The Vampire Diaries сезон 2 - Никой не може да избяга от миналото - 16 тема

• 28 249
  • 694
  •   1
Отговори
# 495
17 епизод

Като го гледам Мат на снимките,хич не ми се струва разстроен.. Thinking

# 496
Сега всъщност кой епизод трябва да излиза?

17, ама те пускат нещата и напред за другите епизоди. Колкото да дразнят....

Деси, мисля че Кер го е накарала да забрави. Не може иначе да са толкова щастливи и нахилени. Освен ако не му е минало и вече е приел факта, че тя е вампир..

# 497
Най-вероятно хипноза,не вярвам да го е приел тоз чувствителния сополчо  Mr. Green

# 498
Айде пак съм аз  Mr. Green

Нова промо снимка Simple Smile

# 499
  • КиТ

Не знам на Пол Уесли някой казвал ли му е, че трябва да се снима повече гол  newsm78

Ако никой не му е казал сега е времето Пламито да се възползва от туитъра  Mr. Green

Whistling Whistling Whistling а има време сега,дан взема пък да го уплаша човека сега hahaha hahaha hahaha иначе всеки ден влизам и само в неговия тлитър седя с надеждата нещо да пиши и аз да ретлитна с нещо оргинално Crazy Joy Joy Joy Joy

Йо хич не се оправдавай,кво каза снощииииииии? Twisted Evil Joy Joy Joy Joy На мен нИ мой ми замажеш очите Naughty Joy Joy Joy

# 500
На тая промо снимка  Shocked крака му на Иън по голям от главате им на тримата взети заедно  Joy Joy Joy

Да не е някой скрит Саскуоч  tooth

# 501
На тая промо снимка  Shocked крака му на Иън по голям от главате им на тримата взети заедно  Joy Joy Joy

Да не е някой скрит Саскуоч  tooth

Не бе, тъй е снимано, ефект е някъв  Joy Аз се чудя каквито са мръснички и калнички с кво ли са ги мазали  Whistling

# 502
На предната подобна симка май обстановката беше чистичка и спретната?

# 503
  • София
Нещо фотошопа е играл тук ми се струва

# 504
На предната подобна симка май обстановката беше чистичка и спретната?

Нее, пак там си бяха, и пак бяха мръсни.

Тука съм ги събрала всички промо снимки от сезон 2: Promotional Photoshoots and Posters Season 2

# 505
  • София
Стефан си е същият, другите малко са мръднали

# 506
  • Габрово
Според мен е друг кадър от същата фотосесия.. с лека промяна в дрехите Wink
А като казахте фотошоп.. ей тая снимка ми е любимата издънка: http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/162879_1748013758 … 1280_675548_n.jpg
Вижте обеците  Joy

# 507
storm76 Ти си гледала май само в Деймън,защото това не е Елена  Laughing
Направо съм патка. Тая с целувката била Катрин - мръсницата. От вашите постинги знаех, че през втори сезон тя се завръща. Но си имам оправдание - то Деймиън като се целува, персоната с която го прави не е много важна.

# 508
В края на епизода все пак се разбра, че е била Катрин  Rolling Eyes

# 509
Според мен е друг кадър от същата фотосесия.. с лека промяна в дрехите Wink
А като казахте фотошоп.. ей тая снимка ми е любимата издънка: http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/162879_1748013758 … 1280_675548_n.jpg
Вижте обеците  Joy

И дрехите са им еднакви даже. Какво им е на обеците, аз виждам само дясната леко завъртяна  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт