Радостта в очите ни идва с тестчетата положителни :) – еп. 51

• 24 379
  • 765
  •   1
Отговори
# 30
Честито на новите успяли момичета!
Честито на мама Джесика и мама Елена за малките кукли! Да са им живи и здрави!!!  bouquet

Карри, Hug - чудесен е новия аватар! Хайде дано се материализира, както Кафенцето е казала - повторение Mr. Green. За вас двете даже викам освен материализиране и мултиплициране, та направо по две  newsm06 Mr. Green

Кафенце, Hug - чудесна нова темичка! Hug

На всички гушки...и разбира се на всички ловуващи и не чакащи многоооо  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 31
  • Пловдив
Здравейте на всички, престрашавам се и аз да се запиша за малко късмет в тази прекрасна тема, струва ми се, че до такава степен се познавате тук, че ми е малко неудобно! Но край с моето неудобство, дано успея да се включа между вас!   preggo preggo preggo
Старая се, меря БТ, правих тестчета за овулация и още нещо.... пък дано стане!!! Късмет на всички чакащи щъркела Simple Smile

# 32
  • София
Хващам и аз новата тема!!! Винаги първо гледам списъците и се радвам на успелите. Статистиката много ме радва + 53 бебета, още 69 напът и все повече и повече в списъка за голямото очакване!!!  Hug Hug Hug Даже забравям да погледна името на темата и после скролвам нагоре, за да го прочета  Joy Joy Joy

SlunchoO/ pretty/ Andjela81, още веднъж честито! А, аз пък вече съм номер 11 и чак ме хваща леко страх!  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 33
  • Варна
kukla_ta, добре дошла Hug

# 34
  • Някъде там край морето
Здравейте момичета!
Повече от година тайничко следя темата и чак сега дойде и моя ред да се присъединя към бебеправещите Simple Smile Няма да ви казвам колко пъти съм се разчувствала четейки ви и колко е страхотно, че има толкова много позитивизъм и подкрепа в темичката Hug
От около година пия противозачатични, остават ми още 3 таблетки и след това се залавяме здраво за работа Laughing Пък когато стане.

# 35
кукла_та, Сара Лу,  wavey Дано още този месец се похвалитее!
Честита принцеса на Елена-е.  bouquet Да е жива и здрава! На мама бързо възстановяване!

# 36
Карри Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes-добре завърнала се  bouquet

# 37
  • Варна
Sarah Lou, добре дошла и на теб, дано скоро се похвалиш Simple Smile

# 38
Карри Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes-добре завърнала се  bouquet

Че аз съм си тук през цялото време, боецо мой. Heart Eyes Hug Само дето не пишех.
Добре дошли на новичките, дано не се задържате дълго! Peace

Пеми, Кафенце, да ви кажа, исках момиченце преди първия аборт, и близнаци исках... сега искам живо и здраво бебе, пък каквото и колкото - няма да връщам. Grinning
А аватарът вярно е вълшебен, дума да няма. Simple Smile

ЕлБиЕн, аз пък се радвам, че все пак се изкачвам в оня списък с детелинките - почнах от номер 14 или 15, вече съм 10, има-няма година-две още и може и да се добера и до другия списък. Laughing

# 39
  • София
 [/quote]
ЕлБиЕн, аз пък се радвам, че все пак се изкачвам в оня списък с детелинките - почнах от номер 14 или 15, вече съм 10, има-няма година-две още и може и да се добера и до другия списък. Laughing [/quote]

Пожелавам ти го от все сърце, да гушнеш дори по-скоро от колкото очакваш едно малко човеченце като това на твоя аватар!!!

# 40
Запис и от мен.kukla_ta ,Sarah Lou ,добре дошли и скоро със положителни новини! Hug Hug Hug

# 41
РЕНДЕНЦЕ ама ти верно имаш прекрасна графика пу пу!а дано е това което си мисля и аз!

kukla_ta ,Sarah Lou ,добре дошли !

# 42
  • Пловдив
Надявам се около празника на влюбените да са станали чудесаааа, за всички Simple Smile Благодаря ви за топлото посрещане  babydust7 ! Има няма 7-8 дни нечакане и надежда, пък ако не Валентинка поне Мартеничка да ни зарадва всички   bouquet!

# 43
  • до едно тепе
Цамбур в новата темаа.Кафенце прекрасна е както винаги  bouquet Между другото в списъка името ти е написано странно Flutter
Честита бебка и на мама Елена. newsm51
Добре дошли на новодошлите.Кукличке по принцип бременните момичета пръскат заразни вирусчета,но понякога обърквянето носи късмет на новодошлите и бързо изчезват към отчетните Whistling
Пожелавам ви незабравима бебеносна вечер Hug

# 44
  • Пловдив
А такааа pospalancho, не знаех, и аз гледам, че все се ръсите, та реших и аз да ви поръся! Дано пък може и да съм прихванала дай Боже,  Blush Вече само ще събирам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт