Радостта в очите ни идва с тестчетата положителни :) – еп. 51

• 24 426
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
Добро утроо Hug

ALEXIADATA Честити две чертички! Пожелавам ти най-вълнуващите бремелински месеци и здраво, сладко бебче на финала Hug

Etigra Много неприятно, аз нищо не разбирам, но ми се струва, че подобни реакции не са нормални. Най-добре се консултирайте с лекаря, дано не е нищо сериозно Praynig

Добре дошли на новите попълнения ииии да не се задържате много в темичката  Wink

Стиснати палчета за всички нечакащи  Hug Hug Hug

# 631
  • Sydney
Добро утро (то вече ден ... ) Simple Smile
ALEXIADATA честито мила... мн се радвам... а ти се беше отказала...леко до края и хубав финал Simple Smile
mecani дано и ти скоро се похвалиш с хубава новина (след сватбата) Simple Smile
успех на Кипра Маца и molito_84
etigra наистина идете на лекар и дано всичко мине бързо и успешно  Hug
успех и на всички останали и много Simple Smile и  Hug
мен от снощи ми е едно такова "смотано"... ядосвам се буквално за глупости, чак се дразня на себе си... но както има една приказка "и това ще мине"
пожелавам ви лек (последен) работен ден и приятни почивни дни Simple Smile

# 632
СЛЪНЧО ДЖОЗИ КИПРА МАЦА БЕНИТАБЕНИ HugМНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ!
Момичета не искам да съм без вас в ноемврийската тема -много ми е чуждо там без вас!Още по-силно стискам за повечко ноемврийски мами от вас-ИСКАМ ВИ ТАМ!

# 633
  • до едно тепе
Здравейте момичета.
Честита Баба Марта и от мен.На всички този месец пожелавам най-прекрасната мартеничка!

Алеекс  newsm44 тихичко честито.Твоята мартеничка усмихна иначе гадния ми ден Hug Дано всичко е наред  fingerscrossed
Добре дошли на новодошлите и бързо да ви няма.
Ети само лекар може да ти каже.По-добре му звънни и питай. fingerscrossed мъжчо бързо да се оправя.
Истинска fingerscrossed за снимката и след това за процедурата.
При мен нещата се развиха зле.От снощи съм на много силен АБ.Изследванията показаха много завишени левкоцити в кръвта и много бактерии в урината. Според личната е пиелонефрит-даже искаше вчера директно да ме праща в болница,но се съгласи да съм вкъщи на топло.Заплаши шефо с удушване,ако прави проблем Joy А той горкия като му казах по телефона какво ми е и се притесни повече от мен.Като чета за вашите шефове и се радвам,че моя е такъв разбран.Много се притеснявам,че трябва да пия АБ сега една седмица след овуто,но по никакъв начин не мога да разбера какво е положението още,а личната каза,че инфекцията е много сериозна.  cry Таа днес съм вкъщи и ще ви наглеждам.

# 634
  • Sydney
Момичета не искам да съм без вас в ноемврийската тема -много ми е чуждо там без вас!Още по-силно стискам за повечко ноемврийски мами от вас-ИСКАМ ВИ ТАМ![/color]
нямаш грижи Simple Smile ще дойдем Simple Smile колко искаш???  Laughing

# 635
Поспаланке  Hug, ох само проблеми.Пиелонефрита си е сериозно нещо . Пий си антибиотика и стой на топло .Оправяй  се бързо .Какъв АБ пиеш?Към АБ си вземи и противогъбично и пробиотик за чревната флора .

# 636
  • Варна
Ети,
консултирахте ли се с лекар? Нека да го видят, може и просто от травмата да е всичко това, но все пак по-добре да не чака да мине само... Дано днес да се почувства по-добре Praynig
Тони,
стискам палци новото изследване да е ок Hug
Истинска, успех и на теб thumbsup
Мецанке,
пази се да си здравичка за големия ден Hug Оправя ли се половинчо?
Палци за всички нечакащи fingerscrossed
Alexiadata,
аз нечакам от днес поне докъм събота, в доста широк диапазон ми е цикълът... От снощи ми е лошо, но сто на сто е внушение, защото тази сутрин като се събудих ми нямаше нищо, 5 минути след това като се присетих и се започна Crazy
Поспаланчо,
миличка, дано бързо да оздравяваш Hug

# 637
  • София
вече официално съм оциклена Rolling Eyes
istinska стискам палци Praynig Praynig Praynig
Etigra  Hug Hug Hug явно мъжчето и тежко е понесло процедурата. задължително звъннете на Кацаров да го види!!! при нас и при познати който минаха през това нямаше такива проблеми!!! дано тези неприятност отминат скоро!!!  Praynig Praynig Praynig
ALEXIADATA  Hug Hug Hug и преди не беше редовен но варираше между 30 и 33 а сега три поредни месеца 39 - 40 и преди това пак имах един който беше 48 #Crazy аз си водя статистики и ще видя и сега температурите как се движат за да е по - пълна картинката пък когато тогава Peace благодаря ти за вярата Hug Hug Hug никога не е излишна Peace
jozyy не останало! скоро ще си гушкаш малко слънчице Mr. Green Praynig Peace Hug Party

# 638
  • до едно тепе
Сигмичка Hug изписаха ми Таваник,вчера още звъннах на гинеколожката ми и я питах какво да си взема за гъби и вече и него пия, а си взех и лактофлор.Подковах се отвсякъде Laughing

# 639
 Mr. Green Умничка си ми ти.....

# 640
  • Варна
Ети, силно те гушкам и непременно се чуите с доки.  Hug Praynig

Поспаланчо, бързо оздравяване ти желая.  Hug

Месечинке, Снарки Меци, и всички останали, които не чакат  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 641
ПОСПАЛАНЧО благодаря ти за прекрасните пожелания!Много неприятно при тебе.....но ще се оправиш-сигурна съм!Имала ли си преди проблеми с бъбреците или пък цистит?Аз пих декември заради цистит силен антибиотик точно като теб след овулацията-след това ми дойде по-рано но се поизчистих и така....!Питам те защото ми казаха че нелекуван цистит може да засегне здраво бъбреците!Аз пих НОЛИЦИН-отвратителен и силен но минава бързо!А и боровинката пиех!Дано се оправиш още този месец!Твоето бебенце си знае кога да дойде!
МЕСЕЧИНКЕ чак към събота...еее дано усетиш до тогава още бременни неразположения!Ако усетиш адско главоболие например като мен от около три дни -ама тежи главата не просто болка или пригадване от дадена храна или болчици в матката някъде по средата или долу ниско  Peace
БЕНИТКА поемам поемам и ви чакам там че и без това е доста пустичко все още-я имам три бъдещи мами я не Rolling EyesКАКТО КАЗА ЕДНА МИНАЛОГОДИШНА МАМА ТАМ-АМА ТЕ НОЕМВРИЙКИТЕ ОЩЕ НЕ ЗНАЯТ ЧЕ СА НОЕМВРИЙКИ-ТЕ СЕГА ТЕПЪРВА ЩЕ СИ ПРАВЯТ ТЕСТОВЕТЕ И ЩЕ СЕ ПИТАТ-ВЯРНО ЛИ Е? Wink
ДЖОЗИ благодаря ти!

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 10:44 от ALEXIADATA

# 642
  • Габрово
Алексиадата, честито  Grinning. Само хубави мигове да ти носи тази бременност.

Поспаланчо, хрупай си АБ и се топли. Болните бъбреци не са шега работа. Когато си здрав всичко се нарежда.

Етинка, непременно консулт с лекаря. Дано се оправи момчето ти.

Тонинка, стискам палци за чист влагалищен секрет ... ей, аман от тая листериоза.

Джоузи, имаш ли вече яснота около раждането?

И моят мъж е в отбора на болните, боли го зъб и получвам редовна справка за състоянието му -  къде го боли, какво усеща, как се е подул; подавам термометри и хапове. Много кекаво това мъжко население  Whistling.

Хубав ден на всички  Hug.

# 643
Добрютру и от мен.

Мойто мъж е здрав, но крив като....да не казвам. Много работа има горкия и всеки тук се опитва да му пречи да я свърши... Да се взема в ръце да не ходя да ги изтребвам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire, че ей ся кат свърши леката няма да правим криви бебе, я!

Аничка, само аз съм ти градска и то на половина Simple Smile живях в Лудогорието до предучилищна възраст, после демокрацията ни отвя буквално на Майната си  Laughing Мъжо си е чиста натурална майна Mr. Green

Ети, задължително на лекар. Не знам като не можеш да излизаш от работа, след нея нямаш ли вариант?

Месечко, хайде чакаме те с мартеничка и теб скоро Simple Smile

Меци, репетирате ли стъпките вече?

Поспаланчо, бързо оздравяване. Стой на топло и пий водичка и чайче, поне малко да те облекчи.

# 644
  • В къщурката на хълма на феите
добро утрооо Heart Eyes Heart Eyes

Етинка мила обаждай се на лекаря, това въобще не е нормално според мен, нямам предста варикоцелето как и какво точно се оперира, но това с припадъците си е като за след тежка инвазивна процедура Shocked
Аничка дано си права, честно казано аз на студа не му отдавам такова значение, защото като цяло сега е доста студено и си мисля, че това е причината, иначе вечер като си легна и се омотам с одеалцето и се гушна в мъжлето, даже ми е горещо и задължително си отвивам едното краче Blush Mr. Green
Месечинке по-добре е, но ми се лиготка вечер - като котенце Mr. Green оправдава се, че като си почивал повече щял да се оправи по-бързо Mr. Green аз благодаря на господ, че само леко се е боцнал на тоя пирон, защото голяма поразия можеше да стане, пу-пу-пу
Атадарче по принцип си мислех, че малко преди сватбата ще съм нерва и половина, а искам да ти кажа, че даже днес не знам кой ден сме Blush Mr. Green опитвам се да броя дните във ФБ, ама и там забравям Mr. Green тази сутрин се зачудих ние що не отрязахме панталона на мъжлето - убягва ми момента дали не му седеше добре на дължина, та реших да му звънна да го питам, ако той евентуално има повече спомени от мен Mr. Green за момента сме на фазата "май ми беше добре, ама довечера ще го обуя за всеки случай" Mr. Green
джози мила леко раждане ти пожелавам, и като ме завличаш към Дръмс да пием ъъЪЪъЪъъ кафе и сок, да ми даваш да бутам количката Mr. Green
Лоли репетираме как аз си вдигам роклята лееекичко в ритуалната зала и настъпвам мъжО Mr. Green

благодаря ви милички за пожеланията, ако някой ме е питал нещо, пък аз не съм отговорила, не ми се сърдете, но от 2 дена съм тоооооооооолкова разсеяна, че ако главата ми не беше закрепена на раменете и 100% сигурно щях да я забравя някъде Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт