Всички ФЕВРУАРКИ се молим за малкия БОБИ и нашата ЛОРИ!- 32

• 29 711
  • 707
  •   1
Отговори
# 615
  • софия
и аз така съм се зарекла, сутрин изалиме и чаааак до вечер....

Можем като се оправи времето да се видим в някой парк, Южния например, там алеите са супер за бебчета в колички, а и за по големите, пада едно тичане....

Аз съм в Павлово, когато малката беше в количка, мъж ми не ми даваше да карам кола.... като тръгна от нас до парка ми беше около 2 часа.... после 2 обратно и там няколко часа, питайте ме прибирала ли съм се в къщи Simple Smile

# 616
Здравейте и от нас!

Евридика,моя болничен от Шейново също не е нанесен в картона.Не мисля,че е проблем.Мисля си,че това с нанасянето е точно както го е казала Амидала!

Диди,и при нас за момента каката иска да помага.Изрично повтаряме всеки ден,че на бебето нищо не се дава за ядене освен млякото и т.н.Има моменти,когато започва да проявява  глезотии,когато се занимавам с Лина.Иска да я гушна,да се целунем...

Амидала,само не разбрах  Embarassed този преглед,който ни се полага може ли да го направим при АГ-то или там,където сме родили?Трябва ли да носим епикризата?

# 617
  • Полски Тръмбеш
Добро утро и от нас
ЗА ЛОХИИТЕ- аз ве4е станах половин док.  Joy Не трябва да имат цвят/ освен леко  кървав/  или миризма.., а за сърбеж да не говорим  Naughty болки също не трябва да има, освен първите дни след раждането, когато се свива матката / но и те се и отли4ават, защото са си контракции/  М н съм благодарна 4е моя док. вс ми обяснява даже и без да питам  Hug преглед безплатен след ражане се полага дори и в 4астните клиники  Naughty така 4е превантивно имате- нямате оплаквания отидете, защото инфекцията първона4ално  проти4а без симптоми, а когато се появят ве4е се станала доста сериозна. А и да не забравя - последното инфо от моя док. е 4е лохиите от 40 до 70- тия ден са прозра4ни...
За по-голямото дете - моя батко  мн ми помага  Heart Eyes даже свикна и да пази тишина малката като спи  Heart Eyes памперсите ми ги носи,но отказва да  ги хвърля, защото били насрани  hahaha  Sick голям смях. вика ми 'я да видя колко е наакана.. Joy и после 'ИУУУ ДОСТА!!!'  hahaha
 newsm17 newsm17 newsm17 ЗА ЕЛЕНА, ЛОРИ И МИМИ ПО-БЪРЗО ДА ИМ СЕ ОПРАВЯТ БЕБОЦИТЕ  Hug

# 618
Стани, не мога да ти кажа, аз си ходих където раждах, епикризата си я носех, ама не ми я искаха, иначе там си ми пишеше направо дата за контролния  Peace Иначе погледнах в Интернет, че този преглед се поема от ЗК и е до 40 дни след раждането, ама къде може да се иде - да каже някоя по-веща в темата мама  Simple Smile

# 619
  • Полски Тръмбеш
Ми, аз  ЖК и раждането си бяха все при един и същ док. Според мен ако са разли4ни първо питайте този, при когото сте родили / знае как са протекли нещата/ и после може и да се посъветвате и с този от ЖК  newsm78 

# 620
Аз раждах при частен. И на болничният ми пише да се явя на контролен на 14.03, когато изтича болничният, а тогава са 42 дена след раждането ми.. Thinking

# 621
Мим,Амидала благодаря за инфото Hug,от полза ми е !

# 622
  • София
И на мен не са ми нанесли болничния в картона, но не мисля, че е проблем, защото до преди да забременея никога не са ми нанасяли болничен в картона. Аз даже сега си направих картон.

Благодаря ви за отговорите за болничния!

Аз другата седмица трябва да отида да си взема епикризата от Шейново и ако доктора, който ми прави секциото е там ще го питам за консултация да видя какво ще ми каже. Много ме дразни отношението им, все едно болницата ще обеднее от безплатната консултация. Не, че ще отида при него, ще си отида при моя доктор той да си ме види!

За излизането навън и аз нямам търпение, ние още нямаме количка. Трябва тепърва да купуваме.

Evridika, като ми преведат пари от болничните. Това е другата или по-другата седмица. Той ми каза само да гледам да е вторник или четвъртък преди обяд.

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 12:15 от hey_ya

# 623
Здравейте момичета и бебчета Simple Smile
Аз минавам набързо, че малкия спи и трябва да използвам да седна да уча, че сесията наближава.
Честито на новите мами (извинявам се, че не е поименно, но не съм чела назад), и стиснати палчета за мамите и бебетата, които имат нужда от тях.
Целувки от мен, после ще се връщам да ви изчета  Hug
П.П: За прегледа след раждане да кажа - в мойта епикриза пише "Полагат се два безплатни профилактични прегледа в ЖК до 7 и от 30 до 42 ден след раждането". Иначе понеже съм родила по- рано от термина и имам 10 дни за изравняване тях ще ми ги изравнява педиатърката на детето, т.е. тя ще ми издаде третия болничен (да кажа, че в момента тя ми е и ЛЛ освен, че Борис е записан при нея)

# 624
Аз другата седмица трябва да отида да си взема епикризата от Шейново и ако доктора, който ми прави секциото е там ще го питам за консултация да видя какво ще ми каже. Много ме дразни отношението им, все едно болницата ще обеднее от безплатната консултация. Не, че ще отида при него, ще си отида при моя доктор той да си ме види.
И аз съм на това мнение за огромно мое съжаление!Много са се променили нещата  ooooh!.

# 625
Влизам само за да предам новината и отивам да храня....

"Вчера се роди Йоан, за мама и тате сладуран.3,400 му тежи дупето, 50 см е дълго момчето"Adi

Да е жив и здрав малкия Йоан.   bouquet

# 626

И на мен болничния от раждането не ми е написан в картона.

Контролния преглед си мисля да го "обединя" с махането на вътрешните конци  Tired

А колкото до каката  Crazy ... Не можем да я отлепим от бебето, постоянно иска да го гали, да се занимава с него, катери се по мен, когато го кърмя... Положението е критично, затова и ние се уповаваме на бабите, поне докато тази начална еуфория поотмине.

# 627
  • София
Честит бебок на Ади   bouquet

Палчета за Мими и Лори и техните дечица!

Относно прегледа: казаха ми да отида, когато ми минат лохиите, които са доста понамалели.

# 628
  • Русе/Germany
"Вчера се роди Йоан, за мама и тате сладуран.3,400 му тежи дупето, 50 см е дълго момчето"Adi
Хайде честито момче Simple Smile Да ви е живо и здраво и много да ви радва.

Тук съм и съм си 2в1  Mr. Green
За прегледите аз до колкото знам прегледа се прави при израждащия лекар. Това е моето инфо.
Аз искам да задам един много обсъждан въпрос но стоя моя мозък Blush Ако пренося какво се случва с болничния ми? Кой трябва да ми издаде друг newsm78
Аз да ви се похваля че ми е паднал корема newsm44

# 629
За прегледа, вчера се обадих на моя лекар и той ме пита, нали всичко е наред? Викам, да. Еми тогава нямало нужда да ходя. Малко тъпо ми се струва гинекологичния преглед да е устен по телефона, ама ... кво да се прави. Каза ми да си мажа белега с контратубекс. Вие мажете ли си ги вече?

viodidi как така ще ти махат вътрешните конци? На мен конци не ми махаха, били резорбиращи и въшните.

Да питам някой ходи ли на плуване и колко време след секциото?

Общи условия

Активация на акаунт