Радостта в очите ни идва с тестчетата положителни :) – еп. 51

• 24 374
  • 765
  •   1
Отговори
# 75
Женииии Hug не една, цял вагон си вземи, има достатъчно за всички...
Моли, беше на балкона, а не драсна нито ред... Confused какво става с теб. Аз ръся ли, ръся син прашец, от любимия ти Heart Eyes пиши как си Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 76
Ха ЖЕНЯ каква изненада само!благодаря!тъкмо отварям на рецептата и викам-аааааа кюфтета....и а-изненада -вътре яйце!!!е такива не бях виждала!!!ще опитам -ще изненадам половинката!благодаря отново! Hug Hug Hug
СНАРКИ и моето дребно още е болно -вече 4дни хрема главоболие и червено гърло и отит но без темпелатура-лекарката предписа първо сума ти хомеопатия но нищо...сега веча нео-ангин сироп за кашлица и антибиотични капки за ухо и евентуално изчакване за антибиотик....отделно един зъб го тормози с адски подут венец и гнойна торбичка но на тази възраст с ваденето на останки то зъбчето се изчаква с времето защото стария зъб пази място за новия....какво да ви разправям....Дано поне твоето мъниче се оправи бързо! Hug
АНИКА Б много си мила благодаря че ни мислииш и ръсиш :hug:ха ето пак заваля точно над мен... newsm28 newsm79-стига  ми толкова от синия прашец за да има и за другите Wink
Днеска уж неделя пък в темичката пустичко....

# 77
Здравейте момичета,
Снарки, благодаря за кафенцето.
Мецинко моя, с теб съм духом,  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Cloverще чакам да ми дръннеш знаеш че имаш стиснати палчета от мен.
Ренденце, аз не съм много ясно с бт и ползвам услугите на Меци тя ми обяснява подробно, но от нея знам, че с графика или без, спад в температури..в крайна сметка организама си знае работата и не можем да го контролираме, можем само да се надяваме и вярваме.
Добре дошли на новите момичета!
Звездичка, имаш стиснати палчета от мен.... fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Жени, навестявай ни по-често Simple Smile

Момичета моля за вашите стиснати палчета и положителна енергия...днес моя приятелка ще ражда планово секцио, има два неуспешни опита за детенце, от които едното преди година го роди в 9-ти месец и бебето почина....моля се днес всичко да е наред и да се радваме на здрава бебка.. Praynig Praynig Praynig

# 78
  • Варна
Кафенце, поздравления за новата тема!   bouquet

Елена, честита щерка!   bouquet Да ти е жива и здрава и много да ви радва!   bouquet

Карри, Роселка, честити нови аватари! Дано да ви донесът тъй чакания успех!  Hug Hug Praynig Praynig

Меци, стискам палчета и те чакаме с добри новини от доки.  Praynig Praynig Praynig

Кукличке, Сара, добре дошли!  Hug Hug

Женя, пиши по-честичко, че липсваш в темата.  Hug

# 79
Криси стискаме палци за твоята приятелка, да роди здраво и хубаво детенце и бързо да се възстанови  Praynig Praynig Praynig

# 80
Криси, дано всичко с приятелката ти и бебенцето й е наред! Леко раждане и бързо възстановяване! Praynig Hug

# 81
Кафенце, разчисти си кутията да ти пратя съобщение   Hug

# 82
Криси стискам палци на твоята приятелка. Вярвам, че всичко този път ще е наред.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover newsm17

Алексиада аз също си харесвах много стария аватар. Сложих Тинкърбел не защото съм особено суеверна, а защото искам чисто психологически да се настроя за бебеправене - нещо като Плацебо.  Hug

Рендънс БТ от 37.00 градуса е съвсем в реда на нещата за едни хубави 2 чертички. Пожелавам ти ги. Praynig

При мен цикълът си върви, но вече съм в 10-ти ден, а още имам съвсем леко червеникаво зацапване от М. Чудя се дали вагиналният ехограф на прегледа не ме е раздразнил нещо или може би е от огромния стрес, който преживях през последните дни. Не слагам превръзка или тампон, но виждам зацапването на тоалетната хартия. Тъпча се с конски дози витамин Ц. Дано днес вече е за последно. Взех си малко отпуска, че имам нужда и се надявам до идната сряда да вляза във форма, че тогава ми е прегледа за доминантен фоликул.

При нас е слънчево и усмихнато времето. Пращам ви малко топлинка и на вас.   Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face

Меци, къде си?!

Симона, Женя, Аника, Слънчо, Тони, Снарки, Викторияна, Писан, Поспаланчо, Ети, Ел Би ЕН, Кафенце, Реми, Мария, Сара, Куклата, Април, Апр и т.н и т.н Гушки на всички !

# 83
Момичетааа
имаме си бебеееееее, приятелката ми роди живо и здраво момиченце 2.200 , 49 см, елегантна мадама.
Да им е живо и здраво!
Благодаря ви за палчетата...

# 84
Криси  честита дъщеричка на приятелката ти!!  Hug   Heart Eyes   Да е жива и здрава и да носи много радост на всички около нея!   bouquet

Айде и аз да се запиша в новата темичка.. Дано е много късметлийска и да се извали един пролетен дъжд от положителни тестчета както стана преди Коледа    Praynig    (Аз живея с мисълта, че вече е пролет, т.к. хич не го обичам този сняг и отказвам да призная съществуването му пък   Crossing Arms  )

Меци, пиши как е минал прегледа!   Praynig   Praynig

# 85
Криси, честито на мамата   bouquet Да и жива и здрава момата манекенка  Grinning

# 86
  • Пловдив
Аз пък днес видях за пръв път БТ 37,00 градуса и се обнадеждих някакси, че температурата ми се качва, а в първата фаза беше много ниска, мъжа ми взе да ме бъзика, че  cold и че изнасял през нощта леглото навън! Той взе, че го обърна на майтап, че аз нещо много съм се вглабила в тва цялото бебеправене, ама не мога иначе, няма как, мера, мисля, чета, анализирам и чакам Simple Smile На всички пожелавам спокоен ден, че ние от сутринта сме като котка и куче!  argue

# 87
  • Пловдив
Криси, честито за фината мадамка, да споделя, че и аз съм се родила горе долу с тези два килограма и нещо, в първи клас бях 18 кг (с раницата, шегувам се), а сега на 27 съм се застопорила на 47кг за мойте почти 1,67 м! Пожелавам и да расте много здрава, умна и красива млада дама Simple Smile

# 88
Криси, честито бебче на приятелката ти, да им е живо и здраво и да ги радва много!   bouquet Благодаря ти за палчетата, дано тези дни успея да ги пусна вече тези изследвания  Hug
Снарки, Алекс, бързо оздравяване на дечицата!  Praynig
rendencefingerscrossed
Куклата, браво за температурата, дано се задържи така  Hug
Росела, възможно и от стрес да е, дано да спре и всичко да е наред  Hug

# 89
Криси много се радвам за приятелката ти, бебчето, мъжът и , тебе и всички които се радват на тяхното щастие.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт