Lord of The Chefs

• 33 661
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Мой приятел участва в началните кастинги.
Карали са ги да си носят това, което ще приготвят.
Обяснили са му, че не може да си представи какви откачалки
се явявали на тези кастинги.
Търсили са предимно атрактивни с нещо готвачи.
Моят приятел е професионален готвач.
Готви доста добре, но не е никак атрактивен. Sad

Никак не ми харесва началото.
Не може жури да е човек, който
лапа като ....
Водещата калпава.
Дано професионланото жури е по-добре.

# 76
Водещата е с много хубава рокля, макар аз да не я харесвам като актриса.

А какво означава Слави не разбира, всеки разбира от храна и красота....айде, недейте да се втилясвате толкова. Малко по-свежо, предаването ще е весело. И да проверяват ястията, все едно някой ще го трови...

# 77
  • София, България
Днес цял ден се чудех какво забравям за 15 март , добре че влязох във форума точно в 19:57 и видях темата най-отгоре и ми просветна  Laughing

mia4ik специално за мастър- шефовете  е голяма каша. Аз уж се ровя главно в исохънта. От UK сезоните съм гледала само едно, което се казва Master chef UK professionals сезон 1  и беше супер готино, май е от зората на този формат, доста скромно е направен и най-интересното бяха невероятните акценти на кандидатите от най-различни забравени от бога провинции на кралството  Laughing  Има го на един торент май (13 серии) в исохънта, има сийд. За Мастършеф Австралия аз гледам от 2 сезон, защото не можах да намеря първите серии на 1ви сезон, ти от къде ги свали? Та във втори сезон има 3ма господа - двама готвачи, които освен жури са и водещи и един кулинарен критик, който е само в журито, + разни гост-звезди в журито на принципа на топ шеф. Уникално добре е направено австралийското (както беше и при австралийския вариант на project runway) . Най-готиното е, че през определен брой епизоди има епизод от т.нар мастър клас и дават как се готвят класически рецепти и показват  интересни техники на готвене.

Оууууу, Елен, Елен , какво е станало с теб???? Тя наистина си е правила пластични операции , обезобразила се е!

# 78
Водещата е с много хубава рокля, макар аз да не я харесвам като актриса.

А какво означава Слави не разбира, всеки разбира от храна и красота....айде, недейте да се втилясвате толкова. Малко по-свежо, предаването ще е весело. И да проверяват ястията, все едно някой ще го трови...

Всеки разбира кое е хубаво и кое - не, но какво разбира Слави от готвене? Ако трябва да даде "компетентното" си мнение...  всеки разбира от хубава храна, но всички малки тънкости, които трябва да улови за всяко ястие... може ли? Трябваше да оценяват хора (на кастинга), които разбират от тази работа.

# 79
  • София
  Предполагам ,че Елена ще си тръгне първа, а може би ще я държат за "украса"?Божее, така ли изглеждат момичетата на 24 години?За сега сърбина най ми хареса, с добрите прасета...

# 80
Елена е на 24????

Обезкостяването е много трудна работа. Айде, риба и аз мога,ама птица никога няма да успея да обезкостя.

# 81
Засега е интересно. Да видим по-нататък.  Peace

# 82
  • София
   Няма го напрежението, което се усеща в други предавания, нещо много претупват нещата!

# 83
   Няма го напрежението, което се усеща в други предавания, нещо много претупват нещата!

Да, вярно, но те са още в началото. Пък и предаването като първо е добро. ... Няма напрежение, защото никой не им стои на главата.

# 84
Интересно ми е, много дори  Peace много ми напомня на Кухнята на Ада  Rolling Eyes дали ще се състезават като организират вечери? Дори едното момиче ми напомня на Кристина, едната от участничките, спечелила първото място.
Елен не ми харесва, няма никакво присъствие в шоуто. А и е без сутиен  Whistling

# 85
  • София, България
Засега се припокрива абсолютно точно с очакванията ми  Laughing
А пък този показвачът каква касапница направи с горкото пиленце, накрая го остави на една хомогенна топка в чинията, Рамзи би изгледал така  #Crazy  

Laughing

# 86
  • КиТ

Shocked Сериозно ли Shocked,май за украса си я държат,друга функция Thinking
Слави дано само до тук му беше участието,щото той верно за яденето е отишъл човека Mr. Green

# 87
# 88
  • София, България
Наистина, все едно гледам документално филмче за половия живот на светулките  Laughing

# 89
Тази Силвия , къде участваше преди ? Много ми е позната.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт