Радостта в очите ни идва с тестчетата положителни :) – еп. 51

• 24 369
  • 765
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!   bg bg bg

Слънчо, честито сърчице и лентчка!  Hug

Меци, приятна среща с родителите.  Hug

Дианка, много съжалявам за приятелката ти.  Sad Hug

Роселка, много телеграфно, кажи какво става с теб?  Hug

# 706
# 707
Благодаря ви момичета  Hug Hug

# 708
Честит празник на всички!
Звездичка още не съм си правила тест ,защото честно казано малко ме е страх от резултата имам предвид ако е пак отрицателен,но до утре ако не ми дойде ще си направя сутринта  Praynig!
Месечинка виторога благодаря ти дано наистина ме пропусне  Hug
На всички много успехи и  stork-boy stork-girl  Hug

# 709
Дианка много лоша новина,дай Боже се възстанови по бързо,едната ми снаха изгуби първото дете в 3 ти месец и лекарката и каза да се пазят 6 месеца и на 6-тия месец щяла да отиде пак бременна -така и стана беше забременяла точно след 6 месеца,дай Боже и при нея да е така!

# 710
  • Варна
Дойде ми...
Боже, никога няма да ми се случи чудото, никога.... А почти си повярвах този път.
И с мъжа ми се скарахме, изобщо отвратителен ден.

# 711
Месечинка не се отчайвай...горе главата..винаги след лошото идва добро  Hug Hug Hug

# 712
Месечинка Hug Hugне се предавай така,имате просто лош момент.Ще стане,трябва да стане Praynig Hug

# 713
Месечинке, знам че ти е много трудно, но не се предавай, ще се случи и при теб чудото. Hug

# 714
Месечинке разбирам те какво ти е но само напред не унивай!Можеби другия месец е вашия,ще стане само горе главата и напред  Hug

# 715
Месечинке,  Hug недей така, ще стане, просто още не е дошъл моментът. Търпение и кураж  Hug Знаеш ли, в началото, когато започнахме с опитите, и аз постоянно се вглеждах в себе си, търсех симптоми (и винаги имах), а после, когато ми дойдеше, бях много разочарована. Мисълта ми е, опитай се да не се самонавиваш, разочарованието после е огромно. Скоро ще дойде и вашето бебе, не се съмнявай в това  Hug

# 716
Месечинка,не се отчайвай мила,ще стане бебчо в най-скоро време,сигурна съм!Скоро и вие ще сбъднете мечтата си,гушкам те Hug
Къдравелка,дано не дочакаш Praynig Hug
Диана,съжалявам за приятелката ти Hug

# 717
 HugМесечинка виторога дано другият месец е твоят месец Praynig Praynig

# 718
Ето ме и мен тук...Браво Кафенце прекрасна тема отново...Момичета пожелавам да я напълним с +тестове и много щастливи думи тук да изпишеме...Късмет на всички и никой да не се отчайва..Бебовците ще дойдат....ВЯРВАМ СИЛНО В ТОВА!!! newsm17 EFP stork-boy stork-girl 1crib newsm30  ylinfant Сигурна съм,че скоро всички ще бъдем preggo ... Praynig Praynig Praynig  Misc Baby Bottle  261uu Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover                                                 Най-голямата спънка? Страхът.
Най-лесното нещо? Да се заблудиш.
Най-голямата грешка? Да паднеш духом.
Коренът на всички злини? Егоизмът.
Най-хубавото развлечение? Работата.
Най-лошото поражение? Отчаянието.
Най-добрите учители? Децата.
Най-първа необходимост? Общуването.
Най-голямото щастие? Да си полезен на
другите.
Най-голямата тайна? Смъртта.
Най-неприятният недостатък? Лошото
настроение.
Най-опасният човек? Лъжецът.
Най-коварното чувство? Ненавистта.
Най-красивият подарък? Прошката.
Най-необходимото? Домашното огнище.
Най-краткият път? Правилният.
Най-приятното усещане? Вътрешният мир.
Най-добрата защита? Усмивката.
Най-доброто лекарство? Оптимизмът.
Най-доброто удовлетворение? Изпълненият
дълг.
Най-мощната сила на света? Вярата.
Най-стимулиращият дар? Надеждата.
Единствената реалност? Любовта."
Майка Тереза
Пожелавам на всички двете чертички и много кураж момичета!!!Ние ще успеем... Praynig :

# 719
Здравейте момичета,
честит празник на всички, с малко закъснение де. Hug
Месечинке, не се натъжавай, моля те. Съвсем скоро ще стане. Praynig Hug

На всички стискам силно  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover. И чакаме дългокраките вече да идват. stork-girl stork-boy
При нас нищо интересно, наболяват ме гърдите. Снощи моите родители ни бяха на гости, аз изпих една чашка бира, и сега се чувствам много зле, боли ме главата, все едно съм ипила 1 литър концентрат.
Незнам какво е това чудо, ама не ми харесва. smile3511

Общи условия

Активация на акаунт