AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 328
  • 651
  •   1
Отговори
# 105
ФЕЯТА , много ли ще е нахално, ако помоля за снимка на ФДТ-то? Blush Hug
Клиентката е по-тъмна и искаше аз да й избера цвят. Мислех си, че Cream е по-тъмен и кафеникав, а Ivory ми розовее Thinking

# 106
  • Варна
Ако клиентката ти е по тъмна крийм ще й е светъл, айвъри е много светъл, а както Феята е казала- близки нюанси са.

# 107
  • София
Аз вече ги поръчах,но да попитам за мнение за ФДТ с кашмирен ефект,май 11.90лв му беше цената и дали си заслужава новия антицелулитен крем с масажен,3 точков накрайник/нещо такова Mr. Green/От години не съм поръчвала нищо и сега ми дадоха един каталог -правилен избор ли направих?

# 108
За ФДТ -трябваше да вземеш успокояващия или дълготрайния , но не кашмирения.Ако можеш,ако още не е пусната поръчката,обади се и направи замяна в поръчката си.Най-хубав е ФДТ - Аню,но той е и по-скъп,разбира се.

# 109
Да ви попитам за това червило:

Води се Perfect Wear, Супер Дълготрайно Червило, в Sun Kissed Ginger. Пробвали ли сте го? И ако имате този нюанс, как е? Има ли блестящи частици или е матово?  Thinking
Внимавай с този цвят. Аз си го взех, но се оказа доста оранжев за мен, а мислех, че е по-пастелен и неутрален. Червилото наистина е дълготрайно-3-4 часа, ако не ядеш и пиеш. Няма блестящи частички, не е много сухо, но не съм очарована.

# 110

Води се Perfect Wear, Супер Дълготрайно Червило, в Sun Kissed Ginger. Пробвали ли сте го? И ако имате този нюанс, как е? Има ли блестящи частици или е матово?  Thinking
Внимавай с този цвят. Аз си го взех, но се оказа доста оранжев за мен, а мислех, че е по-пастелен и неутрален. Червилото наистина е дълготрайно-3-4 часа, ако не ядеш и пиеш. Няма блестящи частички, не е много сухо, но не съм очарована.
Много светлооранжево ли е,бледо или по-наситено? Ако имаш снимка,моля те,покажи.
/Аз търсех точно оранжево,но НЕ искам да е бледо или да е близко до телесен или бежов цвят./

# 111
а на мен кашмирения ФДТ много ми хареса,с чудесен аромат,много нежно усещане на кожата и не я изсушава,а напротив прави я много мека,и ефекта в никакъв случай не е маскен,Calming effects е много мазен,а Perfect Wear е много сух и си личи във поричките и по косъмчетата дори и хубаво да го разнесеш аз наричам такива леко маскени,не ми хареса аз съм със нормална светла кожа,за покривност не мога да кажа защото самата аз нямам нужда от силна покривност искам само изравняване на тена

# 112
Моето мнение за ФДТ на Ейвън:
MagiX  е едно голямо разочарование - беше като развален раделене на мазна течност и цветен крем, и ми влизаше в порите.
Calming Effects Skin Reviving ми е любимия - изключително нежен за зимата, не ми е мазен (въпреки че съм с предимно мазна кожа) и беше добре покривен.
Онзи, който уж се адаптира към цвета на кожата нещо не ми допадна (ideal match  май беше) - личеше си, че имам ФДТ.
Май друго не съм пробвала...

# 113
MagiX  е едно голямо разочарование - беше като развален раделене на мазна течност и цветен крем, и ми влизаше в порите.
Calming Effects Skin Reviving ми е любимия - изключително нежен за зимата, не ми е мазен (въпреки че съм с предимно мазна кожа) и беше добре покривен.
Онзи, който уж се адаптира към цвета на кожата нещо не ми допадна (ideal match  май беше) - личеше си, че имам ФДТ.
За MagiX изглежда просто си случила на някакъв развален,а що се отнася до този Calming Effects Skin Reviving майка ми изобщо не е с мазна кожа,но дори и на нея й идва твърде мазен,странно как така при мазна кожа не ти омазнява,явно не е само до това какъв тип ти е кожата,но и от какъв вид е

# 114
А сега да споделя и аз за моите покупки-бях поръчала лосион с диамантени частици на ССС като аромат е страхотен и много траен,но за частиците изобщо не може да се сравнява примерно с орифлеймския някакви частици като в обикновен брокатен гел за тяло(говоря за Ейвънския),Молив за очи пак уж блестящ обаче изобщо не ми хареса,пак така наслагани груби блестящи частици а не фина диамантена преливаща пудра,фин прашец който е смесен със графита на молива(така го разбирам аз и такава очна линия имам(не на Ейвън разбира се,понеже изглежда тази технология тук е непозната,повече блестящи продукти от Ейвън никога няма да взимам,безобразие.Само на Калар тренд ми харесах молив и сенки в едно,цял ден ме издържаха вчера нито се събра в гънките нито се изтърка,от тях съм доволна

# 115

Много светлооранжево ли е,бледо или по-наситено? Ако имаш снимка,моля те,покажи.
/Аз търсех точно оранжево,но НЕ искам да е бледо или да е близко до телесен или бежов цвят./
Доста наситен оранжев цвят, красиво е , но не отива на всеки!Иначе за трайността при мен тези червила издържат повече от 5-6 часа, хем с устата си работя! Laughing Joy

# 116
За MagiX изглежда просто си случила на някакъв развален,а що се отнася до този Calming Effects Skin Reviving майка ми изобщо не е с мазна кожа,но дори и на нея й идва твърде мазен,странно как така при мазна кожа не ти омазнява,явно не е само до това какъв тип ти е кожата,но и от какъв вид е

Много се бях филмирала дали не е развален и изчетох сума неща - дори в американския сайт на ейвън има жени, които се оплакват от това разделяне, а и тук също имаше такива отзиви. Затова си мисля, че не ми е развален, а просто си е такъв гаден.
Колкото до кожата ми - бая си ми е мазничка, но зимата се изсушава малко, и затова може би ми е подействал добре. Другия Calming Effects (оригиналния де) не съм го пробвала, но този ми беше супер.

# 117
Съжалявам, че разкъсвам дискусията за фдт-ените, но имам едно чудене... Новият ТТА Romantic Voyage
само на мен ли ми напомня на Womanity на Mugler(който е доста нашумял откакто излезе през 2010 година)??? Как мислите? Ще ми е интересно да споделите .... или аз нещо си внушавам, или пък на моята кожа така се променя аромата...? Къде е истината?  newsm78  Laughing Да отбележа, че като съставки нямат нищо общо...
Наканила съм се да го поръчам...  Embarassedама пусто, нали е 30 мл, и 30 лв малко скъпичко ми идва.... ще трябва кусури да търся.... Дали ще го пуснат на по-добра цена или пък флакон от 50 мл?

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 21:44 от Koketka_sf

# 118
  • на североизток от Рая
    Koketka_sf, поръчах си този парфюм и в понеделник ще го получа. Имам и отливка от Womanity на Mugler, но нямат нищо общо, според мен. Този на Ейвън е по-сладникав. А бе, съвсем различни са ми на мен. Ейвънският ми напомня на аромата на лотос продуктите от серията Планет Спа. Колко се чудих откъде ми е познат аромата от страницата...

Като го получа и пробвам, пак ще дам мнение. А по-ниска цена от 32 лв. едва ли ще има. Намери някой близък представител, който да ти го даде с отстъпка. На мен ми идва на 22 лв. и напълно ми се видя нормално като цена за 30 мл. парфюм. А тези от серията ТТА са трайни. От опит го казвам.

Хубава вечер!  Hug

# 119
  • USA, Steak State
Поръчах си Аню фонд до тен-а и минералната пудра / от второто съм имала и много ми харесваше, става за бързо "маскиране", ако бързам и нямам време за фон дьо тен/.

Общи условия

Активация на акаунт