AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 333
  • 651
  •   1
Отговори
# 120
кажи после как е минералната пудра  Praynig
предната беше много хубава, а тази ми изглежда още по-добра

аз съм с мазна кожа и най-добрият фдт на Ейвън ми е дълготрайния - Perfectwear, сега си взех цвят Shell - оказа се много светъл, преди ползвах Almond.
Anew ми е тежък, и мирише гадно.
Calming Effects Skin Reviving ми е приятен за нанасяне, но никак не е покривен - предпочитам класическия Успокояващ фдт
Може би най-доброто решение е да се ползват мостри и да се изчака добра оферта.
Също както и за червилата.
ТТА Romantic Voyage на страницата ми миришеше съвсем различно отколкото в действителност. В началото ми беше пиперлив - може би от портокаловите цветчета. После свикнах с него и сега често го ползвам. Струва си парите!  Peace
Womanity само съм го тествала, но не намирам прилика между двата аромата. Дори ТТА ми допада повече като че ли.

# 121
  • USA, Steak State
Такова си взех, старите бяха само с капак, който изцяло се отваря:

# 122
получи ли я вече  Simple Smile

да - за новата пише, че е с огледалце и се завърта капака

Честит празник!  bg

# 123
  • USA, Steak State
Другата седмица ан 9ти ще я имам. Simple Smile

# 124
Такова си взех, старите бяха само с капак, който изцяло се отваря:

И аз имам от стария вариант и бих искала да си купя от новата, но цветовете са с други имена. Случайно някой да знае "light medium" на кой от новите цветове отговаря?

# 125
  • USA, Steak State
Каталожните цветове са много точни. На слънчева светлина нанесете каталога до контура на лицето си и преценете кой цвят е най- близък. Минералните фон дьо тени рядко имат фрапиращи разлики в цветовете.

# 126
И аз съм го загледала този минерален фон-дьо-тен. Ако е като предишния - супер. Имах го, когато беше в една гигантска опаковка от 20 гр, която ми трая 2 години.

# 127
Напоследък съм доволна от следните ейвънски продукти-някои вече се намират само в нетна оферта,за съжаление:
 1/Йогурт с манго /страстниче, а още по-предният-черна череша-ъмммм,беше направо вкусен и изкушяващ не само за мен! Въобще йогуртите-бързо попиващи и ухаещи мн.приятно,препоръчвам.
 2/ Кремове Реверсалист/червените Аню/ за над 35 г.
3/ Серуми Аню -всичките и съответните емулсии-набавих си от всичките мостри и пробвах наред-харесвам,определено.
5/ Маска с минерали Мъртво море за лице
6/Маска за коса с хималайски боровинки-уви,вече ми свършва...
7/ Нокторезачката-новата с извития под ъгъл край за лесно достигане -да,харесвам и си поръчах втора,а доскоро изобщо не ползвах нокторезачки.
8/ Минерален ФДТ-пудра.
9/ Стик ФДТ мус ,може да замести коректора,подходящ за по-мазна кожа/моята не е ,но пак ми харесва/.
10/ Пудра и ФДТ  в едно  - с гъбичка отдолу.
11/ Червилото 2 в 1 с гланц-пуснаха го доста преди Нова година
 12/ Черната козм.чантичка с цип и тюркоазена подплата.
 13/ Двойните моливи/дебелите/ - вече ги няма.
  14/ Някои сенки от СТ-имам предвид като цветове.Някои гланцове СТ.
  15/ Блестящ балсам детски Ела Балерина с ягодов аромат
 ! 16/ Новото максимално хидратиращо червило.Имам 3 цвята.
17/Лавандулова терапия за крака -също мн. ме радва.

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 18:06 от ФЕЯТА

# 128
Здравейте! Simple Smile Аз искам да попитам дали някой е използвал лосионът за тяло със златист блясък, ето този  http://martinidan1.snimka.bg/other/05.570393.22381024 тъй като  преди време имаше подобен лосион(или същия), който след намазване ти правеше кложата по-тъмна и имаше ефект като на автобронзант, та за същия лосион ли става въпрос или този е друг и просто прави някакви златисти отблясъци по кожата? Също искам да ви попитам дали вече сте използвали новия лосион от серията  Skin So Soft http://martinidan1.snimka.bg/other/avon-04.565569.22167836 и какъв е ароматът му? Simple Smile

# 129
От серията със златото имам маслото за тяло и много ми харесва, не е мазно, оставя златисти частици, не е като автобронзант Peace

# 130
Напоследък съм доволна от следните ейвънски продукти-някои вече се намират само в нетна оферта,за съжаление:

11/ Червилото 2 в 1 с гланц-пуснаха го доста преди Нова година

Това 2в 1 ли
Има ли метална част по средата?

# 131
Отвън да,отвътре -не мога да кажа как точно са разделени.

# 132
Здравейте!Искам да ви попитам новия гланц с 3-те цвята в 1 хубав ли е, защото се чудя дали да го порачам?

# 133
Някой пробвал ли е гланца plump out нюанс pink pucker ?Отдавна му се каня и мисля вече да си го взема,но ми се струва,че е малко прозрачен.

# 134
  • на североизток от Рая
Някой пробвал ли е гланца plump out нюанс pink pucker ?Отдавна му се каня и мисля вече да си го взема,но ми се струва,че е малко прозрачен.

Този гланц едно момиче ми го поръчва вече трети път. Виждала съм как й стои на нея. Цветът е много нежно розово, почти прозрачно розово. Стои естествено и нежно. Вземи си го, няма да те разочарова.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт