Ваксина РОТАРИКС

• 75 914
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Впрочем, Бъгс Лили, наблюдавах те от известно време, защото ми се стори малко странно поведението ти във форумите. Чета аз назад в темите ти и какво да видя....следния твой пост:

"Благодаря и аз, сега си взех разултатите от цитоната мазка и всичко е наред! Голяма радост!"

Викам си си...правописна грешка, случайна...гледам още....нееее... ти така си го наричаш това нещо и в други постове: "цитоната мазка":

"Момичета, имам един въпрос: правите ли си профилактично хормонално изследване или трябва да има сигурен проблем, кои са добрите места, може ли заедно  с цитоната мазка? ".

Хм...Не че е голяма радкост да си крайно необразован медицински, макар че всяка помакиня из родопските села вече знае точното име на цитонамазката, но според мен е голяма радкост, някой който не знае какво е цитонамазка да знае какво е МКБ10, да ми цитира ФДА на английски и да не знае точното име на едно елементарно нещо.

Същевременно постовете ти са два вида: 1. много кратки постове за всякакви глупости-от плетки до шампоани, но не и истински диалог, само включвания за създаване на илюзия за реален потребител, и 2. теми в зашита на всякакви видове ваксини, дори когято не е ставало дума за ваксина ти я намесваш и започваш да говориш колко е полезна и важна. Ето например тук, това си личи крайно явно:

"Дона, Бояна, аз също се гнуся относно хляба, направо като си помисля с какви гадиости ни заливат пазара...  Ами онези слуачаи с менте-цигарите, които бяха пълнени от цигани, които са болни от Хепатит А, в този случай какво да кажем, самият вирус на хепатит в изключително устойчив на висока и на ниска температура и се съхранява дори и след миене на ръцете! "

Последвано от това:

"Много правилно, браво за беб , аз също така направих с моите и със себе си, просто ваксината е единственият сигурен начин да се предпазим от Хепатит, каквото и да пишат, че трябва да си мием ръцете! "

Странна работа, някой който не знае какво е цитонамазка да знае при каква температура загива вируса на хепатита.

Еми не знам за другите, но за мен е кристално ясно за какво става дума. Първо, очевидно не може зад този ник да стои жена и второ не може да е лекар или дори някой със завършено образование, камоли статистик. Една вероятна картинка е някой костюмиран чичко от дадена компания да е платил на някое момче-студентче по журналистика, примерно, да пише определени неща из форумите и да създава обществено мнение. Това се прави непрекъснато, имаше статии в пресата за това, че различни фирми и политически партии създават подставени лица с изкуствени профили из форумите и прокарват политката си. Може и да греша за подробностите, разбира се. Може да не е по жърналистика студентчето, а примерно по макроикономика. Това не е нов феномен, впрочем...все се намира някой, който да прибере трийсетте сребърника. Което не го прави по-малко отвратителен, разбира се.

# 211
Мдам, интересно че такива потребители се пръкват изневиделица, навъртат брояча набързичко като пускат по едно изречение из най-различни теми във форума, но основно постовете им са из едни и същи теми... Потребителката Only_Anna е аналогичен случай - възглавници спелта, юргани и чаршафи.., но е особено веща по теми за ваксините. Освен това е чела (за) д-р Менделсон, разглеждала е подробно сайта на Меркола и дори цитира част от 9-те въпроса за ваксините от т.нар. антиваксинистки сайт.  Rolling Eyes

После пък "изведнъж" се появява блогърка, която бълва змии и гущери срещу алтернативните методи и хората, които отказват ваксини.., само защото имала посещаемост от този форум. Иначе твърди, че не е гадателка, но е интерсно как разбра толкова бързичко, че точно от този форум идва наплива в блога и, и точно в тази тема някой я "плюва".., за да се появи и да му натрие носа. Странно е, верно..  Simple Smile

# 212
Цитат на multimodal user : "Това са извадки, няма да цитирам всичко, че е много, който иска може да се запознае с целия материал: http://www.fda.gov/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/ucm226690.htm"  
  ooooh!, като надникнах  в тая тема, все едно, че сме на бойното поле. Гледам, че се е сбрало „цялото кралско войнство” от нахъсени мами хомеопатки: мечки, зверове, чукчита, луди хора без спирка и пр., които НЕ ваксинират децата си и които гонят от антивакс темичките си всички инакомислещи  #2gunfire. Все пак разгледах доста полезни линкове, дори и тези които са дадени като примери за «против», ако се четат внимателно са по-скоро «за» и могат да ориентират интересуващите се от темата за Ротарикса. Затова, благодаря! Освен това много ми харесва като се цитира избирателно. В същата статия, цитирана от multimodal user има и следният пасаж: „The benefits of rotavirus vaccination are substantial, and include prevention of hospitalization for severe rotavirus disease in the U.S. and of death in other parts of the world.  Currently, the benefits of the vaccines, which are known, outweigh the suggested increased risk for intussusception or any other potential risks.  FDA and CDC will continue to closely monitor the safety of both rotavirus vaccines.” В моя скромен превод: „Ползите от ротавирусна ваксинация са съществени, и включват предотвратяване на хоспитализация за тежко ротавирусно заболяване в САЩ и за смърт в други части на света. В момента, предимствата на ваксините, за които се знае, превишават предполагаемия повишен риск от инвагинация или други потенциални рискове. FDA и CDC ще продължат внимателно да следят за безопасността на двете ротавирусни ваксини”.
Ето ви и още две линкчета от мен:
http://www.gatesfoundation.org/annual-letter/2011/Pages/videos.a … mp;autostart=true
 http://www.gatesfoundation.org/annual-letter/2011/Pages/videos.a … mp;autostart=true
 Peace

# 213
Мдам, интересно че такива потребители се пръкват изневиделица, навъртат брояча набързичко като пускат по едно изречение из най-различни теми във форума, но основно постовете им са из едни и същи теми... Потребителката Only_Anna е аналогичен случай - възглавници спелта, юргани и чаршафи.., но е много веща за ваксините. Освен това е чела (за) д-р Менделсон, разглеждала е подробно сайта на Меркола и дори цитира част от 9-те въпроса за ваксините от т.нар. антиваксинистки сайт.  Rolling Eyes

Хм, доста интересно - благодаря ти за " анализа" Shocked, доста е задълбочен, друго е да ги разбираш нещата.  радвам се, че съм те впечатлила до степен да ми направиш "профил", ставаш за белетристика, може би...
Такива спекулации за мен са пълно доказателство, че освен че  очевидно си си нямате друга работа, вие всячески се опитвате да избегнете факта, че вашата собствена адекватност беше уловена и разобличена в предишния ми коментар, към който забележете не последваха никакви съдържателни бележки....
А извинявай, но това в училище те учиха или след това в университета в курс, как да правим конспирации, смешно е и е нелепо, започвам да разбирам как функционира това крю, освен да те поканя на чай в къщи и да си гледаме дипломите от , ако това аби те успокоило.
Обикновено човек подозира другите в неща, на които самия е способен, не мислиш ли?

# 214
Мдам, интересно че такива потребители се пръкват изневиделица, навъртат брояча набързичко като пускат по едно изречение из най-различни теми във форума, но основно постовете им са из едни и същи теми... Потребителката Only_Anna е аналогичен случай - възглавници спелта, юргани и чаршафи.., но е много веща за ваксините. Освен това е чела (за) д-р Менделсон, разглеждала е подробно сайта на Меркола и дори цитира част от 9-те въпроса за ваксините от т.нар. антиваксинистки сайт.  Rolling Eyes

Хм, доста интересно - благодаря ти за " анализа" Shocked, доста е задълбочен, друго е да ги разбираш нещата.  радвам се, че съм те впечатлила до степен да ми направиш "профил", ставаш за белетристика, може би...
Такива спекулации за мен са пълно доказателство, че освен че  очевидно си си нямате друга работа, вие всячески се опитвате да избегнете факта, че вашата собствена адекватност беше уловена и разобличена в предишния ми коментар, към който забележете не последваха никакви съдържателни бележки....
А извинявай, но това в училище те учиха или след това в университета в курс, как да правим конспирации, смешно е и е нелепо, започвам да разбирам как функционира това крю, освен да те поканя на чай в къщи и да си гледаме дипломите от , ако това аби те успокоило.
Обикновено човек подозира другите в неща, на които самия е способен, не мислиш ли?

Ти... коя от двете си - Бъгс Лили или Онли Анна, или си блогърката?  Shocked Shocked Shocked
Или си и 3-те едновременно?  newsm78

Ако си Бъгс Лили  Simple Smile, обърни се към persimon - тя беше така добра да ни уведоми за някои подробности по отношение на твоята персона. Това ме провокира да разгледам и други потребители, и да констатирам приликата.., която изглежда те е притеснила толкова, че забрави коя си всъщност..  Crazy

# 215
" цитоната мазка"видове ваксини, дори когято не е ставало дума за ваксина ти я намесваш и започваш да говориш колко е полезна и важна. Ето например тук, това си личи крайно явно:

"
Миличка, лично да ти се извиня за собствената си некомпетентност по едни въпроси и обратното по други, както сама си се убедила, познавайки ме толкова добре. В такъв случай се върни обратно в word файлчето, където си писала "доклада" си за мен и другите заподозрени и отвори този път внимателно нещата, които вашид от контекст в характерен стил. може би ще успееш да зключиш, че ВСИЧКИ, писали по темата за  ЦИТОНАТА МАЗКА са момчета, които учат журналистика и знаеш ли какво - първи курс!! А за ваксините - си права - определено знам при колко градуса  = и - вирусът на хепатит е устойчив, този януари покрай епидемията имах добра възможност да се позапозная, майка ми е от Сливен ( адрес и име искаш ли??)..... майка съм и се интересувам за здравето на децата си, а какво да кажа за вашите профили, чиито подпис е антивакс пропаганда или "шегички" - а сред ваш също има коментатори тук и там  newsm78

# 216
Мдам, интересно че такива потребители се пръкват изневиделица, навъртат брояча набързичко като пускат по едно изречение из най-различни теми във форума, но основно постовете им са из едни и същи теми... Потребителката Only_Anna е аналогичен случай - възглавници спелта, юргани и чаршафи.., но е много веща за ваксините. Освен това е чела (за) д-р Менделсон, разглеждала е подробно сайта на Меркола и дори цитира част от 9-те въпроса за ваксините от т.нар. антиваксинистки сайт.  Rolling Eyes

Ти... коя от двете си - Бъгс Лили или Онли Анна, или си блогърката?  Shocked Shocked Shocked
Или си и 3-те едновременно?  newsm78

Ако си Бъгс Лили  Simple Smile, обърни се към persimon - тя беше така добра да ни уведоми за някои подробности по отношение на твоята персона. Това ме провокира да разгледам и други потребители, и да констатирам приликата.., която изглежда те е притеснила толкова, че забрави коя си всъщност..  Crazy
Здрасти, Мулти!
Бъгс Лили е Simple Smile
Ти не беше ли онази майка от Бг Мама в предаването на Марта, която тук по форумите писала едно, а на живо, пред камерите  говорила друг работи и то точно по темата за ваксините, която като гледам ни сближава все повече..

# 217
vanda75 ,
право и отговорност на всеки родител е да се информира, и то не едностранно, за ваксините, които смята да постави на детето си. Изборът и решението са си негови!

Понеже цитираш мен, мисля да ти отговоря така:
Тази тема е за ваксината Ротарикс. Имаше още една, в която уж специалист щеше да отговаря на въпроси, но той излъга и му беше по-лесно да се скрие и да не ми отговори на 5-те въпроса. Аз ги повторих в тази тема, но никой не благоволи да отговори конкретно, ами някакви хора носят от 9 кладенци вода, за да докажат колко е нужна, ефективна и безопасна тази ваксина.

Истината е, че ваксината беше спряна за известен период за масова употреба, заради съмнения в безопасността и. Но дори и сега, след като пак я пуснаха след огромния натиск на МЕРК, тя е едва в 3-та фаза на клиничните проучвания. Ще се повторя, но смятам, че родителите трябва да знаят истината, преди да вземат решение.  Peace

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 15:37 от multimodal user

# 218
Бъгс Лили, съкровище  Hug

Темата за ваксините... помни ми думата, ще става все по-актуална в близките годни и съвсем скоро ще започнат да отказват ваксинации огромно количество родители. И без друго вече всяка тема из Интернет относно ваксини, щем не щем, се превръща в "за и против" ваксините Wink

Няма как да е другояче, няма да продължи винаги увреждането на децата и няма да продължи винаги храненето на едни за сметка на други!

Аз отивам да превеждам филмите, които по-будни и по-действени хора от нас са направили...

Съпругът

# 219
После пък "изведнъж" се появява блогърка, която бълва змии и гущери срещу алтернативните методи и хората, които отказват ваксини.., само защото имала посещаемост от този форум. Иначе твърди, че не е гадателка, но е интерсно как разбра толкова бързичко, че точно от този форум идва наплива в блога и, и точно в тази тема някой я "плюва".., за да се появи и да му натрие носа. Странно е, верно..  Simple Smile

Древно поверие: Ако споменеш 3 пъти блогър във форум, блогърът се появява.

# 220
Здрасти, Мулти!
Бъгс Лили е Simple Smile

Не знам коя от трите си, но си оправяй проблемите със самоличността, за да не занимавам модераторите. И спри да спамиш темата, ни най-малко не ме вълнува кой какви инсинуации разпространява из форума. Този проблем си е негов, на болния му мозък, а не мой. Wink

# 221
Бъгс Лили, съкровище  Hug

Темата за ваксини... помни ми думата, ще става все по-актуална в близките годни и съвсем скоро ще започнат да отказват ваксинации огромно количество родители.

Няма как да е другояче, няма да продължи винаги увреждането на децата и няма да продължи винаги храненето на едни за сметка на други!

Аз отивам да превеждам филмите, които по-будни и по-действени хора от нас са направили...

Съпругът
Между другото, аз също гледам теИ филми, благодаря ти за труда, както и за вметките, които слагаш в субтитрите от типа " и в България е така".  Така конспирацията става още по-инспирираща, но мисля да се впускам. исках да попитам дали се чувате по телефона или сте с смс-чета от сайта на мтел, че изведнъж всичко се струпахте в този форум... а като гледам и "анализа" на моя профил цитатите на моите краткотрайни въпроси не отразяват моята активност от последните 2 дена, която е в с за матраци и за декъ=паж, а да и за коктейлите бях писала - защо не хвърлите един поглед - това ми прилича на " засада" и ще свирна на рефера...

# 222
Между другото, аз също гледам тези филми, благодаря ти за труда, както и за вметките, които слагаш в субтитрите от типа " и в България е  така".  Така конспирацията става още по-инспирираща, но мисля да се впускам. исках да попитам дали се чувате по телефона или сте с смс-чета от сайта на мтел, че изведнъж всичко се струпахте в този форум... а като гледам и "анализа" на моя профил цитатите на моите краткотрайни въпроси не отразяват моята активност от последните 2 дена, която е в с за матраци и за декъ=паж, а да и за коктейлите бях писала - защо не хвърлите един поглед - това ми прилича на " засада" и ще свирна на рефера...
Гледай и Vaccine nation. Shots in the dark все пак беше първия Wink И не, не се чуваме по тел или друго, за мое голямо съжаление...

# 223

Древно поверие: Ако споменеш 3 пъти блогър във форум, блогърът се появява.

Повредила ви се е кристалната топка - тази не е единствената тема, в която се коментират нАучните ви постижения.  Simple Smile

# 224
Мдам, интересно че такива потребители се пръкват изневиделица, навъртат брояча набързичко като пускат по едно изречение из най-различни теми във форума, но основно постовете им са из едни и същи теми... Потребителката Only_Anna е аналогичен случай - възглавници спелта, юргани и чаршафи.., но е много веща за ваксините. Освен това е чела (за) д-р Менделсон, разглеждала е подробно сайта на Меркола и дори цитира част от 9-те въпроса за ваксините от т.нар. антиваксинистки сайт.  Rolling Eyes

Хм, доста интересно - благодаря ти за " анализа" Shocked, доста е задълбочен, друго е да ги разбираш нещата.  радвам се, че съм те впечатлила до степен да ми направиш "профил", ставаш за белетристика, може би...
Такива спекулации за мен са пълно доказателство, че освен че  очевидно си си нямате друга работа, вие всячески се опитвате да избегнете факта, че вашата собствена адекватност беше уловена и разобличена в предишния ми коментар, към който забележете не последваха никакви съдържателни бележки....

Ти... коя от двете си - Бъгс Лили или Онли Анна, или си блогърката?  Shocked Shocked Shocked
Или си и 3-те едновременно?  newsm78

Ако си Бъгс Лили  Simple Smile, обърни се към persimon - тя беше така добра да ни уведоми за някои подробности по отношение на твоята персона. Това ме провокира да разгледам и други потребители, и да констатирам приликата.., която изглежда те е притеснила толкова, че забрави коя си всъщност..  Crazy

smile3532  smile3532  smile3532
Това "объркване" на самоличността много ми хареса!

И да, chukchi , ...все повече родители се събуждат!!!

Общи условия

Активация на акаунт