Радостта в очите ни идва с тестчетата положителни :) – еп. 51

• 24 381
  • 765
  •   1
Отговори
# 15
Записче и от мен...Суперска е новата темичка,дано се напълни с много положителни тестчета. Praynig
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7зимайте с пълни чепи и чакаме радостната вест скоро Grinning

# 16
хоп под прашеца newsm79 newsm79 newsm79

# 17
хванах я  Mr. Green

благодаря ви  Hug

# 18
и аз тук, Кафенце, темата отново е прекрасна, благодаря   bouquet Hug

# 19
Здравейте,
записче от мен.
Честито на Джесика, розовата мечта..с пожелание да ви носи много радост и щастие. Simple Smile
Кафенце, благодаря за хубавата темичка... Hug Hug
Приятна съботна вечер на всички!

# 20
Кафенце  bouquet
Ей, цял ден дебна и накрая пак на 2-ра страница Crossing Arms.Дано ми е късметлийска този път Praynig
Алекс, да знам за сладките лакомства че влияят и не хапвам. Що се отнася до шефа ми, заслужава си едни коварни гъби, всеки ден ме ядосва #2gunfire #2gunfire

# 21
Цоп и аз тукк Heart Eyes
Изгубих ви диритее..ама ви намерихх.Тук съм следя вииии...,но не пиша напоседък защото просто няма какво  Rolling Eyes Вечер след работа съм труп и нямам сили  ooooh! При нас мина ловния сезон и кротко си чакаме  Mr. Green
Кафенцее златна сиии   bouquet
Палчета и целувкиии за всички   Hug

# 22
Здравейте! Hug

Не съм писала от сто години, няма за какво (Молито, абсолютно на твоя хал съм... за всичко Wink), ама си рекох, че все пак, щом съм си турила тоя хубав аватар, не е редно някакси да не го показвам. Grinning Пък дано като се повтаря, повтаря, повтаря, да вземе да се материализира на живо! Praynig

Кафенце, прекрасна тема, както винаги!  bouquet Четох те в съседната тема, напомняш ми на мен как реагирах едно време, не се ядосвай, винаги ще ги има и такива. Hug

# 23
Записче и от мен! Хайде дано да напълним темата с хубави новини!

Много успех на всички  Hug

# 24
Карри, добре завърнала се  Grinning
Аватарът ти...  Heart Eyes (И аз много искам момиченце   ladyuu ) Имам го в по-голям размер - снимка, която съм сейвнала от нета и чака ред да я ползвам за над втория списък с бебоците  Grinning

Ти пиши по-често, за да се повтаря, повтаря, повтаря - като нищо ще се материализира, нали знаеш, че количествените натрупвания водят до качествени изменения  Mr. Green fingerscrossed

А за реакциите - сигурно и аз като навъртя твоя форумен опит, ще казвам същите думи за последователки-съфорумки  Grinning

SlunchoO, честита точица   bouquet
Да си я отгледаш до 50 сантиметрово бебче  Flowers Four Leaf Clover

Честити сладуранки на мама Jessika и мама elena_e  Grinning
Да са живи и здрави и да озаряват живота на мама и тате със щастие и радост  Two Hearts

# 25
Кафенце, чудесно темичка, както винаги!  Hug
Честити девойки на Джесика и Елена, да са им живи и здрави, много да ги радват и да ги слушат.
Тони, дано времето ти мине по-бързо, миличка, стискам палчета всичко да се нареди!  Heart Eyes
Алексиадата,  Praynig Praynig Praynig

За всички Simple Smile  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 26
Да се цопна и аз под прашеца, пък знае ли се гъбки, гъбки....., но пък може да донесат и нещо хубаво Simple Smile
Хубава съботна вечер на всички Heart Eyes

# 27
  bouquet Хей, че хубава тема, и да се красирам на 2-ра страница!
rendence, много ми харесва графиката ти, пожелавам ти успех.

# 28
  • Варна
Запис и от мен Simple Smile
Честито на мама Елена  bouquet
Карри, дано да ти се материализира, и аз си заплювам едно такова Praynig
Alexiadata, отсега стисвам палците fingerscrossed

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 18:45 от Месечинка виторога

# 29
  bouquet Хей, че хубава тема, и да се красирам на 2-ра страница!
rendence, много ми харесва графиката ти, пожелавам ти успех.

Благодаря   bouquet дано дано дано newsm17 newsm17

Общи условия

Активация на акаунт