Радостта в очите ни идва с тестчетата положителни :) – еп. 51

• 24 422
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
  • Габрово
ivap  Hug Имам назначена дата за секцио за другата седмица - съвсем скоро ще се гушкаме с Джозефино Младши Mr. Green

Да ти минат леко дните на Голямото Очакване и още по-леко да мине раждането  Hug.

Ема-Мария, да си починете добре в Бургас  Grinning ... ех, как ми се пътува и на мен.

# 661
Колко се зарадвах само като прочетох ALEXIADATA - Честито с пожелания за лека бременност и най-сладкото пухче след 9 месеца  smile3525 newsm68
Дано да повлечеш здраво крак  Praynig
Etigra дано всичко се оправи с твоя мъж Praynig Praynig Praynig
atadar и моят цикъл е така, но ми направи впечатление, че е почнал да редува 32, 38, 33, 39, 34, 38........., това ми е най голямата мъка. Толкова време отива в чакане, О ми е след 22 ден при всички положения Sad
Месечинка виторога дано да не е внушение  Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 662
Момичета за мен работният ден е към края си. Heart Eyes
Утре не знам дали ще успея да вляза преди да заминем, така че сега ще ви нацелувам и наръся с прашец и като се върна искам само прекрасни, двучертичкови новини EFP

love001 newsm51

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 663
Ивапче, не знам и аз каква почивка ще е  Simple Smile за три  дни, докато се видим с всички роднини  Simple Smile Но се радвам, че ще сменим малко обстановката.

P.S. хихи, съвсем случайно попаднах по Аничковия прашец  Blush Аничка,  Hug лек път и приятно изкарване!

# 664
  • до едно тепе
Аничка весело изкарване на почивните дни. Hug на коремчето и благодарско за прашеца аз си гепвам мъничко ама съвсем мъничко Flutter
Емка и на теб весело в Бургас-там не съм ходила в съзнателните си години май Crazy

# 665
ALEXIADATA привет,вклювам се специално за да ти честитя двете чертички и да ти кажа,че страшно много се радвам за теб newsm44
Не помня кога точно ти бях писала пост отново към теб и ти казах че имам предчувствие за теб.Исках да ти пиша ,че тогава усещането ми за теб беше до 3 месеца ,че ще се случи,незнам колко е минало от тогава,но няма значение,важното е ,че хубавата новина е вече факт newsm51
От сърце ти пожелавам много лека и прекрасна бременност.Много се зарадвах като видях новината  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 666
Момичета,
явно чуждите предусещания се сбъдват. Hug
Моя много близка приятелка, винаги когато започнем да говорим, че правим опити за второ, тя ми казва, че има предчувствие, че ще е тази година. А дано. Praynig

# 667
Здравейте и от мен ,аз малко рядко се включвам тъй като работя и нямам възможност ,но не спирам да се моля и стискам палци за всяка една от вас!
Ети дано мъжът ти се оправи бързо
Меци почти не остана до сватбата
На всички ,които не чакат  Flowers Four Leaf Clover newsm17
Аз да се оплача днес трябва да ми дойде,но никакви симптоми нито за едното нито за другото,малко кръста ме боли и от време на време корема ама за секунди newsm78.А иначе лицето ми е доста странно на някакви червени пъпчици или по скоро петънца и аз не мога да разбера точно.
Приятна почивка на всички  и повечко ноемврийски мамчета да има   bouquet. Hug

# 668
Момичетааа , идвам си от доктора ... имаме си сърчице и си отговаря на седмицата, доктора каза че всичко сега е наред и няма място за никакво притеснение ... много се зарадвах ... Пожелавам на всяка една от вас , възможно най - скоро да види същото нещо като мен днес  Hug

# 669
  • до едно тепе
Слънчо честито сърчице.Все по-силно да бие и бебчето да расте Hug
Ти не трябваше ли на 4-ти да си на преглед newsm78
Метформина пиеш ли го още-питам така информативно да знам за в бъдеще Whistling

# 670
Алекс, честито, миличка, много, много се радвам! Стискам всичките си палчета всичко да е наред, да изкараш една изключително спокойна бременност и да си имаш едно здраво бебче накрая! Браво! Онез нервички тогава може и от това да са били значи  Hug
Слънчо, честито ви сърчице, миличка, това е страхотен момент!  Hug
Ети, дано всичко мине бързичко!
Месечинке, Тони Praynig
И за всички  Praynig Praynig Praynig и разбира се Simple Smile
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 671
 newsm79 newsm79 newsm79  хайде под прашеца  Grinning

SlunchoO честито сърчице  Hug  bouquet

# 672
Слънчо, честито сърчице!
Етинка, надявам се мъжа ти да се оправи бързо..
Меци, ще хванеш мускулна треска преди сватбата Grinning

# 673
Поспаланчо , права си на 4 беше прегледа , ама нали са почивни дни и доктора ми го премести за днес , защото щял да пътува  Hug
Благодаря ви , сега вече ще си направя лентичка и аз  Grinning Heart Eyes

# 674
SlunchoO  честито сърчице!  Hug
Хубави почивни дни на всички и дано в понеделник да има още мали с хубави новини! 

Общи условия

Активация на акаунт