Lord of The Chefs

• 33 644
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Записвам се да следя. И на мен не ми е симпатична водещата, никак... Не ми харесва и като визия, и като държание... За шоуто имам големи очаквания. Гледала съм "Кухнята на ада", невероятно предаване. То си беше като сървайвър там... имаше сълзи, отбори, отборни награди и много работа. Там беше техният дом, техният свят и от тях зявисеше да оцелеят. Признавам, че водещият беше безцеремонен, тук българска му работа... дано не е нагласено.

# 61
  • София, България
Искрено се надявам Слави да не промени шоуто. Някъде из торентите видях подобно шоу. Казва се  Top Chef. Това ли е първообраза на българското?

Педполагам, че Слави все пак ще направи компилация от няколко такива формата... ако не за друго, то защото за оригиналите се плащат права. Колкото си по-далече от оригинала, толкова повече възможности имаш да се защитиш, ако ти поискат да платиш. (Руснаците, например, платиха, за да направят един сезон на "Звезди върху лед". Шоуто беше и още е много успешно, но те всяка година го променят по някакъв начин, за да не продължават да плащат... И тук става въпрос за самата телевизия, не просто за някакъв си външен продуцент.)

Най-далечен като концепция ми се вижда "Hell's Kitchen"...

По-близък "Top Chef" - в момента в САЩ върви 8-ми сезон, който е "звезден", с участници от предните. Но този формат е за професионални готвачи. Задачите, които им дават, както и времето и начина на изпълнение, според мен не са по силите на всеки... Но има един съществен елемент - и това е именно водещата. Която няма нищо общо с кулинарията, доколкото знам. И функциите и са доста ограничени - да представи гост-съдията, да представи задачата, да обяви отпадналия... Макар че тя участва в дегустациите И в обсъжданията.

И последното, което гледах наскоро (и което също се води и журира от Гордън Рамзи + още двама съдии, единият от които може да се държи точно толкова гадно колкото Гордън  Mr. Green) е "Master Chef", което е за НЕпрофесионални готвачи. Доколкото знам, форматът е австралийски и в САЩ досега е правен само един сезон. Възможно е като структура на задачите и елиминациите това, което ще прави екипът на Слави, да се приближава най-много до този формат.

Точно така  Peace
Аз съм изгледала всички сезони до сега на Hell's kitchen, както и всички сезони на Top Chef до последната излязла серия от течащия в момента 8 сезон + 2-та сезона Top Chef Masters и първия, засега единствен сезон на  Top Chef just desserts   Mr. Green както и един сезон на Master chef UK и единствения за сега сезон - Master chef US, който е от продукциите на Рамзи.
Сега гледам Мастър шеф Австралия  bowuu   - накратко, доста съм зарибена  Whistling Embarassed

Нашето кулинарно реалити ще е най-близко по формат с Мастър шеф-а , както писах и по-рано.
Не съм оптимист обаче за качеството .... 

# 62
  • Разпиляна във въображението
Ох, остава сега и Мастър шеф да гледам и ще стана  #Crazy

Шоуто ще е от 21 ч. във вторник и четвъртък. Peace

# 63
  • в морето до колене
Аз не можах да намеря читав торент за Master Chef UK, затова искам да попитам мона лиза - и там ли имат водещ?
Защото си смъкнах няколко серии от Master Chef Australia (просто от любопитство...) и се оказа, че имат водеща ОСВЕН тримата членове на журито. Която на всичкото отгоре приказваше повече от Падма... поне в първите епизоди, докато вървяха кастингите.
Липсата на специален водещ в американската версия за мен се обяснява с масивното его на Г. Рамзи  hahaha

Така че все повече се убеждавам, че нашето шоу ще прилича най-много на това като формат...
1)   Защото Слави по принцип обича да показва кастинги – а такива има само в този формат. Останалите започват от ден 1-ви и ние не знаем, как са подбрани участниците. Не че това би било пречка за Слави... но по-нагоре изтъкнахме и други аргументи.
2)   Предполагам, че масовото рязане на лук като първо изпитание за елиминация, изглежда достатъчно атрактивно ... за да го направят и при нас .  Mr. Green

Но със сигурност скоро ще получа отговори на съмненията си.
Така де – остана ни само още един ден до началото.  Simple Smile

# 64
  • София
От цялата работа, така и не разбрах- това ще е шоу за професионалисти или любители newsm78
Елен, ами зле е, да Tired
Следя с интерес всеки четвъртък TLC Peace

# 65
  • София
   Утре, първи епизод щял да е два часа и от 20 часа, но само той. Другите ще са по час!

# 66
Не мисля, че ще са на равен старт професионалисти и любители.

# 67
  • София
Не мисля, че ще са на равен старт професионалисти и любители.
Не, въпросът ми за това, дали участниците са професионалисти или любители готвачи newsm78

# 68
Да се запиша, пък после ще ви чета....Приятно ми е! Hug

# 69
Ще разберем скоро. Днес ще са и първите елиминации, което е супер. Искрено се надявах да няма една седмица кастинги за участниците Whistling

# 70
  • КиТ
Хайде почва ще видим какво ще ни покажат Wink Peace

# 71
Приятно гледане, момичета и момчета! Hug

# 72
  • София
Дали има съфорумци, опитали с кастингите? Като гледам в Кулинарния какви момичета има.....страхотия! Party

# 73
Откъде накъде Слави ще оценява, като не разбира нищо?!? Отишъл е, само за да се нахрани...  ooooh! ooooh!

# 74
Не разбирам , как може Слави да опитва от всичко, какво е това доверие Rolling Eyes, то лошо няма де, ама ..................толкова са различни хората, и не всички са му фенове. Дали не ги проверяват ястията предварително?

Общи условия

Активация на акаунт