True Blood - станахме на 2 годинки - 39 тема

• 17 763
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
Ааа, я като наближи сезоня как набързо го намери пак у фаворитите, а!  hahaha

# 481
  • София
Присламчваме се вече Mr. Green

# 482
Страхотна двойка биха били тез двамката, мисля аз  Flutter (Туй е преди ония награди, които Джо спечели и Ката черпи  Mr. Green)

">#at=22[/video]

И едно много обнадеждаващо изказване на Джо:
"MTV News asked “True Blood” hottie Joe Manganiello what his blood-lusting fans could look forward to next season, he gave it to ‘em straight … sexy (just the way I want it).

“A lot naked. I’ll say a lot. A lot. A lot,” said Manganiello. "  Joy

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 20:06 от ceciliya

# 483
Верно много красива двойка, ех!  Heart Eyes

Я, я, яяя, Ката да се отчете отново! То както го е казал, звучи направо сякаш няма да го видим облечен, бе!  hahaha

# 484
Ааа, я като наближи сезоня как набързо го намери пак у фаворитите, а!  hahaha
Ами ,не....рових се да намеря темата поне 20 минути Simple Smile и ахъ да се откажа , обаче
 ви скивах Joy

# 485
 Shocked Бряяя , значи трябва с една кофа и кърпа да гледаме сезона, не стига че ще е лято ами тези голоти направо още повече ще разгорещят обстановката  Flutter

# 486
  • София
Shocked Бряяя , значи трябва с една кофа и кърпа да гледаме сезона, не стига че ще е лято ами тези голоти направо още повече ще разгорещят обстановката  Flutter

Аз докат да изгледам първи сезон, ем беше зима, не можах да стигна до кофата да се разтопя в нея  Blush

# 487
Абе видяло се е ще има само "пот и кръв"  Laughing пък да се надяваме половинките да са наблизо да си го изкарваме ефекта от сериала върху тях  Whistling

# 488
  • София
Кво, ще им смучем кръвта ли Whistling

# 489
Ами....тооо кръвта ще е от филма, потта от другаде....а за половинките е па може и да посмучем кръв ли що ли.... Laughing

Оф аз не издържам пускам си тука втора серия от първи сезон, нещо ми е много true bloody  Flutter

# 490

И много лед и студена бира.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 491
  • КиТ
Присламчваме се вече Mr. Green

Е сети се, обещаваш ли да пишеш Wink Peace,чИ инак няма се разберем Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Светле и ти най-накрая се завърна  Hug Hug Hug Hug

Аз сериалчето го гледах есента главно вечер1-2 часа иделно за гледане е тогава Peace,та лекинко прохладно,но пак ми беше нужна доза ледче Mr. Green Joy Joy Joy Joy,па и като имаш мъжко под рака още по добре Whistling Whistling Whistling Whistling

# 492
  • София
То... да ти кажа Плами мойто мъжко след 9 вечерта заспива зимен сън, който продължава до 6 и половина сутринта, та и това не решава проблема с нуждата от кофа и бърсало.

# 493
Ам Ване по от рано ще гледаш значи  Mr. Green

# 494
Ване на уикенда реванш, тамън ще си натрупала.....емоции от сериала през седмицата  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт