Бански

• 42 196
  • 251
  •   1
Отговори
# 15
Първо, момичета, аз не притежавам всички тези красоти , а само две...останалите само плакнат очите засега...въпреки,  че ebay.com, asos.com,  amazon.com и др. сайтове правят чудеса по отношение на доставки до БГ Simple Smile))))))))
Nenna, жълтият е на Vitamin A- Silver Lemon Drop Twisted Bandeau, a кафявият е на Beach Bunny-Double trouble:))))))))))
Dusty_Wind, аз съм си купувала костюмите от САЩ, където живеех до скоро (а може би и от скоро отново... ), но ebay.com  (също и ebay.uk) е много полезен и повечето продавачи доставят worldwide, т.е. по целия свят, стига да знаеш модела и т.н. Аз вече писах основните "марки", които съм публикувала, ако се разровите за модела (в гугъл) на съответната компания , за която съм писала, голяма е вероятността , да намерите модела в ebay.com , amazon. com или  amazon.uk И отново това са : Vix, Vitamin A, Ondademar, Beach bunny, Agua bendita, Luli Fama, Victoria's secret (които всички подценяват, но аз съм изключително доволна по отношение на бельо и бански, дрехите не струват!!!) и т.н...
Между другото, не знам дали пазарувате от asos.com, но аз съм много доволна от тях и със сигурност знам, че доставят до БГ. Освен това цените не са толкова високи, а и на всеки 1-2 мес. имат  големи разпродажби...Имат собствена ,по-евтина колекция,а са и представители на световни производители. Имат и много красиви приблизителни имитации на световни дизайнери ...
Успех!!!

# 16
Ех,ех -  хубави бански, само да имаше какво да сложа в тях . Ще си остана с гледането  Simple Smile

# 17
FreakOnALeash, благодаря за идеята с asos.com, много ми харесаха моделите  Peace
Bradshow, моята фигура не е както преди да забременея и родя, но има бански за всякаква фигура и подходящият бански може да доведе ако не до чудеса, то поне до доста добри оптически резултати за фигурата  Peace

# 18
  • София
E, това ме грабва най-много! Heart Eyes
Много харесвам цял бански и от сега съм започнала да се оглеждам за такъв.
Искам да си взема един в черно и един в златнокафяво като този горният. Heart Eyes.

# 19
А какво мислите за грозните разлики, които оставят тези красиви екстравагантни моделчета?Аз самата много ги харесвам (особено онези целите, изрязани отвсякъде), но мога евентуално да сложа такъв в последния ден на почивката ми, когато съм вече много черна...Sad
А и още едно въпросче...мислите ли, че добра шивачка би могла да изработи красив и ефектен бански по поръчка или този вид "дрешка" е прекалено специфичен за такова ушиване?

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 12:00 от FreakOnALeash

# 20
  • в Кошера
Nenna, не, не съм пазарувала от този сайт, нямат доставка до БГ.
На шивач не се доверявам за дрешка, камоли за бански  Mr. Green Мисля, че в това си има специфика, пък и къде да тръгне човек да търси плат  Rolling Eyes
Аз по-изчанчените модели ги слагам накрая, когато съм с тен, но не и за пържене на слънце, по-скоро за допълнение към някое мохито на бара Mr. Green Laughing

# 21
а да има някоя от вас бански на Рокsи( Roxy),да ми каже дали са умалени?  bouquet

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 17:54 от sparkling eyes

# 22
Kopche, и на мен този с точките ми е сред фаворитите   Peace
В ибей го има за 45 евро + 15 евро доставка и много му се чудя
Притеснява ме само дали ще уцеля размера.
Апарт съм виждала в един от Моловете (дали не беше Сердика), но този бански май е от миналата колекция и не знам дали ще го има. Евентуално в Аутлет Центъра, но не знам дали там има Апарт  newsm78

И аз като Tyra не шия дрехи при шивач, а за бански изобщо не бих се престрашила
Платът е по-специфичен, сигурно няма да е лесно да се намери и ушие ...
А и при това разнообразие от модели и цени на пазара, все ще се намери според мен нещо близко до това, което искаме да ушием  Peace

Като заговорихме за бански в странни форми, представяте ли си с такива бански цяло лято как ще изгорим  Grinning

# 23
  • София
Само да кажа за банските с метални халки и други части. Много се нагряват от слънцето, така че по скоро не стават за печене Simple Smile

# 24
  • в Кошера
Само да кажа за банските с метални халки и други части. Много се нагряват от слънцето, така че по скоро не стават за печене Simple Smile

Съгласна  Peace Плюс това моя милост получава алергия от неблагородни метали  Mr. Green Колко пъти съм си патила с токи на колани...
Семпло, но прекрасно  Heart Eyes

# 25

Съгласна  Peace Плюс това моя милост получава алергия от неблагородни метали  Mr. Green Колко пъти съм си патила с токи на колани...
Семпло, но прекрасно  Heart Eyes

...и като добавим,че се опичаш на халки и заприличваш на петниста хиена Mr. Green
И на мен ми харесват много този тип ама не стават за печене Peace

# 26
Обичам бански на бял фон с шарки отгоре. Ето какво ми хвана окото за сезон 2011

# 27
  • София
Страхотни моделчета сте показали, момичета!
Защо само за печене говорите?!
Никой ли не ходи на закрити басейни вече?
Аз примерно бих се изтупала и на двете места с някой от горепоказаните моделчета, че и с халките, даже. Mr. Green
Иначе, за себе си, знам, че ще си взема изчистен спортен модел на цял бански, на някоя уважавана фирма за спортни артикули.
Лежане на плажа под чадъра ми е любимо, но печене на слънце-не! Без мен!
Кожичката ми е най-ценна, пък банският - чак тогава! Naughty

# 28
Nenna, много хубави модели, ама как да се печеш с такова нещо  Confused

# 29
Nenna, много хубави модели, ама как да се печеш с такова нещо  Confused

Аз не обичам много-много да се пека  Wink
Повече време прекарвам под чадъра или в някое заведение край плажа  Grinning

Споделям напълно какво е казала kopche в поста преди моя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт