Отговори
# 60
  • Добрич
Добро утро!   Grinning
Чин, страхотна тема отново! Благодаря ти, че полагаш този труд!  Hug
Бухта, Иси, добре дошли! Дано ви е приятно при нас!   bouquet
Чин, много хубава пелена, много арт!  Peace  Wink
Елдра, Дидолинка, мерси за вкусотиите!   bouquet
Мушмуронко, е, видя ли...пообиколихте!  Wink Само дето се оплакваш от мъжа си.  Laughing  Hug
Аз си харесах няколко модела колички, но не съм ползвала предишния път тези марки, та не знам към коя да се насоча. Някой, ако има впечатления, ще се радвам да ги споделите.   bouquet Ето моделите:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2830
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/2847
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1829
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/13212

Хубава неделя ви пожелавам!  Grinning

# 61
Добро утро  Wink
Само се записвам и ще ви дочитам.
Чин,  Hug, както винаги си се справила невероятно.
Аз снощи сънувах големи кошмари и сега ми трябва време да се посъвзема... Tired

Приятен неделен мързелив ден на всички...

# 62
Добро утро и от мен!

ЕЛДРА, на мен си и много полезна, именно заради теб се спрях на ЧИКО  bouquet

ИСИ, добре дошла, миличка!

А тая зима хич не ще да си ходи, да му се не види (вече много трудно си обувам ботушите)

# 63
Къдрокоске, от тези, които си избрала, втората най-много ми допада.Все пак мисля, че са малко тежички.
Ваче, това с плетенето ми е любимо занимание.Напоследък, обаче,не намирам време. Миналата зима ме беше обхванал творчески ентусиазъм и плетох ли, плетох.На мъжо два пуловера, на синовете, на щерката.За мен пуловер+шапка (ако успея да намеря снимка, ще кача).Бях си поръчала чиста вълна от БГ, неоцветена.Станаха разкошни, топлички неща Wink.

# 64
Добро утро момичета.
Как сте в този неделен ден? Аз съм леееко мързеливо настроена. Чакам си утрешния преглед с голямо нетърпение.
Гледам за плетени неща си говорите. И на мен мама ми плете пелена, но тази на Чин е страхотна.
Аз пък вчера направих първата покупка за бебето. Харесах един анцунг естествено розов. Купихме го и после Марти вика нали няма само розови дрехи да носи това дете  hahaha hahaha hahaha
Свеки пък като го видя и измърмори и тя че не трябвало да купуваме нищо, но пък тя не знае колко неща вече имам у нас. Много суеверна и тя взе да става.
И да не забравя - добре дошли на новите мами. Лека бременност до края.

# 65
Добро утро и от мен Flutter

# 66
  • София
Добро утро!
Елдра, ти не живееш на планетата Земя.. честно  Mr. Green Твоето денонощие е повече от 24 часа, иначе просто не виждам как успяваш да се справиш с всичко. Сигурно си много енергична жена  Hug

Хей, Теди , как си? Оправи ли се вече след антибиотика. Аз кашлям, но вече не чак толкова и се сещам за теб  Rolling Eyes Wink

Къдркоска, на мен първото Чико ми харесва най-много, ама аз само по красота гледам  Wink

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 10:30 от Vache

# 67
Добро утро и от мен  Heart Eyes Благодарности за кафенцето и закуската и поздрави на Чин за свежарската тема  smile3525
Аз малко късно влизам да се запиша към темата и да се присъединя към отбора на лежащите  Tired
Миналата седмица изкарах в болница и сега активно трябва да почивам и вече няма да ме пускат да работя. Оффф оплаках се вече, няма да ви занимавам с лошите работи вече. Нали тази тема ще е само с положителни мисли  Peace
Добре дошли на Иси и Бухта  Heart Eyes
Понеже става много дълго вече, да изкажа и благодарността ми за инфото за столчетата и кошчетата, защото е полезно да се знаят тия работи.
Къдрокоска и на мене най - много ми допадна втората, пък ти си решаваш

# 68
ООООО и да ви почерпя, малко на патерица, защото вчера не съм влизала  Blush
Свекито имаше рожден ден  Party

# 69
Добро утро и от мен!

Bibito  сега ме раздразни с тази торта и май ще взема и аз да направя една ( не че миналата неделя не правих)  Hug

# 70
Записвам се и се връщам да чета Simple Smile
Честита ни темичка Simple Smile Чин,  Hug

# 71
Ваче, вече съм по-добре, но в четвъртък срещу петък направих някаква алергична кашлица - цяла нощ се задушавах и въобще не си бях лягала... В петък по спешност ходих в АГ, изписаха ми противоалергични лекарства и веднага се оправих. Но ми е свито на душата, като знам какви химии изпих... Сега си кашлям вкъщи, но е чистеща отхрачваща кашлица - съвсем нормално е.
Утре съм на изследвания, и планирам да си запиша час при др. Балев - имам отчайваща нужда някой да ми каже, че всичко с бебето е наред.
То горкото след Ериуса около 24 часа не помръдна! Та съвсем се панирах, подскачах из вкъщи, бутах го - без реакция. Чак снощи се събуди и малко ми олекна като го усетих. Добре, че се ограничих само с едно хапче.
Сега такова пазене ще се пазя - ако ще до юни няма да изляза от нас, но няма да си позволя да се разболея така  ooooh!

# 72
  • Sofia
Добро утро!
Елдра, ти не живееш на планетата Земя.. честно  Mr. Green Твоето денонощие е повече от 24 часа, иначе просто не виждам как успяваш да се справиш с всичко. Сигурно си много енергична жена  Hug
И аз стигам до тоя извод.  Laughing

Елдра, а не ти ли боцка вълната? Аз направо полудявам да нося нещо вълнено, само се почесвам, ужасно некомфортно ми е. И си търся само памук и евентуално акрил.

Теди, много се изтормози ти, дано нямаш повече такива емоции. Ще излизаш после, като стане топличко и хубаво времето...

# 73
Вярно, Шунче,малко бодливичка е,но с блузка отдолу и добър омекотител при пране, става Wink.Мъжо, с тази негова работа до през нощите навън, му вършат чудесна работа зимата.

# 74
И само да ви споделя, моята любима свекърва остоянно ме обвинява, че съм се разболяла  ooooh! Много ми е тъпо, имам се за относително разумен човек, а постоянно ми се натяква, че съм ходела до магазина, че съм се виждала с хора ooooh!
Ама тя и първата и реакция когато и се обадих да се похваля с положителен тест беше: "Е, баш сега ли? Идва грипният сезон!" ooooh!
И сега всеки ден като говорим едно и също слушам: "Като излизате - така е! Все се сърдите, че ви мърморя, не ме слушате, ама като ходите навън- ще се разболявате!" Ще кажеш, че нарочно съм се вряла в някой болен... Да не говорим, че с мъж ми едновременно се разболяхме и е възможно той да ми е донесъл нещо от офиса. Тази седмица тя дойде да ме види в нас, и мъж ми и казал да дойде, но само ако не ме ядосва, достатъчно зле се чувствам. И свекървата от вратата: "пък Иво ми каза да не те ядосвам, и нищо няма да ти кажа, защото не ме слушате, не ме интересува, че вие се разблявате, ами в това състояние тормозите детето...." и т.н.
И днес пак ще идва, не знам как ще го понеса  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт