Lord of The Chefs

• 34 021
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
ама и коментара на елена-утре може да дойда и по бански кърти Mr. Green
но ако действително работи като готвач и по цял ден да е на 8см ток.......няма да издържи.

# 106
ама и коментара на елена-утре може да дойда и по бански кърти Mr. Green
но ако действително работи като готвач и по цял ден да е на 8см ток.......няма да издържи.
Ох, тази е много неприятна личност. Нещо гримасничи и си криви устата, дразни ме яко.

# 107
  • София
   Всеки коментира работата, тя коментира себе си!И къдри устни. А, и се оплаква,че и нямали доверие. Ми и аз не бих и имала, дори да е перфектния готвач, както ми се врътка с токчета и цупи устни из кухнята.

# 108
  • Разпиляна във въображението
На мен ми идва малко като времетраене. А от другия път ще е по 1 час - тогава не знам колко още ще притупат.

Ами и в другите състезания времето е толкова. Никога не показват много добре как се правят отделните рецепти.

# 109
  Всеки коментира работата, тя коментира себе си!И къдри устни. А, и се оплаква,че и нямали доверие. Ми и аз не бих и имала, дори да е перфектния готвач, както ми се врътка с токчета и цупи устни из кухнята.

newsm10

# 110
На мен ми харесва предаването,журито е много зло Twisted Evil  Но пък според мен непрофесионалистите не биха имали  абсолютно никакъв шанс...

# 111
  • София
И на мен ми харесва предаването, задържа ми вниманието, въпреки че нямах желание да го гледам.

# 112
  • 221B Baker Street
На мен ми идва малко като времетраене. А от другия път ще е по 1 час - тогава не знам колко още ще притупат.

Ами и в другите състезания времето е толкова. Никога не показват много добре как се правят отделните рецепти.

абсолютно !!! аз в Кухнята на Ада никога не можах да огледам ястията,които правиха

На мен ми харесва предаването,журито е много зло Twisted Evil  Но пък според мен непрофесионалистите не биха имали  абсолютно никакъв шанс...

newsm10

# 113
Гледам го с нагласата, че всеки път ще науча нещо ново, не ми пука за подробностите около водещата и продуцента и т.н.

# 114
  • На земята, която е всъщност звезда.
Харесва ми засега, но не го сравнявам с предаванията на Рамзи, защото мисля, че е това е абсолютно безсмислено. Като цяло критериите ми за бг шоутата са силно занижени. Все още нямам фаворит.
По отношение на Елен Колева, ролята й е доста фиктивна, но ми стана симпатична след всичко, прочетено тук за нея. Както каза Андрей Слабаков в едно друго шоу: " не мога да понасям гейове, но след отношението към тях тук, усетих, че ми стават симпатични". Laughing

# 115
  • все тук
Много добър старт на шоуто беше даден, според мен. Но и аз споделям мнението, че водещата е слаба. Не е за там. Дразни ме, не знам точно защо, но не ми харесва.

# 116
излишното в предаването е водещата, а не достигащото - пространството в кухнята.
Наистина ролята на мутресата е повече от излишна Naughty
Но явно е по линията на майонеза "Олинеза" там Laughing
Нали нейния принц е шеф на майонезата Laughing
Та сигурно ще ползуват тази майонеза Laughing

Те тримата тюфлеци си водят предаването,а мутресата кво прай там,та не можах да разбера ooooh!

Аз съм за Плевенчанина Naughty

# 117
  • София
    Няма с кое да се сравнява, явно са взаимствани различни неща от различни предавания. Ако не въртяха толкова бързо камерата, щеше да е нелошо. Но мен ме заболя главата и ми се зави свят, да се взирам и опитвам да видя нещо!

# 118
  • 221B Baker Street
много ми хареса предаването,а и отдавна си мечтаех за подобно шоу по бг телевизия:)
и водещата ми харесва,много е обрана - никакви лиготии и изкуствени усмивки Peace
журито е страхотно  Mr. Green
а от участниците за сега харесах Виталия и Живко  Flutter

# 119
Тримата "шефове" на фона на Рамзи, наистина приличат на самодоволни...хайде да не казвам какво. И оня ги псува и навиква, но и той е запретнал ръкави и постоянно шета насам-натам. А нашите са се разплули спокойно в столчетата, а горката така недолюбвана незнайно защо Елен, ходи да наглежда екипите. Абе, голям майтап с две думи.
Тоз Владо с жига на челото го помня сякаш от "Море от любов", особено ми се затвърди това усещане, когато заговори за бънджи скоковете.

Общи условия

Активация на акаунт