Препарати за съдомиялна - 3 част

• 80 496
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
И аз подкрепям последните мнения!!! На няколко пъти поръчвах от сайтове, ама вече ми писна...... Не ми дреме, не ми се занимава ooooh!

# 421
Аз  пък  по- назадничави мнения   не  бях  чела досега .
 Понеже   баба  Мария  замърсява  околната  ще  замърсявам и  аз. Когато   някой  си  изхвърли боклука  не   в кошчето  за  боклук  и  Вие  ли така  правите  за да не се минете? Когато  утре  баба  ви  Мария  няма   да я  има,  и  вас  и мен  - и  останат вашите   деца ,  възпитавани  в  това мислене ,  вярвате   ли , че   нещата ще  са  много  по- различни от сега .  Ще  оставите  поколение  възпитано   с вашето  мислене  и  с това   на баба  Ви  Мария. Но  по-важното  е , че  ще  няма  да сте се минали.
Извинявам   се  ,ама  се паля .  Безумието  е не  , че нямаме  възможност   да използваме  еко продукт,   а да не се минем  спрямо   съседите.
В  този   ред на   мисли - що не ползвате  содата  за  бъчви -  най -евтина  е.

# 422
Глупости сега..
Мисля,че контекста на изказването ми е не този. А че не сме дорасли ! И ме е яд на въображаемата кака Марийка.
Обаче печалната истина е, че намам пари за еко неща. Просто нямам и това е. А искам ...

# 423
Глупости сега..
Мисля,че контекста на изказването ми е не този. А че не сме дорасли ! И ме е яд на въображаемата кака Марийка.
Обаче печалната истина е, че намам пари за еко неща. Просто нямам и това е. А искам ...

Това    вече   е друго -  бих  го   разбрала. Ако  нямаш   средства  или нямаш  откъде   да го   купиш.  Всички  дорасваме   по  различно   време, а   въобръжаемата  Марийка може  никога   да  не  дорасне . Това  обаче  не означава , че ние   не  искаме   да се променяме.   bouquet
Весели  празници!

# 424
абсолютно съм съгласна с менеието на Amazing_nice ! Едно е да кажеш, че няма такива препарати около теб, друго, че не ти дреме! Не назадничави, ами не знам какво е това! Не съм съгласна и с примера на ДМ-там има екологични таблети. Не съм съгласна и с липсата на средства - Финиш, Сомат и още поне на пет фирми таблетките са по-скъпи от някои еко-марки. Много съм изненадана от мненията!

# 425
Ако има еко-препарати в близкия магазин - бих си купила. но да поръчвам по интернет и да ангажирам някое от децата да си седи точно в деня на доставка в къщи - не. Цяла година търсих в нашето Пикадили /хич не ми е близко, но като имах път натам/ Грюн Грийн, както и Омото /похвалено в другата тема/ - е , не заредиха, и не заредиха тези препарати.

# 426
абсолютно съм съгласна с менеието на Amazing_nice ! Едно е да кажеш, че няма такива препарати около теб, друго, че не ти дреме! Не назадничави, ами не знам какво е това! Не съм съгласна и с примера на ДМ-там има екологични таблети. Не съм съгласна и с липсата на средства - Финиш, Сомат и още поне на пет фирми таблетките са по-скъпи от някои еко-марки. Много съм изненадана от мненията!

Весели празници  и на  теб  Ени   bouquet
Така  е .
Еко   таблетките  на ГрюнГрийн   са   около 11  лв ,  Еко - таблетките на Шлекер - около 12  лв, това   е   с около 7-8  лв  по евтино , отколкото   Сомат  и  Финиш.  И на  двете  марки  са   добри  и препоръчвам  ,  най- малкото   не  е  толкова  агресивна   химия .
Хайде  Честито   на  всички  именници  днес  и  Св.  Стефан  да ви закриля  Simple Smile

# 427
  • I want it all and I want it now.
Здравейте.
В предишните теми ,бях прочела за таблетките ГрюнГрийн, че ги има в Карфура. Е ,там не можах да ги намеря. Може ли някой да ми каже в кое отделение да гледам? Благодаря.  bouquet

# 428

Весели празници  и на  теб  Ени   bouquet
Така  е .
Еко   таблетките  на ГрюнГрийн   са   около 11  лв ,  Еко - таблетките на Шлекер - около 12  лв, това   е   с около 7-8  лв  по евтино , отколкото   Сомат  и  Финиш.  И на  двете  марки  са  добри  и препоръчвам  ,  най- малкото   не  е  толкова  агресивна   химия .
Хайде  Честито   на  всички  именници  днес  и  Св.  Стефан  да ви закриля  Simple Smile

щастливи празници и на теб Amazing_nice  !

Здравейте.
В предишните теми ,бях прочела за таблетките ГрюнГрийн, че ги има в Карфура. Е ,там не можах да ги намеря. Може ли някой да ми каже в кое отделение да гледам? Благодаря.  bouquet

в Пловдив са при другите препарати за миялни, но в София момичета споделиха, че имало отделен щанд за еко-препарати и бил с по-голям избор.

# 429
  • Варна
И във Варна са при препаратите за миялни.

# 430
  • Балчик
И аз съм изненадана от последните мнения. Останах с впечатление з аовче стадо. Всички хвалят Грюн грийн, всички изказват добро мнение след похвалите. един казва обратното и след него се нареждат същите тези дето до преди малко са хвалели и разхвалвали.

Между другото, съм сигурна, че в нашия град съм единствена, която ползва Грюн грийн. Може би още 2-3 по-информирани дами. Масово се ползва и само това има в нашите магазини- Сомат и Финиш.

# 431
  • Варна
Нищо им няма на Грюн грийн, много са си хубави даже. Неагресивни, нежни, а в същото време с прекрасно измивно действие. Не е голяма философия да се поръча онлайн според мене, при това го има в бг интернет магазин. Въпрос на желание. И то ако не заради екологията, поне заради това, което поглъща човек. Като има алтернатива за по-малка доза отрова...

# 432
На мен ми става много кофти, когато прочета или чуя "Дреме ми!".
Малко ми е малоумно мисленето явно, но гледам да пазя природата и да пестя ресурсите.
Не е въпрос на кански усилия, просто опира до мъничко желание да не мърляш и да пазиш.

# 433
Грюн Грийн са си чудесни, нищо лошо не казвам, просто вече ми писна да се занимавам с онлайн поръчки само и само да съм ''еко''. Това че не ми пука за природата до такава степен, не значи не не правя усилия, ама до такава степен... Ако в нашия град се преглагаха, с удоволствие щях да си ги ползвам тях Peace

Весели празници на всички!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 434
  • Пловдив
аз искам да си закупя, но ме е страх--- по-горе някои хора се оплакаха от ръжда...

Общи условия

Активация на акаунт