Радостта в очите ни идва с тестчетата положителни :) – еп. 51

• 24 372
  • 765
  •   1
Отговори
# 735
Меци, страхотно се е получило снощи! БРаво и незабравими моменти утре!! Ще чакаме снимки!  Hug

Кафенце, как си ти?

Не са наминавали скоро доста момичета - Съни, Плодче...

Слънчо, честита лентичка и от мен...   Heart Eyes

# 736
Meсечинке, сигурна съм, че твоето е чудо е на път. Не се предавай и вярвай силно Hug

Дианка, честит ден ден на мъжлето   bouquet да ти е живо и здраво, много да те радва и много да се обичате.

Меци, златна кумичка си имаш ти  Party Каква страхотна изненадка ти е спретнала. Сигурна съм, че утре ще си прекрасна булка, да си изкарате невероятно и чакаме снимки от празника на вашата любов   bouquet

Аз няма с какво да се похваля, покрай работните неволи си дадох малко почивка от бебеправенето, та този месец посрещнах леля без тиха истерия и сълзи в очите. Мисля живот и здраве още няколко месеца да го карам така и дано успея да се излекувам от матрицата, в която бях попаднала и да си наложа да съм по-спокойна и търпелива. Даже мъжлето ми отчете, че съм си старата "аз" и сега като направя един обзорен преглед назад си давам сметка, че бях нетърпима... Whistling

Прекрасен ден на всички, аз скачам към кухнята, че довечера смятам да си спретнем  1dating luvbed

# 737
Kudravelka87 Hug и Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed за другия месец
dianastml да ти е живо и здраво мъжлето  bouquet
mecani страхотна изненада, имаш страхотна кума  bouquet и на мен ми се дожени като прочетох твоите преживявания. Желая ти най-прекрасната сватба утре и с годините все повече да се обичате с мъжа ти Hug
Хамавичка честито
Rosa Linda приятно  1dating и luvbed

Аз като че спрях да мисля много много за бебеправенето, от както моето момче ми се кара, че всичко смятам, спрях с меренето на температурата, хапчетата ги пия когато ги видя (много рядко пропускам) пък и покрай готвенето ми за завършването се хващам, че рядко се сещам за това кой ден ми е от цикъла, кога ще ми е О - дано да помогне Praynig

Момичета Hug Hug от мен

# 738
dianastml  да ти е жив и здрав мъжа само хубави неща
Мецани страхотна кума на всеки му по една като твой та браво на нея,,,,,

# 739
  • В къщурката на хълма на феите
момичета пиша ви за последен път като госпожица, искам да ви благодаря за всичко, което сте направили за мен, че не ме изоставихте в нито един момент и изтърпяхте всички мои дивотии - живот и здраве след няколко часа ще стана горда носителка на титлата г-жа Кънчева, желая ви приятни почивни дни пълни с положителни тестчета, аз при първия възможен попаднал ми момент ще ви пиша да ви понадуя още малко главите с моята сватба! обичам виии!!! Hug Hug Hug

# 740
Мециии  Hug Hug Hug, най-приказната сватба ти пожелавам, скъпа моя....

# 741
Мецани, най-прекрасният сватбен ден ти пожелавам! Heart Eyes

# 742
Мецанке, ще чакаме разказче и снимки следващите дни  Hug Наслади се докрай на прекрасните мигове които ти предстоят утре!  Hug
Хамавичка, честито! Лека бременност!   bouquet
A_vagabоnd, много красиви снимки имаш в подписа  Wink Досега не бях ги видяла, но са невероятни- особено тези на Рим и костюмите от карнавала във Венеция...Всъщност всички са прекрасни! Ти ли си фотографът?
rendence, дано чертичките те изненадат, когато най-малко очакваш  Hug Може би още другия месец  Flowers Four Leaf Clover

Инка, Кафенце, много набързо минавате напоследък, кажете как сте?  Hug

Милички, хубава вечер ви пожелавам на всички!  Hug Аз отивам да чета за един изпит (да си оползотворя свободното време), но ще ви наглеждам за хубави новини. А и чакам Кафенцето  Hug, да каже кога да се готвим за новата тема  Wink

# 743
За МЕЦАНКА, специален поздрав !

love001  love001  love001

# 744
Госпожице Меци, пожелавам незбравим ден с най-прекрасните емоции утре  Hug Дават слънчево време   Nature Sunny
На настоящата лентичка й свършиха дните, до седмица да заредиш новата лентичка с новина за малко кънчевче .......  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Криси, ти ще отидеш ли барем да зърнеш Меци в гражданското?  Grinning

Rossella  55

Поли-Моли  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Момичета, аз съм отлично, просто с мен не се случва нищо интересно и за това скатавам от писане в темичката, но иначе всичко се следи стриктно  Mr. Green

След като два дни дебна кога ще чукнем 50-а стр., то взе та се стъмни, а и утре е празничен ден за темата, тъй че ще я пусна утре сутрин в деня на Мецито  Simple Smile (дано бъде и нечий друг ден с най-хубавата новина!  Flowers Four Leaf Clover)

# 745
Кафенце за жалост няма да съм в Стара Загора, но духом съм с нея и тя го знае...Simple Smile))
Роселкаааа, как си бе мацко, къде се губиш и ти ?!

# 746
Меци пожелавам ти незабравима сватба изпълнена с прекрасни емоции и цял живот да плувате в морето на любовта и дано в първтата брачна нощ разцъфне плода на вашата любов  Heart Eyes Hug
Благодаря Ви че ме подкрепяте и окуражавате,благодарна съм че ви открих невероятни сте  Hug Hug Hug Heart Eyes!Пожелавам на всички бебеправещи много късмет и едно ново начало което да води само до  EFP,на всички вече бъдещи мамита прекрасна и много щастлива бременност и на всички вече станали мамита много радостни и незабравими моменти с техните слънчица.
ОБИЧАМ ВИ  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm51!
Приятен уикенд и ще чакам хубавите новини  Praynig newsm03

# 747
Момичета, благодаря, че питате, но наистина нищо ново няма при мен. Пия си хормоно-заместващите таблетки и след около месец и половина се надявам на добри резултати. Актуализирах лентичката, тъй като лекарствата са ми по схема и вече знам с точност деня, в който ще започнем бебеправенето. Затова рядко ще се вясвам, но ви следя.  Hug

Криси страхотна графика ! Praynig

Ети какво става с мъжленцето ти?

Кафенце като гледам лентичките, направо си вървим ръка за ръка с теб. Laughing

# 748
А междудругото Меци да не би да си от Стара Загора,извинявай че питам така,но и аз съм от там и ми стана едно хубаво  newsm53

# 749
Роселка...и Меци така каза за графиката ми...а, дано
Къдравелка, не само Меци е от Стара Загора, аз също, Джози и Звездичка...за други сега не се сещам....така че, може да си спретнем срещичка...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт