AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 472
  • 651
  •   1
Отговори
# 375
 newsm74 Благодаря ви!  Heart Eyes Kleo88 и аз забелязах, че сега е доста намален и може би това е и другата причина, поради която мисля да го поръчам.  Party

# 376
Наближава лятото и виждам, че вече са пуснали и лосионите за защита от слънцето. Забелязах, че са пуснали и автобронзант

Чудих се някой дали има някакви наблудения относно продукта..  newsm78 Thinking
Ами като им гледам тези продукти виждам, че са със защита само срещу UVА -лъчите, а специалистите препоръчват да има защита и срещу UVB - лъчите ( а те са по-опасните, защото могат да причинят рак на кожата). Това е и причината да предпочитам слънцезащитни продукти на други марки.

Нещо дълбоко се заблуждаваш!  Naughty
Първо, автобронзатите на ейвън нямат слънцезащита.
Второ, UVB лъчи причиняват изгаряне на кожата. UVA лъчите са много по-опасни. Те причиняват рак на кожата, от тях се образуват бръчки, дори намалява имунитета.
И последно, но не по значение, всички слънцезащитни продукти на която и да е фирма имат SPF индикатор, който показва защитата от UVB лъчите. Докато само ДОБРИТЕ слънцезащитни продукти, каквито са тези на Ейвън, осигуряват и UVA защита.

Разбира се, всеки избира какви продукти да ползва. Но не е зле и малко да се информира преди това!  Peace

# 377
Честно казано и аз смятам да пробвам този автоброзант .До сега не съм ползвала никога .Относно слънцезащитните на ейвън, мисля че са много добри .Клиентите ми ги харесват и поръчват редовно за лятото .Вече имам 8 поръчани детски слънцезащитни. Естествено ще изчакам ,когато са на промоционална цена и ще ги пусна тогава -не искам да набутвам клиентите си излишно. Peace

# 378
Ами като им гледам тези продукти виждам, че са със защита само срещу UVА -лъчите, а специалистите препоръчват да има защита и срещу UVB - лъчите ( а те са по-опасните, защото могат да причинят рак на кожата). Това е и причината да предпочитам слънцезащитни продукти на други марки.

Нещо дълбоко се заблуждаваш!  Naughty
Първо, автобронзатите на ейвън нямат слънцезащита.
Второ, UVB лъчи причиняват изгаряне на кожата. UVA лъчите са много по-опасни. Те причиняват рак на кожата, от тях се образуват бръчки, дори намалява имунитета.
И последно, но не по значение, всички слънцезащитни продукти на която и да е фирма имат SPF индикатор, който показва защитата от UVB лъчите. Докато само ДОБРИТЕ слънцезащитни продукти, каквито са тези на Ейвън, осигуряват и UVA защита.

Разбира се, всеки избира какви продукти да ползва. Но не е зле и малко да се информира преди това!  Peace

Да, за първото наистина съм се заблудила.
Но за УВ - лъчите -ето и първия линк, който ми попадна по отношение на  UVA и UVB - лъчите :
http://krasota.rozali.com/kozmetika/p10330.html
А SPF (слънцезащитен фактор) отразява колко по-дълъг е периодът от време, за което човек би изгорял на слънце, ако не си е сложил слънцезащитен крем спрямо времето, за което би се случило изгарянето при използване на такъв крем. SPF показва каква е защитата срещу UVB - лъчите, а  относно UVA- лъчите - до момента няма одобрена класификация, която да определя каква е защитата срещу тях. Това и ти си го написала( с по-малко думи), но специалистите препоръчват , когато се купува слънцезащитен продукт изрично да е обозначена защита и срещу двата вида лъчи.
 А по отношение на добрите слънцезащитни продукти -  на тях трябва да е отбелязано, че имат защита и срещу двата вида лъчи(ето тук има много полезна информация:  http://biotrade-bg.com/index.php?p=7&l=1&id=3
Оф, този постинг го редактирах поне 10 пъти

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 14:17 от sonya83

# 379
  • София
момичета пускам цвета на едно червило , ако ви затрябва  plum gorgeous

# 380
Ексфолианта за тяло с лотос Planet spa дали е хубав?  newsm78 Аромата съм го пробвала и е много приятен.
За слънцезащитните продукти- миналата година ги ползвах и съм доволна.  Peace

# 381
  • на североизток от Рая
Ексфолианта за тяло с лотос Planet spa дали е хубав?  newsm78 Аромата съм го пробвала и е много приятен.

Ексфолианта с лотос е  мммм, разкош! То кое от тази серия не е хубаво?!

# 382
Сега в К5 ,си поръчах ексфолианта с лотос .Доволна съм. Ползвам го вече 2 пъти. Струва ми се, че намаляха пъпчиците по врата. Ама дали не си внушавам нещо... newsm78 Продължавам да го ползвам и ще видим...Струва ми се добър- като всичко от тази серия. Hug

# 383
Мерси за отговорите-ще се поръчва!  Simple Smile

# 384
  • Бургас

Ексфолианта с лотос е  мммм, разкош! То кое от тази серия не е хубаво?!
Ми кремът за тяло не ми е хубав на мен Crossing Arms Ароматът е разкошен и траен, нанасянето е лесно, попива бързо, НО усещането после на кожата ми е адски странно и неприятно - както е в устата след яденето на недозряла дюля - става ми кожата една такава хем гладка, хем стипчива, хем с адско съпротивление при допир (ако искам да си кръстосам краката, например, трябва да го направя не с приплъзване, а с високо вдигане и замятане, защото при допира на двата крака става една контра и не може да се получи номера) - много е странно усещането и не мога да го опиша и обясня точно, но щом се принудих да "завещая" почти пълна кутия на половинката... значи хич не съм могла да трая Rolling Eyes

# 385

Оф, този постинг го редактирах поне 10 пъти

Струвало си е!  Peace

статията в rozali.com има много неточности, меко казано  Naughty
статията в сайта на Биотрейд е ОК

малко инфо на английски за слънцезащитата
сайта на Пола Бигън
Световната здравна организация

# 386
  • В къЩи.
Здравейте,реални ли са тези цветове на снимката червилата са на Color Trend

# 387
Искам да попитам дали сте ползвали този гланц и дали си струва парите? Аз много искам да си поръчам точно този цвят, който е на голямата снимка, но не знам дали ще стои по същия начин както изглежда на нея и дали си заслужава да си го купя  Thinking
http://www.album.bg/dimislava/images/26971363/155778/

# 388
  • USA, Steak State
Лия, да- реални са. Simple Smile

Нещо не ми се отваря линка бг-кака.

# 389
Искам да попитам дали сте ползвали този гланц и дали си струва парите? Аз много искам да си поръчам точно този цвят, който е на голямата снимка, но не знам дали ще стои по същия начин както изглежда на нея и дали си заслужава да си го купя  Thinking
http://www.album.bg/dimislava/images/26971363/155778/

Да,почти същия стои.Гланцът е светлолилаво-розов и прозрачен,ако правилно съм разбрала ,че питаш за цвят Mauve.  При нанасяне има гъделичкащ ефект/в началото/.

Общи условия

Активация на акаунт