AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 322
  • 651
  •   1
Отговори
# 75
BасиТу , In Bloom е много хубав аромат, но от към трайност е доста зле, поне така казват тук във форума, аз лично не съм имала парфюма, само тоалетната вода, която я пускат понякога - тя също не е кой знае колко трайна. Ароматът е лек, изискан така да се каже. Гардения и праскова пише в каталога, действително се усеща аромата на прасковка, харесва ми Wink
В К03 е на промоционална цена - 30 лв. Иначе в К04 си е 45лв.

H0uSse_Baby , можеш да поръчаш при който представител си поискаш, само да намериш координатите му, да му се обадиш, да направиш заявка, и когато ти дойдат продуктите просто си уреждате среща в удобно за двете място и време, и така. На първата страница са написани представителите, които пишат в темата. Можеш да си харесаш някой и да му пишеш ЛС Peace
Иначе да- рано е за новия каталог, но аз винаги давам на клиентите с поръчката им и новия каталог, за да имат повече време да го разгледат и да помислят какво да си вземат.

neli mar4, писали сме заедно  Mr. Green

# 76
Новото червило с балсама е страхотно! Супер меко, а и цветът, въпреки че не е като в каталога, пак е хубав. Взех си неутралния нюанс.

# 77
Харесах си комплекта от 5 продукта на Ocean Blue, душ-гелът е страхотен. Heart Eyes  И цената е... само 12,50. Party http://martinidan1.snimka.bg/other/avon-04.565569.22167820

# 78
Страхотен е - да! Както и почистващия гел, шампоана... Heart Eyes Само се чудя крем депилатоара как е? Имам спомен, че се харесва... И аз съм му хвърлила око на комплекта Peace

# 79
Като го получа, ще кажа. Само не виждам много добре на снимката дали няма някакви условия, да поръчаш нещо друго... Thinking

# 80
  • на североизток от Рая
Харесах си комплекта от 5 продукта на Ocean Blue, душ-гелът е страхотен. Heart Eyes  И цената е... само 12,50. Party http://martinidan1.snimka.bg/other/avon-04.565569.22167820

В този комплект всичко си струва да го имаш. Няма да съжаляваш ако го поръчаш!  Peace

# 81
Няма условия, поръчва се спокойно (как така са се излъгали да го пуснат без допълнителни условия?!)
Стойност на комплекта - 33лв., а го дават за 12.50... наистина си е голяма далавера Laughing

# 82
# 83
Някакви коментари за крема Аню Режувенате, дневния. За каква кожа е, хубав ли е, такива неща ме интересуват. На 27 години съм.

# 84
Някакви коментари за крема Аню Режувенате, дневния. За каква кожа е, хубав ли е, такива неща ме интересуват. На 27 години съм.
Много добър крем според мен,заслужава си,има и 25-ти фактор.Аз съм със смесена кожа и ми беше идеален,добра основа за грим Peace

# 85
Крема си заслужава. Първо, свива порите осезаемо .Моята кожа е смесена -пасна ми страхотно .Има висок фактор ,което не е за пренебрегване /такива петна ми се бяха появили от слънцето -ужас/.Лицето изглежда озарено и чисто. И все пак ,ако имаш възможност, пробвай мостра-скъпичък си е крема ,но качеството му надвишава цената. Hug

# 86
  • София
момичета пускам снимка на:
червило : perfect wear - eternal flame
гланц: tickled pink
молив за усни: glimmerstick red brick
http://i253.photobucket.com/albums/hh60/lepidopteria/a.jpg

# 87

И аз да се изкажа за крема - хубаво действие има и споделям всичко, което е написано по-горе. Аз съм на 29 (почти) и не го намерих силен или агресивен по какъвто и да е начин.
Освен това, има горе-долу хубава оценка от специалистите, които пишат в темата за състава на козметичните продукти, само че не в настоящата, а в някоя от предните теми. Ако си спомням добре, коментарът беше, че кремът имал приятни емолиенти, активните му съставки били в малко ниска концентрация, което така или иначе било масова практика, но имал някакъв лош или поне не особено добър УВ филтър, заради който специалистката автор на оценката не би си го купила.

Относно високия слънцезащитен фактор...Наистина фотостареенето е сериозен източник на бръчки и е хубаво да се пазим от него, но аз мисля, че кремът има толкова висок фактор, заради нощния от серията. Не съм го ползвала, но пише, че имал някакъв EXFO SMOOTH заглаждащ комплекс, който изравнявал тена. Не разбирам, но според мен това ексфолиране, заглаждане и изравняване става, както при сапфирената емулсия, чрез пилинг с киселини, поради което е и високия фактор на дневния крем - да предпази кожата след действието на нощния.
Не знам де, може и да са щуротии това.   bouquet 

# 88
А косистенцията му каква е, лек ли е, овлажняващ ли е, хидратиращ ли е?

А на емулсията от същата серия, какво и е предназначението, пак ли е нещо като крем или?

# 89
Емулсията се ползва, вместо нощен крем .Интензивно хидратира кожата .Казват, че прави кожата за 14 дни, да изглежда до 5 години по-млада. Ползва се ,когато кожата се нуждае от по-бързо хидратиране -зима, лято. Не се препоръчва непрекъснатото използване. А примерно14 дни- кожата се възстановява и после да се продължи с друг нощен крем. Аз съм използвала  сребърната /червената /емулсия и съм доволна. Дневния крем е с лека консистенция .Попива бързо ,без да омазнява кожата. По-мазни стават кремовете с нарастването на възрастта ,за която са предназначени.

Общи условия

Активация на акаунт