Радостта в очите ни идва с тестчетата положителни :) – еп. 51

• 24 368
  • 765
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро и от мен. Hug
Гледам, че никой не е сложил кафе и закуска и бързам аз да го направя. Grinning

Досега пих кафе и след малко ставам да чистя, навън така хубаво е натрупало. Heart Eyes Сега ми се иска да сме в някоя хижа, а не тук в София. Crossing Arms

# 61
Добро утро в неделя. Видях кафенцето и се затичах да чуя (прочета  Embarassed ) последните новинки наоколо.

# 62
Добро утро прекрасни,в миналата тема не можах да се запиша,та реших детето докато спи да драсна някой ред Heart EyesКафенце,както винаги си страхотна HugСледя ви от горе на балкона и ви мисля и стискам палци за всяка една от вас Hug
Честити рожби на Елна и Джесика  bouquet
Мецанче,стискам палци за днес,дано донесеш хубави новини Praynig Hug
Роселка,Кари,честити ви аватарчета,дано са ви на късмет Praynig Hug
Слъчно,честита точица Hug
rendence,Алекс,дано не дочакате,както и всички,които не чакат този месец Praynig
На всички нуждаещи се Praynig Hug
На бебеправещите-късмет Hug
Тони,как си мила,как вървят нещата при вас?
Янинка,честито розово щъркелче,много се радвам за теб Hug
Краси,честит ви момък Hug
Много ми липсвате,да знаете-Писанка,Роселка,Тони,Суитче,Мецанче,АПР,Месечинка,Краси,Янина,Алекс,Поспаланчо,Звездичка,Ивапче,Ети,Кафенце и всички които пропускам Hug
Ето и малко прашец от мен,дано да ви е на късмет babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 63
  • Някъде там край морето
Добро утро на всички:) Много сте ранобудни:)
Благодаря за топлото посрещане - дано темичката ни е късметлийска и всички скоро да се отправим дружно към отчетните.
Mecani, стискам палци и на краката всичко да мине добре на прегледа fingerscrossed
Snarky Chimpfanny закусчицата е прекрасна. Отивам и аз да си направя кафенце, че съм поспаланка още ми се спи  Simple Smile

# 64
Добро утро момичета,бързам да се мушна под прашеца:)))))) Hug Hug Hug

# 65
Добро утро и от мен Hug
Взимам си от късметлийския прашец на Симонка и чакам мъжа ми да се прибере  Simple Smile
Мецани,и аз стискам палци,дано всичко да е наред!
Хубав ден и много усмивки!

# 66
Добро утро и от мен!Отдавна не съм попадала на прашец...благодаря СИМОНКА -ПРЕКРАСНА ЛЕНТИЧКА С КОРЕМЧЕ СИ СИ СЛОЖИЛА!!!!
МЕЦАНКЕ стискаме!!!!! Praynig Praynig Praynigдано е третото на късмет!!!!СНАРКИ страхотна закуска!!!! Hug
КАРРИ  Hug-ще успеем!!!!
ЖЕНЯ какво се случва с теб????разкажи нещо сподели!!!!липсваш много във форума най-малкото с невероятните си кулинарни предложения!!!! Hug Hug
РОСЕЛКА дано новия аватар ти донесе мнооооого късмет!!!!!обаче и стария беше невероятен и само като го видех знаех че пишеш ти-твоята визитна картичка си беше според мен Wink
НЯКОЙ да НЕ  чака тези дни ???вдигайте ръце и тестчета момичета!!!! newsm03  love001 EFP EFP EFP newsm18 newsm57  261uu-да разведря малко обстановката!!!

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 10:39 от ALEXIADATA

# 67
Да не ви изпусна  Blush

Честито на новите мами, да са им живи здрави бебките  Hug
Честито и на виделите 2 чертички  Hug

# 68
Привет и от мен! Hug
Малко съм закъсняла.... Blush
Кафенце, благодаря!  bouquet

ЧЕСТИТИ РОЗОВИ ВЪРЗОПЧЕТА НА МАМА ДЖЕСИ И МАМА ЕЛЕНА!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ! Hug Hug  bouquet  bouquet
Меци, стискам , мила! Praynig Hug
Ренденце, Алекс и на вас желая късмет! Praynig Praynig  babydust7 babydust7
Карри, миличка Hug радвам се, че се завърна Hug Успех! babydust7
Кукличке, Сара, добре дошли и успех! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Снарки, благодаря за кафенцето! Hug Как е, Вики, оздравява ли? Hug
Жени Hug как си?
Хубав неделен ден на всички и мноооого късмет!

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 69
Добро утро,

Аз не съм много happy защото температурата почна да ми пада и май май няма да се радвам. newsm45
Аника_Б благодаря за прашеца дано да не се окажа права, ако не ще си го складирам за после newsm79  bouquet

Желая на всички лек, усмихнат и успешен снежен ден  newsm03

# 70
Ренденце, това не е фатален спад, виж моята графика, в профила ми е Peace Hug

# 71
Снарки Как е, Вики, оздравява ли? Hug
Благодаря, че питаш. Hug Покашля, тече й носа, тъпча я с лекарства, дано не се усложни. Praynig

# 72
Confused не прекалявай с хаповете, че са нож с две остриета  Confused
много  Hug и за нея Heart Eyes

# 73
Confused не прекалявай с хаповете, че са нож с две остриета  Confused
много  Hug и за нея Heart Eyes

Ааа, не прекаляваме, давам билкови хапове за гърло, билков сироп за кашлица, витамин Ц и капки за нос.  Hug

# 74
Благодаря добре съм  Hug и вие ми липсвате.
ALEXIADATA   ето ти едно специално за теб предложение за вечеря.  Crazy
Аничка и аз ще си взема една прашинка от прашеца (складирам си). Само едничка, че да има за всички.

Общи условия

Активация на акаунт