Lord of The Chefs

• 33 671
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Шеф Стамболов кефи максимално.
Каква скорост развива при беленето на ябълка. #Crazy
Елен ми прилича на степфордска съпруга с тази визия. hahaha

# 91
  • Sofia
Не можах да разбера каква е голямата награда?
Получаваш ресторант ама твоя собственост завинаги ли?
Първата задача ме изненада - обезкостяване на пъдпъдък  newsm78 Това директно поставя непрофесионалистите след професионалните готвачи. Щом е така да беше само шоу за професионалисти.

# 92
Не можах да разбера каква е голямата награда?
Получаваш ресторант ама твоя собственост завинаги ли?
Първата задача ме изненада - обезкостяване на пъдпъдък  newsm78 Това директно поставя непрофесионалистите след професионалните готвачи. Щом е така да беше само шоу за професионалисти.

Да, завинаги ще е техен ресторанта.  Laughing Laughing Подарък от Слави.

# 93
Грам не ме грабва. Скучно, та дрънка.
На светлинни години сме от Кухнята на Ада. Whistling

# 94
  • София
 Много тясно пространство, не е за снимки. Свят ми се зави, а нищо съществено не видях!

# 95
Тъпичко е засега, освен това много наблягат на дрънканици и коментари, някакви пресечки постоянно, чак лошо ми стана. Нищо не видях от сготвеното. Общо взето само коментарите на журито са интересни, а те са орязани бая.
Жак Пепен си остава номер 1 за мен Simple Smile

# 96
Е,защо така дисквалифицираха единия чужденец?И нещо не схванах какъв беше проблема с белачките,освен че са много остри?
Елен ми е много симпатична,но нещо не ми допада в тази роля.
Като цяло на мен предаването ми харесва Simple SmileНе съм следила чуждите формати,хващала съм само части от "Кухнятя на Ада".

# 97
А защо трябва да се състезаваме с кухнята на Ада ? Рамзи няма как да бъде подражаван , а и никой не цели това . Според мен предаването си е много добро . Разбира се гледайки това предаване типичния българин ще бъде като в небрано лозе и ще се опитва да асимилира как можеш да сложиш канела във боба . Но е хубаво да видиш , че има млади и симпатични при това добри готвачи българи . Явно сме консуматорска вечно гладна нация и умеем да си угаждаме .

# 98
Еее дайте малко подкрепа де... На мен ми допада засега... Има какво да се иска още, но все пак си е първи опит newsm10

# 99
  • Разпиляна във въображението
От четирите шоута, включително и това, които съм гледала и сега гледам - Рамзи е недостижим Peace

Обезкостяване и белене на ябълки и боб Shocked

Изгониха го защото по ябълките имаше кръв, а това е недопустимо.

Аз ще продължа да го гледам. Обичам да гледам всичко, което е свързано с готвене.

Ето това състезание очаквах - да готвят вече като екип

# 100
  • София, България
А защо трябва да се състезаваме с кухнята на Ада ? Рамзи няма как да бъде подражаван , а и никой не цели това . Според мен предаването си е много добро . Разбира се гледайки това предаване типичния българин ще бъде като в небрано лозе и ще се опитва да асимилира как можеш да сложиш канела във боба . Но е хубаво да видиш , че има млади и симпатични при това добри готвачи българи . Явно сме консуматорска вечно гладна нация и умеем да си угаждаме .

Като начало този формат си е копие на чуждестанните формати, а не нещо измислено от българи и по тази причина не мога да се съглася, че никой не цели изравняване с международните стандарти.
И как така беше подценен типичният българин като кулинар също не ми е ясно.
Цялото изказване е силно пристрастно. Ако някой каже 100 пъти колко е хубаво нещо, то няма да стане наистина хубаво.

# 101
  • Galaxy 13197853088
излишното в предаването е водещата, а не достигащото - пространството в кухнята.

# 102
Ауу, че сложна рибната рецепта на зеления отбор - половината подправки не съм ги чувала.

# 103
Зелените с абсурдна украса на основното, а като идея според мен не беше добре, твърде много детайли и несъвместими за основно продукти, журито беше прав, макар и да е леееко гадничък.
Елен, макар и да не ми е симпатична се справя добре, държи се относително естествено. Аз не бих я нарекла водеща, а асистент на журито. Те са водещите и центъра на действието и това е ок.

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 21:40 от misheva

# 104
На мен ми идва малко като времетраене. А от другия път ще е по 1 час - тогава не знам колко още ще притупат.

Общи условия

Активация на акаунт