AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 341
  • 651
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
Някой пробвал ли е гланца plump out нюанс pink pucker ?Отдавна му се каня и мисля вече да си го взема,но ми се струва,че е малко прозрачен.

http://1.bp.blogspot.com/_g5iJ2RZF5QM/TFPP1m2lRII/AAAAAAAABnA/6O … PA041533+copy.jpg

# 136
Благодаря за отговорите.Точно такъв цвят търся-нежно розово Simple Smile

# 137
Някой пробвал ли е гланца plump out нюанс pink pucker ?Отдавна му се каня и мисля вече да си го взема,но ми се струва,че е малко прозрачен.

Този гланц едно момиче ми го поръчва вече трети път. Виждала съм как й стои на нея. Цветът е много нежно розово, почти прозрачно розово. Стои естествено и нежно. Вземи си го, няма да те разочарова.  Peace

Съгласна съм с neli mar4. Една моя приятелка също си го беше поръчала и изглежда много естествено и в същото време много хубаво.  Flutter

# 138
Мисля да си поръчам масло за тяло от серията Planet spa   <------- Ето това.

Някой да има някакви наблюдения относно маслото.. ? Thinking Thinking

# 139
аз го имам и съм много доволна

# 140
Ако е от серията на планет спа с минерали от мъртво море, мирисала съм крема за ръце от тази серия и много ми харесва ароматът, не е сладникав, много е свеж Simple Smile

# 141
В такова бурканче са 2. С минерали от Мъртво море -страхотен е и със шеа -не съм го ползвала.

# 142
В такова бурканче са 2. С минерали от Мъртво море -страхотен е и със шеа -не съм го ползвала.
Да, именно. Значи бурканчето от серията с минерали от мъртво море има свеж аромат, а този с шеа е сладникъв, пак съм мирисала крема за ръце от тази серия и ми мирише на загорена захар, наистина много сладникав аромат Simple Smile

# 143
Мисля да си поръчам масло за тяло от серията Planet spa   <------- Ето това.

Някой да има някакви наблюдения относно маслото.. ? Thinking Thinking

Само добри отзиви , имам клиентки, които го поръчват непрекъснато .  bouquet

# 144
Благодаря ви. Значи ще си го поръчам. Аз сега ползвам от серията Care, този с водорасли. Много ми харесва. Мирише много хубаво и наистина кожата е мека и не е суха.

# 145
  • София
Напоследък съм доволна от следните ейвънски продукти....

Нокторезачката-новата с извития под ъгъл край за лесно достигане....

Не е подходяща за левичари - опитно го установих  Peace

# 146
Аз се реших да си поръчам пудрата-фон дьо тен /2 в 1/. Някой ще ми обясни ли какво точно представлява, по-кремообразна ли е или по-прахообразна? Тенът ми е светъл, но не съм и от най-белите и мисля да си поръчам средния цвят...  bouquet

# 147
  • USA, Steak State
Амииии кремообразна е като консистенция и когато я сложиш не стои само като фон дьо тен, а сякаш и пудра си сложила върху фон дьо тен-а си. Имала съм такава.

# 148
  • София

13/ Двойните моливи/дебелите/ - вече ги няма.

Tези моливи много се харесваха. Жалко, че ги спряха.  Naughty

# 149
Не мислите ли, че не е много удобна кутийката на тоя ФДТ.. При обръщането няма ли да се цапа огледалцето..?? Thinking Naughty Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт