True Blood - станахме на 2 годинки - 39 тема

• 17 781
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
Ай, отбор "Натурална юнашка фланелка".  hahaha Зисо, много козиняв, мър!

# 466
 hahaha hahaha hahaha Ееее нали са поправими  Wink

# 467
  • срещу двата комина :)))
Ай, отбор "Натурална юнашка фланелка".  hahaha Зисо, много козиняв, мър!
smile3532 smile3532 smile3532 тя сигурно не е гласувала за голите охлюви в другата стая  Wink

# 468
hahaha hahaha hahaha Ееее нали са поправими  Wink

Ахам, тва й е хубаво на козинката, че е поправима.  Mr. Green

Виж, не я знам за кво гласувА, ама сигурно.

# 469
  • КиТ
Зисе честит рожден ден на малкия мЪж newsm59 newsm59 newsm59

Нели, никакво одъртяваме. Аз с годинте все по - луда ставам и любимците без бой не давам. Знаеш ли какво добро дете на мама и на тати бях!

А тъй Ване Mr. Green,точно тъй имам чувството,че ме е треснал втори пубертет Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 470
Еххххх , забравили сте ме .....ама ади прощавам !
Знам аз кога да се включа ,
Зисе честит рожден ден на детето,голям мъж да стане кат Билиту и да има много фенки , женки...!

# 471
Къде ходиш, бря, СветлеHug

# 472
Oo, Светле  Hug

Гле'йте - http://www.inside-true-blood-blog.com/?cmpid=ABC159 --> "April 11, 2011 Closed Set Today - The reason? Nudity. I can't say who or why (Shift? Sex? Something else?) All I can say is that it's in an episode written by Alan himself. "
Вчера снимачната площадка била затворена, зарад голи сцени (не казват какви  Mr. Green) в серия писана от Алън, Алън, Ал, Алън  hahaha

# 473
  • София
щтракаш  с пръсти Алън Алън...Бол бе хора ...запомнете го Алън Бол Simple Smile иначе той винаги ги прави кървави, голи сцените :Д

# 474
щтракаш  с пръсти Алън Алън...Бол бе хора ...запомнете го Алън Бол Simple Smile иначе той винаги ги прави кървави, голи сцените :Д

Абе, Джесче, не му е забравила името, виж преди няколко страници клипа с "Алън, Алън, Ал, Алън!"

(Shift? Sex? Something else?) - особено ми е любопитно какво би молго да е туй something else.  hahaha

# 475
  • срещу двата комина :)))

Абе, Джесче, не му е забравила името, виж преди няколко страници клипа с "Алън, Алън, Ал, Алън!"

(Shift? Sex? Something else?) - особено ми е любопитно какво би молго да е туй something else.  hahaha
shift and sex , shifting sex , sex while shifting  Whistling край официално изтрещЕх

# 476
  • гр.София-Красна поляна
Ай, отбор "Натурална юнашка фланелка".  hahaha Зисо, много козиняв, мър!
Как козиняв мър,глей го къв е тигър-грррррррррр  smile3544 smile3544 smile3544

Да си призная в брита гласувах за охлювите ма Билито го приемам всякак.
Светлеее,де одиш ма майна? Wink

Много ви благодаря за честитките девойки. Hug

# 477
shift and sex , shifting sex , sex while shifting  Whistling край официално изтрещЕх
sex while shifting си помислих и аз, не си само ти изтрещЕлата  Mr. Green

# 478
И двете сте изтрещели и то мощно!  hahaha

# 479
Одя по разни паркове , маркове и така,чистим,готвим и перем и се гледаме със Дениславчо Heart Eyes
Станала съм църна .....кат ромка,не мойте ме позна  Joy
Не ми оставаше много време за форумЪТ и по погрешка го бях изтрила от фаворититИ и бях ви изгубила диритИ, ама ши са постарая да влезна в тон,щото наближава.....сезона  Crazy

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 16:31 от svetla_zlateva

Общи условия

Активация на акаунт