AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 317
  • 651
  •   1
Отговори
# 60
Искам само да попитам - парфюмните мостри за представители, които са, в комплект по 5 или по единична бройка, колко мл са? Предполагам нямат разлика при отделните парфюми, затова питам като цяло как са.

Всъщност успях да намеря - по 2 мл са. Ако посмятаме малко - 2 мл х 5бр.=10 мл - 3 лв.
50мл - 15 лв  Crazy, особено изгоден вариант за по-скъпите аромати.  Mr. Green Е, няма помпичка, но е винаги с теб.  hahaha

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 16:02 от Koketka_sf

# 61
Хайде и аз да споделя какво ми е харесало от последната поръчка, която направих. Значи много съм доволна от гела и лосиона за премахване на окосмяването. Гелчето мирише стърахотно, а от лосиона направо съм много очарована, крачетата ми стават много меки от него, а миризмата му е дълготрайна и много хубава. Simple Smile) Трябва да отбележа, че такъв ефект съм постигала с много малко лосиони. Simple Smile)

# 62
Знам, че крема за очи на anew clinical Е хубав .В к4 ,е в комплект на страхотна цена. Въпроса ми е -подходящ ли е за дама на 33 години или е твърде рано .Нещо ми се върти, че е за над 40 .Обаче къде пише не намирам.Някой ако знае нека каже. Hug
И аз мисля, че е за по-висока възраст, но clinical са за специални нужди/без оглед на възрастта/. Ако тази дама на 33 има нужда от по-специално поддържане на зоната около очите, нека да го пробва. Цената е супер! Аз бях на 31, когато се възползвах от вълшебните му свойства и не съжалявам!

# 63
ASTILLA,няма кой знае каква нужда ,та ще препоръчам нещо друго .Koketka, обсъждало се е за мострите и друг път.Мострите са по-нетрайни .Защото иначе всички щяхме да си поръчваме така... Wink

# 64
ASTILLA,няма кой знае каква нужда ,та ще препоръчам нещо друго .Koketka, обсъждало се е за мострите и друг път.Мострите са по-нетрайни .Защото иначе всички щяхме да си поръчваме така... Wink
ОК! Може би от серията Solution! Ползвах лилавия вариант Ageless ... Много го харесах също!

# 65
Да ми препоръчате спирала която да извива миглите.

вибриращата  Peace

Хайде и аз да споделя какво ми е харесало от последната поръчка, която направих. Значи много съм доволна от гела и лосиона за премахване на окосмяването. Гелчето мирише стърахотно, а от лосиона направо съм много очарована, крачетата ми стават много меки от него, а миризмата му е дълготрайна и много хубава. Simple Smile) Трябва да отбележа, че такъв ефект съм постигала с много малко лосиони. Simple Smile)

благодаря за мнението!
аз от предните бях много разочарована

# 66
Искам само да попитам - парфюмните мостри за представители, които са, в комплект по 5 или по единична бройка, колко мл са? Предполагам нямат разлика при отделните парфюми, затова питам като цяло как са.

Всъщност успях да намеря - по 2 мл са. Ако посмятаме малко - 2 мл х 5бр.=10 мл - 3 лв.
50мл - 15 лв  Crazy, особено изгоден вариант за по-скъпите аромати.  Mr. Green Е, няма помпичка, но е винаги с теб.  hahaha
Само не забравяй, че са силно разредени и трайността е почти нулева.  Simple Smile

# 67
Мострите - не го знаех, не мога да следя всички теми в този форум, нито пък да помня хилядите неща, слава Богу! Е, въпреки това на мен идеята ми беше да разбера как ще ми стоят 2 аромата и каква трайност имат и ми е доста странна политиката ейвънска в това отношение... както и да е.   bouquet По спомен преди години имах мостра на един от трилогията ТТА, не помня кой, и беше доста трайна...

# 68
  • на североизток от Рая
   Koketka_sf, то в Ейвън на кое по-напред да се чудиш? Че и с мострите е така. Вземат се, за да се опита аромата, а не трайността му. Аз имах мостра от Тудей от ТТА, преди да си взема самия парфюм. Наистина беше много траен аромата, макар и от мостра. Всичко, що е парфюм, а не тоалетна вода, трае прилично. Аз така забелязах след неколкогодишната си служба в компанията.  Hug

# 69
Точно така са ми казвали на обучението- мострите са само, за да се запознаем с аромата и да видим как ще стои на нашата кожа. Трайността е по-малка от на ТВ или парфюма .

# 70
В самата кутийка на колието имаше упътване.

Много благодаря за отговора, помогна ми Simple Smile Упътването е поредица от картинки, които бях разтълкувала просто като "ето, може да се слага снимка". Обаче след този съвет се загледах отново Mr. Green На едната картинка е показано как снимката се пъха отляво надясно. Излиза, че откъм закопчалката има цепнатина, в която част от снимката трябва да влезе. Дано само е достатъчно за закрепване.

# 71
Аз се бях замислила за Perceive Dew, но сега като споменахте този In bloom се замислих.
Има ли как да се сдобия с него, лимитирана серия ли е или минал каталог ?
На какво по-точно мирише Simple Smile.

# 72
Здравейте и от мен! Flutter

Аз искам да разгледам четвъртия каталог, понеже моя представител вече ми донесе поръчките от трети, но изглежда е твърде рано... Въпросът ми е мога ли да поръчам от великотърновския представител от третия каталог и каква е схемата, как се осъществява и т.н.?

bouquet

# 73
  • на североизток от Рая
  Каталог 4  http://martinidan1.snimka.bg/other/avon-04.565569.22167917 - за  H0uSse_Baby
. Заповядай!  Каталог 3 е актуален до2 март, но побързай, вече се пускат само експресни поръчки.  Peace

BасиТу, парфюм Ин Блуум беше на хубава цена в К3 - 30лв. Сега, в К4 е 45лв.  Разликата е осезаема. Можеш все още да го поръчаш на цена 30лв. на представител, който ще пуска експресна поръчка по каталог 3.   bouquet

# 74
Супер, много ти благодаря. Party

Общи условия

Активация на акаунт