на бебешкото парти. Вчера бяхме на консултация и ваксина килограми 5400 ръст 56 доволни сме...
Иначе е много жизнена, хили се , гука, абе екстра си е, ама пусто повръщане - трябва нон стоп да има някой при нея
Най-интересното при мен беше, че в началото всичко си беше ОК, прибрах се в нас и започна да понамалява кървенето ( когато имах излизане и движение се засилваше ). Една сутрин се събудих с пронизваща болка над срамната кост, звъннах на АГ и тя ми каза, може да е от матката, може и да е от бъбреците. След прегледа при нея се оказа, че ме боли наистина около пикочния мехур, но имам съсиреци в матката. И така започнах лечение с хапчета, падна един голям, после се поизчистих още малко. Сега в края на седмицата пак ще съм на преглед. Успех и при теб и да не ти се налага да стъпваш в болницата

- гледам обаче горе долу да се нагаждам и според двата варианта, за да ми е удобно и на мен в някои случаи.
Честито ако 

Иначе е много жизнена, хили се , гука, абе екстра си е, ама пусто повръщане - трябва нон стоп да има някой при неяПрепоръчани теми