Препарати за съдомиялна - 3 част

• 80 422
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Пинко ,благодаря ти

# 541
Кой питаше къде точно в Карфура се намират на ГРЮН ГРИН препаратите днес специално маркирах 
Точно срещу 32- ра, каса    има и леко стърчащ надпис на Planet -та началото първия рафт/щендер  там са и на планет и на грюн грин таблетките излизат по 11,25ст./бр !

ето на мен какво ми отговориха днес:
По повод запитването за веригите ще Ви предоставя информация за точките в които се продават. За еко-продуктите имаме договори за доставка от националните вериги с Карфур и Пикадили. В кой обект кои артикули да се продавата се решава от продуктовия мениджър на всяка верига. Ето кратки ориентировъчни данни:

Карфур Цариградско шосе и Карфур Варна: Таблетки за миялна, Препарат за ръчно миене на съдове, Универсален препарат, Препарат за стъкла, Препарат за бани, Препарат за отпушване на канали, Препарат за почистване на миялни и пералани.

Карфур Пловдив, Карфур София-Илиенци, Карфур София-Лозенец, Карфур Русе, Карфур Бургас: Таблетки за миялна, Препарат за ръчно миене на съдове, Универсален препарат
Карфур София Славейков: Таблетки за миялна, Препарат за ръчно миене на съдове

Пикадили в София: МОЛ София, Сити Център, Сердика: Таблетки за миялна, Препарат за ръчно миене на съдове, Универсален препарат
Пикадили Варна – Пикадили Център: Таблетки за миялна, Препарат за ръчно миене на съдове, Универсален препарат
Пикадили Стара Загора, Велико Търново, Бургас, Пловдив МОЛ - Таблетки за миялна.
Пикадили запазват договорите си за обектите, които няма да закриват.

# 542
Кой питаше къде точно в Карфура се намират на ГРЮН ГРИН препаратите днес специално маркирах 
Точно срещу 32- ра, каса    има и леко стърчащ надпис на Planet -та началото първия рафт/щендер  там са и на планет и на грюн грин таблетките излизат по 11,25ст./бр !

ето на мен какво ми отговориха днес:
По повод запитването за веригите ще Ви предоставя информация за точките в които се продават. За еко-продуктите имаме договори за доставка от националните вериги с Карфур и Пикадили. В кой обект кои артикули да се продавата се решава от продуктовия мениджър на всяка верига. Ето кратки ориентировъчни данни:

Карфур Цариградско шосе и Карфур Варна: Таблетки за миялна, Препарат за ръчно миене на съдове, Универсален препарат, Препарат за стъкла, Препарат за бани, Препарат за отпушване на канали, Препарат за почистване на миялни и пералани.

Карфур Пловдив, Карфур София-Илиенци, Карфур София-Лозенец, Карфур Русе, Карфур Бургас: Таблетки за миялна, Препарат за ръчно миене на съдове, Универсален препарат
Карфур София Славейков: Таблетки за миялна, Препарат за ръчно миене на съдове

Пикадили в София: МОЛ София, Сити Център, Сердика: Таблетки за миялна, Препарат за ръчно миене на съдове, Универсален препарат
Пикадили Варна – Пикадили Център: Таблетки за миялна, Препарат за ръчно миене на съдове, Универсален препарат
Пикадили Стара Загора, Велико Търново, Бургас, Пловдив МОЛ - Таблетки за миялна.
Пикадили запазват договорите си за обектите, които няма да закриват.

В пикадили Велико Търново няма и никога не е имало таблетки или каквото и да е.

# 543
Влизам   набързо   с  въпрос   и то най-вече към  специалистите .  Днес   гледах  ( не  в бг)  - Протектор  на  финиш-  представлява  нещо   във   формата  на  диамант - около 5-7  см  пълен  с някаква    течност.  Пище  за  50  измивания.  Защитава  цветни    и декорирани  чинии,  предотвратява  надраскавне и замазване на   стъклени и  кристални   чаши.  Та  сега   питам -   някой  ползвал  ли го е?  Струва  около  6-7   евро. То е  ясно  , че ще  ги дам от  любопитство . Но  какво  точно прави   този   протектор?

# 544

Този универсален за първи път го чувам, за какво точно е и има ли отзиви?

# 545
  • Варна
Много благодаря на pinko и енито за подробното упътване и информация  Hug
Ще проверя пак в Карфур, надявам се този път да ги открия а ако ми отвори път покрай Пикадили Център и там ще хвърля един поглед  Peace

# 546
Влизам   набързо   с  въпрос   и то най-вече към  специалистите .  Днес   гледах  ( не  в бг)  - Протектор  на  финиш-  представлява  нещо   във   формата  на  диамант - около 5-7  см  пълен  с някаква    течност.  Пище  за  50  измивания.  Защитава  цветни    и декорирани  чинии,  предотвратява  надраскавне и замазване на   стъклени и  кристални   чаши.  Та  сега   питам -   някой  ползвал  ли го е?  Струва  около  6-7   евро. То е  ясно  , че ще  ги дам от  любопитство . Но  какво  точно прави   този   протектор?

аз не съм. Да споделиш, като го  изхабиш дали си струва. Че наистина Финиш драска, много е активен. За нова година получих подарък едни ретро чаши за вино. Отгоре до половината са напръскани с ефектна декорация. Не смея да ги сложа още в миялната с никакъв препарат, дори и гел Blush

# 547
И аз чакам отзив за този Финиш.
Цената е напълно приемлива, щом е за 50 измивания.
Дано наистина да е щадящ и да са обърнали повече внимание на състава, т.е. да е по-еко.

# 548

аз не съм. Да споделиш, като го  изхабиш дали си струва. Че наистина Финиш драска, много е активен. За нова година получих подарък едни ретро чаши за вино. Отгоре до половината са напръскани с ефектна декорация. Не смея да ги сложа още в миялната с никакъв препарат, дори и гел Blush

Peace
Ени , ще  взема и   ще  ти кажа. И  аз  у  дома имам  доста  чинии  с цветен   декор  и ми писна   да ги   глезя миейки  ги  на  ръка.

# 549
  • Варна

Току що се сдобих с Грюн Грийн  newsm44. Благодаря за точното описание   bouquet.
Всъщност бяха си на същото място, но явно в момента е нямало.

# 550

Този универсален за първи път го чувам, за какво точно е и има ли отзиви?

Предполагам, че става дума за този препарат.

Аз го използвам много често - върши чудесна работа за естествен паркет, за гранитогрес;  имам едни пвц шкафове на терасата - светват; дограмата и външните щори - също.  Мисля, че става и за кухненски плотове, но не съм пробвала.

# 551
За всичко става.
Мирише приятно освен това.

# 552
Мерси, ще го взема, дано го има!

# 553
  • София

и аз от това място си пазаря грюн грийн; за моя голяма жалост веднъж нямаше и се принудих да взема от таблетките на MyPlanet - много посредствен резултат и значително по-скъпи

# 554
момичета за пръв път ще ми е и на мен. Та попрочетох че много хвалите таблетките на грю гриин. Въпроса ми е сега при първото пускане на миялнята трябва да сложа сол около 1.7 кг. и таблетките ли да си взема на грю .. или на сомат сега гледам има промоция в карфур 3кг. за 16 лв. Само че тои е на прах та незнам кое ще ми е по лесно и качествено. дайте по компетентно мнение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт