Lord of The Chefs

• 33 600
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
 Всъщност ние няма как да разберем,  дали избраните кандидати могат/ не могат да готвят, то от шоуто не се разбира кога въобще готвят.
 А Виталия  и изгоряното нещо в тигана, беше много интересна история: нито се разбра какво точно меню ще правят, нито от коя част от менюто беше нещото в тигана, нито защо въобще го готвеше щом така и не им липсваше при подредбата.

п.п. Май нещото беше аспержи, но това го предполагам, от дочута в крякането при скандала реплика.

# 706
  • На земята, която е всъщност звезда.
Пак тези ширини и обобщаване на хората. За Бога, ние ли сме най-простите? И в другите държави ги има, не ми казвайте, че не е така. Разликата с техните шоута, подобни на това е, че тези, които провеждат кастингите, търсят участници, които готвят и приемат нещата на сериозно. Тук виждаме, че са избрани разни колоритни образи, за да има шоу. Е, може да не е точно кулинарно шоу, ама поне да се забавлява публиката. Това не ми допада.

Ако някой от екипа чете, МОЛЯ кажете на Елен Колева да не сяда на плотовете, по които готвят участниците и да си мята краката нагоре-надолу. Действа ми на нервната система, а за участниците сигурно още повече.

Peace
Предполагам, че някой от шоуто чете тук и да се надяваме, че ще вземат забележката под внимание.

# 707
        На мен би ми допаднало, ако са по-колоритни участниците. Ако са просто готвачи -  да отиват при Звездев и да бъркат манджи. Много  би било яко да наблюдаваме можещи хора, забавни, умни, креативни. Това е  огромен плюс.

# 708
А на мен би ми допаднало да има женски пердах Crazy
Надявам се вече следУЙющия път Сидония на набие поне 2 шамара на Грозалия-Виталия #2gunfire
Бой #2gunfire

# 709
Тя само с шамари може да я бие  Naughty
В кулинарен двубой ще бъде бита и пребита от Виталия  Naughty

# 710
  • София
Ааа, може и да я удави... в сълзи  Mr. Green!

# 711
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ааа, може и да я удави... в сълзи  Mr. Green!

Laughing Laughing Laughing

# 712
  • София
Не се ядосвайте, че са изгонили Димитър, може понатам да има епизод в който да върнат някой изгонен участник, така както се е случвало в други проекти на Славчо  Wink  И току виж върнатия-спечели  Mr. Green
Има ли някъде в резюме автобиографиите на участниците и журито, защото гледах първото предаване с едно око?

# 713
Изгледах предаванията излъчени до сега. На мен лично ми прилича на смесица между Тop Chef и The Apprentice. Даже  прилича на това второто повече, само дето задачите са свързани с готвене. Според мен ще е по - интересно, ако имат повече индивидуални задачи. Изгонването на Димитър не ми се стори справедливо, логично беше да си тръгне Ивелин, също така беше редно Сидония да поеме вината за провала на отбора, а не топи някой друг.
За сега става за гледане, само ще е добре да дават повече готвене, а не разправии.
Журито не ме дразни, но ми се струват леко закостеняли, държат се все едно са изпитна комисия.  Дават оценка преди дори да са опитали ястията.  Rolling Eyes
Не знам дали сте гледали Iron Chef America , Iron Chef и The Next Iron Chef също са интересни съзтезания, правят изключително интересни неща.

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 04:22 от Zara73

# 714
  • София
Има ли някъде в резюме автобиографиите на участниците и журито, защото гледах първото предаване с едно око?
В сайта на БТВ, ето тук http://www.btv.bg/shows/lord-of-the-chefs/uchastnici/.

# 715
  • София
В сайта на БТВ, ето тук http://www.btv.bg/shows/lord-of-the-chefs/uchastnici/.
Мерси много, точно това ми трябваше   bouquet

# 716
Благодаря за линка, даже гласувах  Peace
Сидония защо е безработна като е толкова добра готвачка??? Сигурно заради характера си  Mr. Green
Елена на 24 години  Shocked, не мога да го проумея това....

# 717
Щом Виталия е прегорила ястието, редно беше да отиде на елиминации. Не харесвам нито Сидония, нито Виталия, но Виталия беше тази, която трябваше да се понесе "наказанието" за това, че провали отбора. Доводите на Сидония не бяха никак на място, но възникна спор коя да отиде. Както казаха, в една кухня, главният готвач е отговорен, но той не може "да огрее" навсякъде. Освен това той ще е виновен за гафовете в екипа си, само ако той (като главен готвач) си е избирал персонала. Тогава преценя кой какви възможности има и ако нещо не стане, си носи последствията. Но да ти "натресат" отбор, с който се познаваш от седмица и после да казват, че ти си отговорен... не съм съгласна.

# 718
  • Русе
Щом Виталия е прегорила ястието, редно беше да отиде на елиминации. Не харесвам нито Сидония, нито Виталия, но Виталия беше тази, която трябваше да се понесе "наказанието" за това, че провали отбора.

Само да припомним, че въпросното прегорено нещо така и не беше употребено. Да не говорим, че Виталия подвикна няколко пъти, че нещо загаря и няма ли някой да го погледне. Е, в края на краищата тя го погледна, ама беше късно.

# 719
Щом Виталия е прегорила ястието, редно беше да отиде на елиминации. Не харесвам нито Сидония, нито Виталия, но Виталия беше тази, която трябваше да се понесе "наказанието" за това, че провали отбора.

Само да припомним, че въпросното прегорено нещо така и не беше употребено. Да не говорим, че Виталия подвикна няколко пъти, че нещо загаря и няма ли някой да го погледне. Е, в края на краищата тя го погледна, ама беше късно.
Грозалия-Виталия направи този номер с друга цел,ама криви й излязоха сметките #2gunfire
С нейните камъни в нейната градина #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт