Радостта в очите ни идва с тестчетата положителни :) – еп. 51

• 24 424
  • 765
  •   1
Отговори
# 645
  • до едно тепе
Ооох писах писах и ми изтече сесията и всичко изчезна. Embarassed
Благодаря ви момичета Hug
Алекс не съм имала проблеми с бъбреците до сега.Есента започна да ме боли корема ниско долу и единственото,което намериха бяха еритроцити в урината.За 2 дена имах камъни в бъбреците и изчезнаха безследно ooooh! 3-ма доктори на 3 ехографа различно видяха и накрая си останах с песъчинките.Цистити не съм имала и затова онзи ден се чудех дали е цистит или изкарвам песъчинка и не отидох веднага на лекар.Сега като се излекувам и мине др седмица,че ще ми е много натоварена работно,ако съм добре де,мисля да свия личната в ъгъла да видим най-накрая къде е проблема щото ми писна от нейната разсеяност и непрекъснатото безцелно обикаляне по доктори smile3515
Мецанке наближава а Mr. Green само внимавай кой крак настъпваш Joy.Между другото това с пирона ми е до болка познато.Моят половинчо го е правил номера,а веднъж беше паднал по гръб от едно тракторно ремарке точно като правехме ремонт и трябваше да се нанасяме  ooooh! Една седмица ходеше като робокоп.
Месечинке fingerscrossed

# 646
Здравейте мацки Hug Hug
Етинка мила и според мен потърсете лекарско мнение ,нямали вече да ти се получат нещата?Толкова много преживя ,вече е време нещо хубаво да се случи и при вас Praynig Praynig Praynig Praynig
Тони стискам палци Hug Hug

# 647
atadar  Hug

ivap  Hug Имам назначена дата за секцио за другата седмица - съвсем скоро ще се гушкаме с Джозефино Младши Mr. Green

mecani
Шъ ти давам, ама само на равно, по главната, че мойта количката е тежка и не става за бутане от бременни тумбаци  Whistling Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 648
Честита Баба Марта.Пожелавам на всички по една такава мартеничка
Алексиадата честито,все по голяма да става твоята специална мартеничка.

# 649
  • Варна
jozyy, стискам палци за леко и бързо възстановяване и всичко да мине както трябва  Praynig Hug. Ще чакаме да се похвалиш после.
pospalancho, бързо оздравяване  Hug.
Месечинка, стискам палци до посиняване  Praynig Hug. На мен гаденето ми се появи в 7 седмица и ту изчезва ту се появява. Въобще не се взирай в симптоми, чакай си търпеливо, ако не те изкушава тестването.

# 650
Алекс,честити две сладки чертички  EFP,да пораснат много и през ноември да се появят като най-желаното,здраво и страхотно ,пухкаво бебче.Наистина много се зарадвах въпреки ,че съм отскоро при вас ви чуствам близки ,хайде сега всички по-отдавна чакащи мамчета бегов към отчетните след Алекс и надяваме се след Меци. Praynig

# 651
  • Варна
Инка, кога си отново на преглед?

Момичета, благодаря ви за палчетата!  Hug Сега се връщам от доки - не успях да мина при моята, а друга докторка ми взе влагалищен секрет и според нея листерията по-продължително се лекувала. Изписа ми нов антибиотик за 10 дни. Питах я ако започнем с опитите от другия месец дали според нея би било проблем и тя каза, че можем да действаме. За всеки случай ме праща на консултация с ендокринолог - което незнам кога ще успея да осъществя. Минах и през ХЕИ да оставя за изследване влагалищния секрет и сега ще чакам.

# 652
Здравейте сладурки , благодаря на всички за топлото посрещане , надявам се скоро всички да сме в една друга, по -хубава  темичка ! АЛЕКС честито миличка , желая ти най- прекрасните девет месеца изпълнени само с положителни емоции. И хайде момичета нека не оставяме АЛЕКС да бъде самотна - грабвайте тестовете .

# 653
  • до едно тепе
 toni_St ако е като с хламидиите е възможно антителата в кръвта да спадат по-бавно.Дано се преборите бързо с гадината fingerscrossed А на ендокринолог защо?

# 654
Привет красавици Heart Eyes
Ети,съжалявам за милото,дано по скоро оздравее и разберете причината за тия припадъци,гушкам те Hug
Поспаланчо,скорошно оздравяване и на теб,мила Hug
Тонка Hug Hug
Джоузи,най лекото и безпроблемно раждане ти желая,мила Hug
Атадар Hug
Месечинка,стискам палци и за теб Hug Praynig
Хубав ден ви желая Hug

# 655
Джози, желая ти безпроблемно раждане- ох, колко хубаво е това, че скоро ще си гушнеш бебчо!!!! Hug Praynig Praynig
Тони,  Hug Hug
Симонка, мерси за окуражаването! той сега беше при Кацаров и явно няма нищо страшно, оказват се обичайни неща- или поне док така е казал..но на мен ми се видя много страшно...не го бях виждала така за 15 годишен опит заедно...

# 656
Eмче, ти добре ли си ? Че повече за теб си притесних, отколкото за мъж ти . Нали сега е добре  Hug

# 657
Етинка, радвам се, че док Ви е поуспокоил  Hug

# 658
Alexiadata, честитооооооо  Grinning
Само дето хвърлЯ огън и жупел по мъжа си... Я виж каква хубава работа е свършил  Wink
Извини ли му се вече?  Laughing

Погледнах ти поста в ноемврийки и видях, че засега терминът ти е на моя рожден ден, което ме умили до немай къде  Hug Благодарение на теб, сега вече знам на коя дата съм зачената  Joy

toni_St, аман пък вече от тази упорита листериозна гад  Tired Дано за последно я храниш с АБ тези 10 дена  Praynig

# 659
Здравейте, сладурани!

Алееееееекс, видя ли  Simple Smile  Hug Честита ти радост, миличка! Стискам палци всичко да върви по вода!  Hug
Пеми, честито!   bouquet
Джозинка, то не останало!  Hug леки последни дни ти желая и най-следкия финал, естествено!  Heart Eyes
Етинка, обади ли се на доктора? Дано няма нищо притеснително  Praynig
Тони, много се радвам, че докторката ти е дала зелена светлина! Успех!

Целувам ви и ви гушкам, мили мои! Ние ще пътуваме до Бургас за празниците и сигурно няма да влизам тук, но мисля за вас, нали знаете  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 13:47 от Ема-Мария

Общи условия

Активация на акаунт