Парфюмни размисли и страсти - 95

• 37 950
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
  • Там, където ме обичат
И аз съм влюбена в ориенталците. любими - дървесни и флорални Ориенталци.

# 31
Благодаря за мненията за Баленсиага-може и да го харесам.Харесвам виолетки-Инсоленс особено го обожавам Heart Eyes
Не съм много по квалификациите и описанията,но така като гледам се ориентирах кои харесвани от мен миризми са ориенталски-Алиен,Ангел и демон Heart Eyes,Аnge ou dеmon Jasmin Sambac,Ange ou Dеmon Fleur d’Oranger,Angel Innocent,Si Lolita,Hot Couture,L`Instant de Guerlain Fleur de Mandarine,Elixir des Merveilles,Кристобал.
Сега съм в процес на харесване на новият  L'Agent Agent Provocateur.Много им харесвам шишенцата на агентите, досега бях пробвала само класическия с надеждата да ми хареса,но този тип шипри не са ми по вкуса Naughty Иначе харесвам Chance,Pure Turquoise,Мис диор шери,Skin и др.,които също се водят шипрови.

# 32
  • Козлодуй
Прибирам се от работа и гледам-нова тема.Нова,нова,колко да е нова,като сте изписали цели 23 страници newsm78 Гледай,викам си-предната тема едва вървеше нещо,а като съм на работа,се скъсват да пишат.И к'ви са тия закачки с лаковете?Но като кликнах на последната 23-та страница,се озовах на 3-та от нашата си тема.Не знам какви са тези среднощни бъгове.
Та по темата-това май ми е най-най любимата от всички групи Heart Eyes Ако започна да изреждам, сигурно трябва да спомена половината си "гардероб".Май имам представители от всички подгрупи,имах съмнения за Oriental Fougere,там са предимно мъжки,но се оказа,че един от големите ми любимци, Elixir des Merveilles,е такъв.

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 02:41 от Lunen_sun

# 33
  • при морето
Точно моята група!Браво,Атти!  bouquet
С изключение на Ароматичния еликсир,Кабошар и Еликсира на Ерме всичко останало ми е в групата на  ориенталците.Незнам Коромандел и Силвър рейн към кои да причисля... Thinking
В предишен живот сигурно съм била индийска принцеса. Embarassed Laughing
Ще чета с интерес! Peace
Между другото тази вечер  се зачетох в блоговете на Натали...мммм,хареса ми,много хубаво пише мадамата!Но е безпощадна,когато не й допада аромат,странно,че и Кода е в това число,да.
Натали,моите аплодисменти,мила!Истинско удоволствие беше за мен,наслада за духа ми,гордея се,че те познавам,макар и само виртуално! Heart Eyes

# 34
  • Германия
Winter fairy , много ме развълнува с думите си. Благодаря ти, но всъщност аз се гордея да познавам всички вас виртуално и да съм част от  Камората. Hug

Armani Code (Giorgio Armani) ми е признавал чистосърдечно, че съм лелка, дори с капела и кашмирен костюм. Кара ме да се чувствам глупаво като да съм се появила на общото събрание на читалището в селото на баща ми, нагласена като за кралска сватба. Знам, че е любим на Карен и това за мен е голяма атестация. Убедена съм, че върху нея стои истински благородно. По спомен обаче, тя носи елексирния код, който аз не познавам. Загризаха ме угризения като те прочетох, че съм написала това преди половин година и понеже от две седмици имам енциклопедията на Luka Turin & Tania Sanchez, рекох да надникна вътре. Сравнено с рецензията за Кода там, аз съм се изказала като дипломат от висшия корпус. Унищожителната критика там и едната звезда, която са му дали, ми задейства българския инат и взимам решение да дам наново и на чисто шанс на парфюма. Дали да опитам обаче пак ЕДП или да търся елексирното издание. Има ли разлика в полза на Елексира?

След ревизията на личните ми класации, се оказа, че нямам вечни фаворити сред ориенталската група. Някои и други добри приятели и събеседници в Oriental Floral, но не и изпепеляващи страстници. Ще огледам още по-усърдно имената, които се цитират, виждам доста аромати, които са ми били много интересни за проучване, но нещо не е достигнало да ме влюбят. Много благодаря за повтарянето на темата и ще се радвам, ако и други, дискутирани отдавна теми се дублират. Освен присъединили се по-късно като мен, има и много новопоявили се аромати, заради които също си заслужава.

# 35
Lunen_sun, има бъгове в целия форум  Peace

Мелиса, недостатък на Цветната бомба е че стои близо до кожата, а Гилти е по-масов, иначе и двата са хубави парфюми, Бомба взима превес при мен  Simple Smile

# 36
  • Истанбул
Добро утро HugТази група я свързвам все с мили спомени от детството.Баба ми все ми мацваше зад ушите по малко от тъмното парфюмно масло ,донесено от Мека.Шишенцето се съхраняваше в дървено мускалче от Българска роза.Преди седмица ,когато си бях у дома едно от нещата беше да заровя нос и да се потопя в неповторимия аромат ,примесен и с аромат на дървесина .Уточнявам ,че са минали около 35 години а мирисът не е изветрял,просто се е просмукал  във фибрите на дървото.Или пък на посещение у приятелка ,все гледах да докопам статуетката от сандалово дърво донесена от Мозамбик=упойваща ,сладка миризма.
Така, демек обичам ориентал woody.
А ако идвате в Турция непремено пред джамиите ще видите ето това.Малки шишенца с ароматични ориенталски масла,за без пари почти.Из  между тях има страхотни попадения .Продават ги белобради старци и можете да гледате и опитвате на воля.

# 37
Ориенталската група има чудесни представители, които много харесвам.
Особено ако ароматът е съчетание с другата ми любима група и стане oriental woody - тогава има голям шанс да ми хареса.
Сега не ми се пише, но ще следя.

Сега разбрах, че има ново Chloe Rose Edition. Господи, наистина ли??? Другите КлоЕта ухаеха толкова различно, на......мммммм на рози???
Сега чакаме нов Insolence Violette Powder Edition. Ще разтърси пазара.

# 38

и виолетовият инсоленс ли ще бъде на принципа на розовото клое  Joy

# 39
Дали да опитам обаче пак ЕДП или да търся елексирното издание. Има ли разлика в полза на Елексира?
Разликата за мен е много голяма. Еликсира е много ванилен и е страхотен парфюм. Не харесвам и не нося Код ЕДП, но приключих една ботулка от Еликсира и някога ще си го купя пак. Със сестра ми носим двете версии едновременно и все едно сме със съвсем различни парфюми, не просто с различни версии. Но Еликсира е само за големи любители на ванилията.

Днес ще заложа на Уоманити, след като го носих вечерта на празника на влюбените и любимия беше очарован. Цяла вечер ме душеше и ми правеше комплименти. Сега ще го нося за него отново. Heart Eyes

# 40
  • Paris
Моята група. Мисля, че всичките ми аромати са от нея.
И при мен е така. Любима група. Относно Код:обожавам ЕДП и Еликсир. Тази зима особено.

# 41

Ми да.  Heart Eyes
Надявам се да има и други такива "нови" издания. Например Diorissimo Lilly of the Valley 2011 Edition.

# 42
  • Paris

А новият Идил ако знаете колко е хубав. Най-много ми харесва от трите разновидности.

# 43
  • Стара Загора
Ааа Дует вече има ли го в БГ?  ooooh! Money

# 44
  • виртуално
А новият Идил ако знаете колко е хубав. Най-много ми харесва от трите разновидности.
представяне ли имахте, опиши го  Praynig
а кога ще е в магазините?

Общи условия

Активация на акаунт