Радостта в очите ни идва с тестчетата положителни :) – еп. 51

• 24 385
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
Слънчо,честито сърчице Hug
Ети,радвам се че доктора ви е успокоил и няма нещо сериозно Hug

# 676
  • В къщурката на хълма на феите
аз съм на РД на свеки, но пък в паузата викам си чакай да погледна тук какво става и какво да видя!
Слънчо мила честито сърчице, остават ти още 7 прекрасни месеца да тупка под твоето все така силно и обичащо! Hug

Ети така се радвам за вас, днес много се скосих като те прочетох, направо ми се сви сърцето, но за щастие развръзката е добра Hug Hug

оффф ние утре вечер ще запознаваме моите родители с тези на мъжлето и леееееееееееееееко ми е притеснено, ама да видим кво ще стане Whistling

# 677
оффф ние утре вечер ще запознаваме моите родители с тези на мъжлето и леееееееееееееееко ми е притеснено, ама да видим кво ще стане Whistling
#Shocked #Shocked #Shocked
Два дни преди сватбата?? Направо ме убихте  Grinning
Що не отложите този момент направо за 05.03. ? Mr. Green

Някоя от двойките сватове живее в чужбина или в друг град, може би?

Глей кво нещо е животът - моите и неговите родители се познават от толкова време и мрат едни за други, пък ние дори нямаме (и вероятно няма и да имаме) брак  Joy

Слънчо, честито сърчице и скоро да го чуете как тупти жадно за живот Two Hearts
Чакаме лентичката  Simple Smile

# 678
  • до едно тепе
Меци това е яко Joy Запознаване 2 дена преди сватбата=избягване на лоши чувства на нея.
Пожелавам ви весели и бебеносни почивни дни.Аз ще се навъртам наоколо Whistling
 Hug на всички

# 679
  • Пловдив
Ами те и нашите се видяха само веднъж преди сватбата, даже вече няма спомен кога точно и как. И какво значение има дали ще се харесат или не, важното е вие да се харесвате  Hug. Весела и незабравима сватба ви пожелавам!

Успех на всички нечакащи, вкл. и на мен  fingerscrossed

# 680
  • В къщурката на хълма на феите
Кафенце свекъра ми е от този тип хора дето нито се карат, нито се водят и след като през миналото лято ми скъси живота с 20 години с проблемите, които ми натресе просто реших да запозная моите родители с него сега, иначе майка ми и баща ми се познават със свекървата и много се разбират, малко ми е трудно да ви обясня цялата история, просто защото ако ви споделя колко тежки думи ми е казал този човек, чак на вас ще ви стане обидно, затова просто ще оставим случилото се в миналото, където му е мястото и ще продължим напред Simple Smile

# 681
Сланчо честито сърчице и от мен ,сега вече две сърчица тупкат!Дано всички да усетим тази незабравима тръпка!
Меци това доста ми хареса със запознаването,но понякога можеби е по- добре така Laughing!
Момиченца кокиченца почивните дни не се ослушвайте ,а много бебенца да правите  Naughty Heart Eyes

# 682
Слънчо браво мила ,много се радвам за вас Hug Hug

# 683
Здравейте и от мен, момичета!

Специално се включвам, за да ви пожелая да сте бели и червени, румени засмени. Бъдете здрави и не спирайте да се усмихвате.  bouquet wavey

Алексиада, честити 2 чертички, мила!  Hug Пожелавам ти лека бременност с отличен финал.   preggo  ylinfant

Истинска успешна цветна снимка ! Стискам палци до посняване.  love001 Hug

Ети всичко ще е наред с мъжо, ще видиш. Аз съм същата след упойка. На някои хора никак не им понася. Пожелавам бързо възстановяване на половинката ти и с нови сили напред към заветната цел. Мисля те да знаеш. Hug Hug Hug

Кафенце, Молито, Мецани, Лоли, Апр, Криси, Женя, Симона, Краси, Тони, Слънчо, Ема-Мария. Атадарче и всички, които пропускам без да искам. Прегръщам ви силно и да знаете, че ви следя.  newsm51

# 684
  • София
Слънчо, честито сърчице! Чудесно новини!!!  Hug Hug Hug

# 685
  • София
Дубрутруууууу
Честит Празник bg
днес стягаме багажа и палим за Търновско, ще сме там през почивката Party
mecani не знам за теб но сега като ти видях линийката много се развълнувах Crazy съвсем скоро ще е твоя ден, като се върна в понеделник ще си вече госпожа Peace вярвам че ще изживеете най - приказния, вълшебен и незабравим ден Hug Hug Hug и да знаеш че не съм пуснала палците Praynig Praynig Praynig и се моля съвсем скоро да получите и най - желания и прекрасен подарък Praynig Hug Peace
toni_St дано при ендокринолога всичко е наред и ви желая най - успешния старт другия месец Praynig Praynig Praynig
Etigra всичко ще е наред, след като и Кацаров го е казал, явно мъжчето ти е по чувствително към тези неща, те мъжете са така - нежния пол Mr. Green моя още я споменава тая операция на промяна на времето а са минали две години и три месеца. а аз вече забравих, че не вена а цяло бебе извадиха - ни болка, нищо!!! да чукам на дърво Wink Crazy Peace
jozyy   Praynig Hug Praynig Hug Praynig Hug
rendence а говорила ли си с доктор за тоя цикъл. пускала ли си хормони? тези скокове и дължина трябва да имат обяснение  Thinking аз още кърмя и предполагам това оказва огромно влияние. точно заради това искам да проследя и БТ да видя тя отчита ли някаква овулация и кога newsm78, защото на тестовете този месец засякох пик на ЛХ на 20 ден а ми дойде на 39 което просто ми се вижда невъзможно да се случи толкова дълга ЛФ освен ако, нали ... но по скоро нещо не е така както изглежда Crazy
SlunchoO прекрасни новини Hug Peace  bouquet
Rossella  Hug Hug Hug
желая ви прекрасни почивни дни и много все положителни новини Praynig Hug Peace

# 686
  • Пловдив
Добро утро, прекрасни!
Честит 3-ти март!
Ние си оставаме в къщи, че милото е дежурен и няма мърдане  Sad.
Слънчо, честито сърчице и лентичка Wink!
Мециии, то не останало! Пожелавам ти най-незабравимото преживяване и след има-няма десет дена - най-желания подарък  EFP.
Весели празници на всички!
И малко прашец от мен  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 687
Добро утро, момичета!Ренка, благодаря за прашеца  Hug

Първо да ви честитя националния празник!
Eti, много неприятно. Дано се възстанови по-бързо твоята половинка Praynig
pospalancho, бързо оздравяване и на теб  Hug
Kudravelka87, тест?  Hug
Месечинка,  fingerscrossed
SlunchoO, честито сърчице и лентичка!  Hug

При мен изследванията се отложиха за следващия цикъл. След като вчера се превърнах в истинска телефонистка и говорих цял час с  3-4 лаборатирии, все пак открих работеща днес. Ноо отказаха да ми вземат кръв, казаха, че правят изследвания само на спешни случаи, а моят не е такъв. Имат право, ще си чакам, а и още отсега съм уведомила моята лелка, че другия месец е Великден и да си помисли хубаво кога ще ме посети  hahaha

Хубави почивни дни, сладурки! Приятен път на пътуващите, стиснати палчета на бебеправещите и начакащите тези дни!  Hug

# 688
Честит празник!
На пътуващите да си изкарате много хубаво! Всички да си починете!
Меци, пожелавам ти една вълшебна сватба и да се похвалиш с наи-хубавия подарък!
Ети, щом лекарят е казал, че всичко е наред, това е важно, пък те мъжете обичат да са обгрижвани и да са страдалци. Явно упоиката не му е понесла.
Slunchooo, честито сърчице! Усещането сигърно е невероятно! Да те питам на теб кога ти беше последния цикъл и в коя седмица си и с какъв ехограф го чухте? Извинявам се, че така разпитвам, но понеже и на мен ми предстои и затова.

# 689
Здравейте,
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  bg
Много благодаря на всички  Hug
Поспаланчо , май ти ме беше попитала за метформина ... пия го така както преди да разбера , доктора каза да го продължавам и да не го спирам, че нищо няма да му стане на бебо, даже било по добре за него... в началото малко се притесних , но вчера всичко беше наред и май ще си го пия през цялото време.
Меци , малко остана  Hug . Стискам палци срещата да мине добре и да имате най-незабравимата сватба и след нея най - хубавия подарък  preggo
Смуси, последния цикъл беше на 18 януари , сега съм в 6гс и 2 дни , за сърчицето само ги видях , не съм го чула , гледаха ме с вагинален ехограф и доктора ми показа на монитора как мърда... и си питай колкото искаш , ако искаш пиши ми за повече инфо на лични. Стискам палци и при теб всичко да е наред.
Ети , как сте днес?

Хубав и бебеносен ден на всички , а на работещите като мен , бързо да мине работния ден   bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт