True Blood - станахме на 2 годинки - 39 тема

• 17 791
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
  • КиТ
Хм и мен ме закопахте с тая анкета Crossing Arms,ако бяха сложили Дейманчо и наще отма гласувам,без да ми мигне окото,ма сега Thinking

# 451
За мен гласа ми отива за Ерик специално, пред сладникавите колежанчета , друго си ееее старото узряло месо  :lol

# 452
  • София
Хм и мен ме закопахте с тая анкета Crossing Arms,ако бяха сложили Дейманчо и наще отма гласувам,без да ми мигне окото,ма сега Thinking
Ако, ако. Ако бяха сложили Стефко и Били аз пък нямаше да гласим Mr. Green

# 453
Ми Плами, те са го сложили, бе, само трябва да жертваш Стефчо.  Mr. Green Жертви трябват, жертвиии!

Мен пък ми е интересно, ако направят върколашка анкета Алсид срещу Джейк, с колко точно Алсид ше отвее ламата.  hahaha

# 454
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug

Девойки,почерпете се за мойто момче,което днес става на 10 години.

И специално за наща трудна:

# 455
Зисенце, жив и здрав да ти е момъка!   bouquet Аз може ли покрай почерпката да си взема и сокоизстисквачката, че много ми харесва.  Mr. Green

# 456
zisska   bouquet да и жив и здрав, много да те слуша и радва детенце! Мерси за чудесната почерпка, жалко че съм на диета  Tired

# 457
Зисе, честит рожденик!  Hug
Много, много здрав и щастлив да расте!   bouquet Мерси за почерпката  Grinning

# 458
  • гр.София-Красна поляна
Зисенце, жив и здрав да ти е момъка!   bouquet Аз може ли покрай почерпката да си взема и сокоизстисквачката, че много ми харесва.  Mr. Green
hahaha hahaha hahahaВземай я ма Пуцо.
Опасна си майна,първо у лъскавото се зазяпа. hahaha

# 459
Уууу, Зиско, живо и здраво да е лапето. Много шантаво и диво, за да си запомни детството во веки  Mr. Green Па и ти тъй - да го запомниш едно хубаво.  newsm59 nbirthday newsm59
Ееееее, кво си правило преди 10 години по туй време, а сега кво правиш  Mr. Green

И аз съм на диета, ама днес ми е въглехидратния ден, тъй че шмъ прощавате ама си заплюх тортата. Равносметката е: за sissleyy диетично портокалово сокче, за Цеце бейлисче, за Ирка сокоизстисквачка, за мен торта, за останалите...порта  smile3534

# 460
  • срещу двата комина :)))
Зисе  Hug живо и здраво да ти е детенцето, много да те слушка и да е много щастливо  Heart Eyes
иначе и аз гласувах, познайте за кой  Mr. Green

# 461
zisska   bouquet да и жив и здрав, много да те слуша и радва детенце! Мерси за чудесната почерпка, жалко че съм на диета  Tired

Ще споделя сокчето си с теб.  Mr. Green

Зисенце, жив и здрав да ти е момъка!   bouquet Аз може ли покрай почерпката да си взема и сокоизстисквачката, че много ми харесва.  Mr. Green
hahaha hahaha hahahaВземай я ма Пуцо.
Опасна си майна,първо у лъскавото се зазяпа. hahaha

Ми как не, тва ми е вещ от първа необходимост.  hahaha

# 462
  • София
Зисе, Честит рожден ден на детенцето. Да ти е живо и здраво малкото вампирче. Предавай щафетата, че ние като одъртеем да има кой да я поеме Mr. Green

# 463
  • София
Зисе, честит празник на детето!
Много Спайдърмени, Бентени, Бакугани, Батмани и каквото си пожелае още да има. Добре да се учи, за да сполучи и мнооого да те радва!   bigdance2

Аз взимам бонбоните. На белгийски шоколадчета мязат!  Heart Eyes Mr. Green

Нели, никакво одъртяваме. Аз с годинте все по - луда ставам и любимците без бой не давам. Знаеш ли какво добро дете на мама и на тати бях!

# 464
Зисе да ти е живо и здраво детенцето bdbaloni

Да почерпим и майката (цък)   Wink

Общи условия

Активация на акаунт