Парфюмни размисли и страсти - 95

• 37 950
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Alien Sunessence са 3 -
, , ,
като последния още не е излязъл, значи вероятно говориш за един от другите два. Само едт са. Перлите и О Демоазел са трудно харесващи се аромати, пробвала ли си ги?

Ако трябва аз да избера един от всички за лятото, бих се спряла на жълтия Алиен, на второ място Перлите.

# 691
и моят прочтиворечащ на Атти съвет - за ежедневно носене за лятото бих избрала този на Живанши

# 692
  • София
За жълтият Алиен ми е въпроса. Гледах го във фрагрансХ и се изненадах че е ЕДП, затова попитах. Пробвала съм и трите, харесват ми по различен начин.

# 693
  • София
Грешно са го изписали във фрагранса, няма едп този аромат.
Щом си ги пробвала и трите и ти харесват,... значи... един по един,... и трите, дядо попе  Mr. Green

# 694
  • Враца
Тука от колко на колко е намалението ? :  newsm78

http://megashop.bg/cshop/p1002300/Salvatore-Ferragamo-TUSCAN-SOU … product_info.html

и тука:

http://megashop.bg/cshop/p1002628/Pierre-Balmain-BALMAN-%D0%BC%D … product_info.html

Joy Joy Joy

Lunen_sun, да разкажеш за Джакомото!  Hug
Има прекрасен флакон!

# 695
  • София
Благодаря много!  Hug

# 696
  • Бургас
Момичета, бих се радвала някоя от вас да ми опише John Varvatos EDP  за жени от лични наблюдения, че отдавна му се чудя, а описанията във Фрагрантика не са ми достатъчни!  Hug    bouquet 

# 697
  • София
Заповядай
http://aromastilnitsa.blogspot.com/2011/01/john-varvatos-john-varvatos.html
Сигурна съм, че и други момичета ще откликнат. На мен лично не ми допадна, което е показател за това, че на повечето ще им хареса  Mr. Green

# 698
  • Бургас
  bouquet Мерси Атти, значи да поръчвам смело  Laughing Пък и тестера в гет.бг, много ме блазни с цената си... Hug

# 699
  • Norway
Благодаря за помощта, парфюмни!   bouquet  Hug
Ще избирам между Ескада S или Бърбъри Брит  Peace

# 700
  • Бургас
  bouquet Мерси Атти, значи да поръчвам смело  Laughing Пък и тестера в гет.бг, много ме блазни с цената си... Hug
Е, нямам късмет изчерпал се е ...Еми дайте някакво друго предложение за интересен и немасов аромат на разумна цена. Имам един куп желания , но в момента бюджета не ми ги позволява повечето. Така че, препоръчайте ми нещо   bouquet

# 701
# 702
Красота Дени - само не схванах идеята да се къпеш с тъмни очила Mr. Green

# 703
Еми дайте някакво друго предложение за интересен и немасов аромат на разумна цена. Имам един куп желания , но в момента бюджета не ми ги позволява повечето. Така че, препоръчайте ми нещо   bouquet
Това.

# 704
Красота Дени - само не схванах идеята да се къпеш с тъмни очила Mr. Green
Наслаждаваш се само и единствено на аромата. Wink
Изолираш се от ежедневието и се потапяш в ухание.
Явно нещо такова са имали предвид. Идеята добра, но изпълнението не. Mr. Green
Иначе клипът ми харесва, ароматът категорично не.

Общи условия

Активация на акаунт