не давам Панадол, значи не го лекувам и трябва всички да се изредят да ме нахокат...  ooooh!  Толкова ми е писнало, че ще удуша някой ви казвам...  Close
Супер трудна тема - хората предпочитат да си вярват в старите вярвания и да мислят, че чичко доктор е прав. Все пак няма на кого друг да вярват, а и е много по-лесно да вярваш на някого, вместо да вземеш решение и да мислиш....

# 207
Не, chukchi...  Един доктор по би ме разбрал... Познатите ми твърдят, че лекуват децата си с Панадол при висока температура, пък аз мойто не го лекувам... Питам ги, каква е тая болест "висока температура", с какво се характеризира (освен високата температура  Laughing), що си мислят, че Панадол въобще лекува нещо, обаче мисловен процес отсреща няма...  Дори да приемем традиционната медицина за вярна, тя твърди, че чрез високата температура, тялото се бори с причинителите на болестта (която не е висока температура явно, друга ще да е, но кой знае каква)... Демек добре е да не се сваля за щяло и нещяло температурата на детето, "за да се чувствало по-комфортно", щото мойто много се мъчело (аз го мъча де, тъй като не го лекувам с Панадол)...  Crazy   Оффф, хем ми е смешно, хем ми е писнало, та се не трае...

# 208
  • в матрицата
Защо изобщо трябва да изпадате в безумни спорове, които не водят до нищо...... пускайте ги да пасат, пък като се набодат на тръна, сами ще се осъзнаят...
А  това  е специлаен поздрав за Перси  Stop

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 13:57 от Suzza

# 209

Цитат
хората предпочитат да си вярват в старите вярвания и да мислят, че чичко доктор е прав. Все пак няма на кого друг да вярват, а и е много по-лесно да вярваш на някого, вместо да вземеш решение и да мислиш
От кьдето и да го погледнем все стигаме до вяра и религия.Едни вярват в Исус,други в Аллах,трети в медицината...,но всички знаем и виждаме,че сльнцето изгрява от изток и там няма различни вярвания.

Стелт,
Научи се да убиваш с поглед Wink

Общи условия

Активация на акаунт