Радостта в очите ни идва с тестчетата положителни :) – еп. 51

• 24 366
  • 765
  •   1
Отговори
# 750
Мецко-пожелавам ви прекрасен сватбен ден утре и нека ако има нещо лошо и куцащо да остане заедно с моминската фамилия зад гърба ти  ...а от тук на сетне Praynig Praynig Praynigедна прекрасна и приказна реалност в тон-трио-мама,татко и беб family family Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Поли-Моли fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Роселка Hug Hug
За всички Hug Hug Heart Eyes

# 751
Мецанче,пожелавам ти най-хубавият сватбен ден,изпълнен с много радост и невероятни моменти!Това е вашият ден,насладете му се!
Дианка,ЧРД на милото,жив и здрав да ти е!
Роселка Hug
Къдравелка,съжалявам за лелята Hug

# 752
  • до едно тепе
Меци пожелавам ти прекрасна сватба и много дълъг и щастлив семеен живот.
 Hug ви всичките.

# 753
Мецко,пожелавам ти утре да е най-незабравимия ден в живота ти,изкарайте си лудо,красиво и щастливо,така че да има какво да разказваш и на пра-внуците си. newsm51 Hug
Дианка да ти е живо и здраво момчето,и много да те слуша.  bouquet
Криси и аз ти погледнах графиката,наистина е хубава,харесва ми,дано скоро се похвалиш. Praynig Hug
Момичета хубава и спокойна вечер ви желая. Hug Hug Hug
И да не забравя. babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 754
муш под прашеца и търкул търкул  Joy Joy, че тази вечер замислям luvbed

# 755
Привет от родното ми гнезденце  Heart Eyes
Влизам да пожелая прекрасен сватбен ден и много семейно щастие на Меци Two Hearts newsm51 Съвсем скоро ти пожелавам ето този сватбен подарък! EFP stork-boy stork-girl А кумата ти, наистина е много сладка! Hug
Хамавичка- Дани, честито и лека бременност, мила! Hug
Поли-Моли Hug Hug Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover babydust7
Дианка, честити ти рожденник!  bouquet
Хубава вечер, милички! Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 756
Мецанка ВЛИЗАМ СПЕЦИАЛНО ДА ТИ ПОЖЕЛАЯ НАЙ-ПРЕКРАСНИЯ СВАТБЕН ДЕН В КОЙТА ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ СИ ГОСПОЖИЦА!ЗАВИЙ ДОБРЕ МЕЦАНЧО ЗА ПОСЛЕДНО ТАЗИ ВЕЧЕР КАТО СВОБОДЕН МЪЖ И МУ СМАЖИ ГЪРЛОТО ДА НЕ ВЗЕМЕ УТРЕ ДА НЕ СЕ ЧУЕ ДОБРЕ КАК КАЗВА ЗАВЕТНОТО "ДА"!!!!!ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ НАЙ-ПРЕКРАСНАТА НОВА ТЕМИЧКА ПЪЛНА САМО И ЕДИНСТВЕНА С ПРЕКРАСНИ ПОЛОЖИТЕЛНИ ТЕСТЧЕТА!

# 757
Меци, желая ти прекрасен и незабравим сватбен ден, и дано скоро след това да получите най-прекрасния подарък! Praynig

Много мило ми стана, като прочетох разказа ти за изненадата. Hug

Хубава вечер, момичета!  bouquet

# 758
Да се запиша за последно в темичката, че тия дни само проблеми.....НО ги оставям зад гърба си, защото вече сме в новото жилище и се надявам тук да направим нашето бебче и то скоро!

Мецинко, пожелавам ти да изживееш най - страхотната вълшебна приказка!

Алекс, как да го завива Мецан, нали булката трябва да си спи у тях Simple Smile

bouquet  bouquet  bouquet на всички, аз отивам да лягам, че няма такъв багаж и такова нареждане..... вече съм скапана а имам толкова много още....

# 759
Здравейтее Heart Eyes И аз да драсна нещо по нощите Mr. Green
Меции пожелавам ти най-прекрасния сватбен ден,нека бъде такъв за какъвто си си мечтала цял живот,наслади му се до край и запази невероятното чувство някъде дълбоко в сърцето си!!! Hug Hug Сигурна съм че ще бъдеш прекрасна булка и с нетърпение очаквам снимкииии Blush
Благодаря за палчетатаааа на всичкии Hug За сега съм с обичайните ПМС,та ще видим  Praynig Hug  smile3506 Аничко Heart Eyes имам си прашец специален синнн,пу пу  Praynig
Дианче да ти е жив и здрав рожденика,а скоро и горд таткоо  bouquet
Кафенце Hug чакам поредната прекрасна темичкааа  newsm51
Починете си хубаво тези дни,обичайте се и разбира се палчета за всичкиии  Hug  Praynig  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 760
mecani Честито и в Събота да си най-красивата и най-щастливата булка...Ще чакаме снимки...Пожелавам ви Two Heartsздраве,щастие Two Hearts и разбира се stork-girl newsm32 pacifierдвете чертички stork-boy  ylinfantБъдете многоооооооо,многоооооооооо щастливи!!!Поздрави от мен...  Hug Hug Hug

# 761
  • Пловдив
Добро утро, симпатяги!
Меци, пожелавам ти днес да е твоят най-красив и незабравим ден! Ще бъдеш най-страхотната булка!
Стискам палчета на всички нуждаещи се!

# 762
# 763
  • Сфия
Здравейте, дами! Моля ви за съвет! Имам следния случай: Последен цикъл на 04.02. Цикълът ми е с дължина 27-28 дни. На 03.03 си купих тест за бременност Престо. Не мислех да го правя веднага, но не се сдържах и го направих същият ден на обяд. Появи се контролната черта и малко преди да го засиля, след 7-8 мин се появи мноооого бледа втора чертичка. Но я имаше. Дори мъжът ми, който е скептик потвърди, че я вижда. Вчера имах много неприятно изживяване в градския транспорт. Като се качвах, рейсът потегли много рязко, аз се задържах, но някакъв господин зад мен явно не успя и връхлетя в/у мен с цялата си тежест и с двете си торби. Почти ме събори. Страшно се уплаших, разревах се Sad.... страх ме е да не съм изгубила бебето. И днес сутринта станах и си направих другия Престо с първа урина, но.... даже първоначално не видях чертичка, после я забелязах , но беше, като че ли по-бледа от първия път. Моля ви за съвет! Какво да направя? Дали да не отида на лекар? Днес е събота... Къде бих могла да отида и дали не е глупаво? Цикълът все още не ми е дошъл, нямам и болки. Благодаря ви предварително  bouquet

# 764
marrdata, отговарям ти тук, макар че тази тема всеки момент ще бъде заключена и ще изпадне надолу на страницата.

Поеми дълбоко дъх и се успокой. Ако си бременна, както показват тестовете, е много рано да се види каквото и да било, няма такъв лекар и техника. Почивай си у дома и мисли положително. Нямаш кървене, нямаш болки, значи няма повод за притеснение. Спокойно, всичко ще бъде наред. Както Хера вероятно ще потвърди, като мине да заключи темата, здравите круши вятър не ги брули. На практика в толкова ранен етап почти нищо, което правиш или не правиш, няма как да повлияе на развитието на бременността. Стискам палци! Peace

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 11:32 от Карри

Общи условия

Активация на акаунт