Радостта в очите ни идва с тестчетата положителни :) – еп. 51

• 24 366
  • 765
  •   1
Отговори
# 720
Snarky ,знам че не чакаш за 7-8 март,дано това са симптоми, че леля е сбъркала пътя до теб и дано не успее да го намери поне за 9 месеца. Praynig
Месечинке,не се отчайвай сигурна съм има месец определен и за теб,вдъхновявай се от успеха на Алекс.

# 721
Добро утро мили мои
Днес мойто мило мъжле има рожден ден ,става на 32,да ми е жив и здрав и страшно много го обичам Hug HugХайде една почерпкаhttp://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRTMpFM5faVLl85CP1iDl5g7 … MHU6yR9kVSHMjgfSV[/img]

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 10:01 от dianastml

# 722
  • В къщурката на хълма на феите
момичета снощи родителската среща мина повече от чудесно, за всеобщо учудване на света и околните села свекъра се държа много добре, чак през известна част от вечерта се чудех тва същия човек, който познавам ли еее, не еее лиии, да не би да съм в някаква паралелна вселена или пък са го отвлякли извънземните и са му промили мозъка newsm78 Mr. Green Mr. Green а пък послееее, после прибирам се аз в къщи сама, защото кума ни завлече мъжлето ми на ергенско парти и аз съм нещастна, че аз няма да имам моминско парти, цъквам лампата в хола и отгоре ми скачат всички мои приятелки Mr. Green кумата ги организирала и със съдействието на мъжлето, който дал ключ за вкъщи, те дошли украсили навсякъде, скрили подаръци и ме чакали да си дойда, направо то не беше рев, то не беше скачане - днес ме боли гърлото Mr. Green легнах си в 5 сутринта и с някакви нечовешки усилия на волята станах и изръгах мъжлето, щото ще ходим двамата на маникюр - даже сега закъсняваме, обаче той още пуши навън и си пие кафето, пък аз реших да ви споделя за моите вълнения снощи, беше тооолкова хуууубааавооооооо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes кумата ми беше купила поне 10 подаръчета, които аз търсих и към всяко едно имаше послание - всички много ми се смяха като намерих биберончето и сууупер много се захилих, а в последствие цяла вечер обикалях с него, даже като отивахме на ергенското парти на мъжлето, защото към 1 вечерта решихме да ги слеем ми направиха промоция на таксито - платих само половината сметка, щото едната ми приятелка просто подлуди шофьора да му обяснява, че в събота ще съм булка и то наистина!! Mr. Green
ох, момичета мога да ви разказвам още сигурно 3 часа, обаче вече сме в тотално закъснение от план-графика, после ще ви пиша пак, целувам ви всичкиии! Hug Hug

Дианка честит ти рожденик, да е жив и здрав и да те радва още 32 пъти по 32 години, наздраве! Hug

# 723
Мецани благодаря ти
Ехе твойта кума е златна ,браво на нея,радвам се много че сте си изкарали супер снощи Hug Hug

# 724
  • до едно тепе
Добро утро момичета!
Дианка да ти е жив и здрав и много да се обичате още дълги години и на следващия му РД вече да сте поне трима Praynig
Меции браво и на мъжчето и на кумата.  bouquet
Месечинке Hug не се отчайвай така,нещата ще се наредят.
Снарки това с бирата ми харесва   fingerscrossed
Чудех се нещо.Ако приемем,че овуто ми е било на 24-ти февруари,дали на 7 март-пада се 11 ден кръвен тест ще покаже какво е положението,че много ме притеснява АБ дето го пия сега,а личната вероятно ще иска да го удължим с още 5 дена Thinking
Суити,Плодче липсвате Hug

# 725
Добро утро  Hug!
Дианка да ти е жив и здрав и много да те обича  Simple Smile
Меци невероятна кума имаш
Снарки дано те пропусне  Praynig Hug
А сега и от мен най отвратителната новина която можеш да научиш за ''добро утро'' -дойде ми  #Cussing out направо едвам се държа .Незнам вече поне как да спра да мисля за това да не се измъчвам.Уффффффф писна ми  smile3518
Моля се за вас и съм сигурна че скоро ще има хубави новини  Praynig Hug EFP!
Успешен ден изпълнен с невероятни емоции  Hug

# 726
Здравейте, момичета!

Снаркиfingerscrossed
Дианка, да ти е жив и здрав рожденника и на следващия РД да е вече тати!   bouquet
Меци, невероятни приятелки и кума имаш  Hug
Kudravelka87, не се натъжавай, другият месец ще стане  Hug
Поспаланчо, ако си сигурна, че О. ти е била на 24-ти, би трябвало теста да покаже. Обаче ти погледнах графиката, видях, че тестовете са били отрицателни предишните 2 дни. А ако О. ти е била по-късно, няма смисъл- теста ще е отрицателен, просто защото е много рано  Rolling Eyes Стискам палчета всичко да е наред и да не се налага да удължаване на антибиотика  Hug

# 727
Месечинке, голямо ГУШ
Моля те, не се пренавивай за който и да е път, че после е гадно  Blush ЩЕ СТАНЕ! По един или друг начин   Hands Thumbsup

Поспаланчо, с риск да те разочаровам - не мисля, че О. ти е била на 24.02. При 13 мм фоликул, едва ли е настъпила О., още повече, че всичките ти О. тестове са - . На твое място бих си спестила кръвния тест. Как така приемаш АБ и бебеправите? Личната ти лекарка не е ли в течение на нещата?

Мецкоооо, не останаааа  Grinning Вече нямам търпение да видя снимки  sohappy

# 728
  • до едно тепе
Звездичка и Кафенце  знам че 13 мм е много малко за фоликул,но имаше течност зад матката тогава и затова е съмнението,че на часове до ден сме изтървали фоликула,а тестовете отдавна не ми показват ову newsm78. Така,че няма как да съм сигурна дали е имало ову или не. Личната знае,че бебеправим,но левкоцитите ми бяха 17 при горна граница 10,5 и това в съчетание с изобилие на бактерии в урината доведе до АБ.Това ме тормози smile3511
 Hug ви

# 729
Поспаланчо, не се тормози така предварително, все пак най-важното е да се оправиш  Hug

# 730
Поспаланке, ако включиш и измерване на БТ в графиките си, ще имаш повече информация какво се случва  Wink

# 731
Поспаланчо, с графика е много по-лесно да разбереш какво става, аз от месец меря БТ.Не че разбирам много, но Мецанчето ми помага и разяснява, нищо че имам дъщеря на 13, преди години не съм се тормозела ще стане ли бебето или не...стана от първия път, а сега виж 10 месеца борба..Така че, ако решиш все ще има момичета, каито ще ти помогнат...
Кафенце как си ?...не пишеш много напоследък...
Дианка честит ти рожденник, да е живи здрав!
Мецкоооо, айде още малко останааа... Hug Hug Hug

# 732
Здравейте на всички Simple Smile Отдавна чета форума, но си казах, че когато видя двете чертички тогава ще се включа Simple Smile И така след 3-4 дена закъснение днес си направих тест и излезе положителен  EFP Много съм щастлива януари спрях противозачатъчните и стана от 2рия месец опити.Таткото още незнае, но след малко ще му съобщя очи в очи Simple Smile Поздрави: Дани

# 733
  • Варна
Месечинке мила, много силно  Hug. Не се карайте с мъжа ти, само се изнервяте излишно. Защо не направите някаква малка почивка, малко да разнообразите ежедневието, ще видиш колко добре ще се отрази.
Къдравелка, и за теб  Hug. Не губете надежда. Ще стане съвсем скоро.
Хамавичка, честито и лека и безпроблемна бременност   bouquet!
Мецани, много хубава изненада са ти спретнали и кумата и мъжа ти, а и баща му  Simple Smile. Най- прекрасния и незабравим сватбен ти пожелавам утре и чакаме снимки.
Диянка, честит рожденик   bouquet, да е жив и здрав и скоро да стане татко.

# 734
Здравейте,
Меци , супер изненада си имала . Радвам се , че и на срещата всичко е минало хубаво. Страхотен и незабравим ден ти желая за утре и ще те чакаме със снимки и разказ как е минало  Hug
Месечинке, Къдравелка  - ще дойде и този момент , вярвайте и пазете надеждата си , ще дойде  Praynig
Дианка, да е жив и здрав мъжа ти и само хубави емоции за напред   bouquet
Хамавичка, тихичко честито   bouquet
Кафенце , а ти как си?

Общи условия

Активация на акаунт