AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 324
  • 651
  •   1
Отговори
# 90
Майка ми ползва златната емулсия, както и другата част от серията за 40+ и е страшно доволна. Кожата й е видимо подобрена, бръчките са някак опънати, петната стават все по-малко Wink

# 91
Някой да има отзиви за лекия гел-крем и почистващия продукт 3-в-1 от серията Avon Care? Напоследък съм се зарибила по такъв тип гел-кремове, ако някой има и други предложения, да дава

# 92
Някой да има отзиви за лекия гел-крем и почистващия продукт 3-в-1 от серията Avon Care? Напоследък съм се зарибила по такъв тип гел-кремове, ако някой има и други предложения, да дава
Когато излезе този продукт поръчах 12бр за мен и моите клиенти и всички сме доволни взех го много изгодно и върши добра работа.  Използвала съм всички  продуктите на  Avon Care и съм доволна като качество не могат да се сравнят с planet spa, но и като цена не можеш да ги сравняваш
Като качество подреждам някой от продуктите така:
ColorTrend
Naturals
Avon Care
Clearskin
Solutions,For Men
AT, Senses, Foot Works
Planet spa
anew

# 93
Пристигна ми гланца Sugar Cane- бясна съм, вътре е като желе, четката суха. Ще го върна.
Бързосъхнещият лак- боклук, яд ме е, четох че са нетрайни и въпреки това си поръчах. Май все по- често се разочаровам.

А, спрея за лесно разресване, детската серия е много хубав  Peace

# 94

А, спрея за лесно разресване, детската серия е много хубав  Peace
                                 Настина е много хубав ,а как мирише - разкош! Heart Eyes Но на следващия ден косата е много по-заплетена и пак трябва да се ползва ( не я омекотява и заглажда ,както би ми се искало).

# 95
Ето и продължението на моята колекция на ейвън
 http://svetla88.snimka.bg/photos-from-gsm/avon.517016.all
 Simple Smile

# 96
svetla 88 Simple Smile Много ми харесаха чашите за кафе, можеш ли да ми каже как мога да си поръчам и аз такива  Wink

# 97
  • В къЩи.
Какво ще кажете за гланцовете Color Trend http://martinidan1.snimka.bg/other/avon-04.565569.22167841 (в дясно) Харесала съм си първия цвят Watermelon( не съм сигурна в изписването,най-отгоре е той).Някой има ли го да каже как е в действителност цвета?

# 98
Здравейте, момичета!    Rolling Eyes Попаднах на темата случайно и прочетох последните ви постове. Искам и аз да се включа към обсъждането.  Praynig

Какво ще кажете за гланцовете Color Trend http://martinidan1.snimka.bg/other/avon-04.565569.22167841 (в дясно) Харесала съм си първия цвят Watermelon( не съм сигурна в изписването,най-отгоре е той).Някой има ли го да каже как е в действителност цвета?
  За този нюанс, за който говориш, не е ли от новите нюанси? Мислех си Thinking, че все още няма от къде да се знае какъв е...  Tired Но за сметка на това на снимката изглежда много хубаво..  Heart Eyes

А аз сега искам да попитам нещо...  Whistling на стр. 158 от К04 http://martinidan1.snimka.bg/other/avon-04.565569.22167829  има един овлажняващ спрей за коса. Някой ползвал ли го е? Blush

# 99
Да ви попитам за това червило:

Води се Perfect Wear, Супер Дълготрайно Червило, в Sun Kissed Ginger. Пробвали ли сте го? И ако имате този нюанс, как е? Има ли блестящи частици или е матово?  Thinking

# 100
И тук да си копна въпроса:
Фон дьо тените отговарят ли си на цветовете? Успокояващият ме интересува, на стр.19, цвят Cream. Хубав ли е изобщо?

# 101
  • В къЩи.
  За този нюанс, за който говориш, не е ли от новите нюанси? Мислех си Thinking, че все още няма от къде да се знае какъв е...  Tired Но за сметка на това на снимката изглежда много хубаво..  Heart Eyes

Вярно,че  е нов  ooooh! поръчах го да видим.

# 102
И тук да си копна въпроса:
Фон дьо тените отговарят ли си на цветовете? Успокояващият ме интересува, на стр.19, цвят Cream. Хубав ли е изобщо?

За качествени фон дьо тените мога да ти,че съм използвала почти всички и най доволна съм от anew може да е по скъп, но си заслужава с една помпичка си покриваш цялото лице както трябва и ти излиза много по икономично от другите и вътре има златни частици който придават невероятен цвят на лицето  bouquet

# 103
djoanas , благодаря, но не е за мен, аз много не ползвам ФДТ. За една клиентка е, затова ме интересуваше.
Иначе този подмладяващия на Anew и идва малко скъпичък Rolling Eyes

# 104
djoanas , благодаря, но не е за мен, аз много не ползвам ФДТ. За една клиентка е, затова ме интересуваше.
Иначе този подмладяващия на Anew и идва малко скъпичък Rolling Eyes
Цвят Крем е много близък до цвят Айвъри-аз ползвам тях,но имам предвид не само на успокояващия,
но и на други ФДТ на Ейвън.

Общи условия

Активация на акаунт