AVON обсъждане на продукти за клиенти- 4

• 39 362
  • 651
  •   1
Отговори
# 150
  • USA, Steak State
Не е буквално кремообразно, а малко по- гъсто и в никакъв случай не се зацапва огледалото.  Thinking

Не сте ли си взимали кремообразни сенки, ружове, глосове... Същата консистенция е.

# 151
Благодаря ви. Значи ще си го поръчам. Аз сега ползвам от серията Care, този с водорасли. Много ми харесва. Мирише много хубаво и наистина кожата е мека и не е суха.

Е, то е леко. Докато тези от Планет спа са масла и по0трудно се разнасят. Обаче пък няма опасност да ти се изсуши кожата.

Отвън да,отвътре -не мога да кажа как точно са разделени.

исках да кажа - между червилото и гланца дали има метална част
много ми хвалят такъв продукт на Манхатън, та може да си взема нашия

# 152
Какво ще кажете за този комплект? Flutter

# 153
Искам да ви попитам дали сте ползвали балсама от тази серия или от другите и дали сте доволни. Има ли наистина ефект за суха, изтощена дълга коса. Благодаря ви предварително  Grinning
http://martinidan1.snimka.bg/other/avon-04.565569.22167834

# 154
Не съм го ползвала, но мирише страхотноооооо и предполагам, че като повечето неща от серията Foot Works, е качествен Simple Smilenewsm44

# 155
Искам да ви попитам дали сте ползвали балсама от тази серия или от другите и дали сте доволни. Има ли наистина ефект за суха, изтощена дълга коса. Благодаря ви предварително  Grinning
От синята серия имам шампоана, балсама и серума за разресване и ми харесват, миришат страхотно! Heart Eyes

Не съм го ползвала, но мирише страхотноооооо и предполагам, че като повечето неща от серията Foot Works, е качествен Simple Smilenewsm44
Супер, поръчвам!  bouquet

# 156
Продукта е наистина страхотен. Придава на косата ми блясък и изглежда жива. Аз си взех точно балсама .По принцип не ползвам продуктите на ейвън за коса, защото имам нужда от специален шампоан, но от този балсам съм доволна. Hug

# 157
Щях да питам още нещо за пудрата й фон дьо тена 2 в 1. Rolling Eyes По-покривна ли е или е по-лека, личи ли си много? Flutter

# 158
здравейте! Днес си поръчах 2 висулки за гривна-лондонски автобус и айфелова кула. Та искам да питам хубави ли са и в кутийка ли ще дойдат. Пък и взех евтини едно за 3,20 , но жената която ще ми го даде ще ми ги донесе с отстъпка. А и в миналия каталог към парюма слип инто имаше колие-хубаво ли е , защото ми го предлага на достъпна цена-ако може фото Simple Smile

# 159
здравейте! Днес си поръчах 2 висулки за гривна-лондонски автобус и айфелова кула. Та искам да питам хубави ли са и в кутийка ли ще дойдат. Пък и взех евтини едно за 3,20 , но жената която ще ми го даде ще ми ги донесе с отстъпка. А и в миналия каталог към парюма слип инто имаше колие-хубаво ли е , защото ми го предлага на достъпна цена-ако може фото Simple Smile
аз имах поръчан лондонски автобус, дойде в кутийка, но ми се стори много малък. Иначе е сладък  Wink

# 160
някой да има поръчан парфюма Today Tommorow Always Romantic Voyaje и да е дошъл...чудя се дали ще има подарък чантичка  newsm78 newsm78 newsm78

# 161
  • София
момичета искам да похваля едно червило
става въпрос за Ейвън пърфект уеар (червеното)
сутринта си го сложих в 9 сега е 18ч. повтаряла съм го само веднъж и в момента няма нужда да се повтаря - обикновено повече от 1ч червило не се задържа на усните ми

# 162

много добро Simple Smile силно препоръчвам

# 163
  • USA, Steak State
Щях да питам още нещо за пудрата й фон дьо тена 2 в 1. Rolling Eyes По-покривна ли е или е по-лека, личи ли си много? Flutter

Има средна покривност и не стои като маска, разбира се второто зависи от това как е нанесена.

# 164
Аз имах поръчани от висулките Айфеловата кула, много ги харесаха клиентките. Да похваля и кремчето с шеа в стъклено бурканче- много е хубав и мирише страхотно. Лак Балерина- клиентката не го хареса.

Общи условия

Активация на акаунт