Отговори
# 75
  • Cyprus, Пловдив
Здравейте,момичета Simple Smile видях,че има няколко майки извън Бг,твърдо ли сте решили да раждате там?Защото аз накланям везната да си дойда в Бг,но май на таткото няма да му хареса,а и знае 5 думи на български Simple Smile Знаете ли до кой месец е позволено да се лети със самолет,чух че имало някакви правила за бременни...  newsm78

# 76
Спокойно, Теди, дишай дълбоко Peace.Аз като си я имам моята свекърва в нас,какво да кажа.Непракъснато ми повтаря да си стоя в къщи, да не ходя на работа.Що за глупости.В къщи имам три деца, две от които са всеки ден на училище, английски, тренировки..Самата ми свекърва е всеки ден на църква заобиколена от хиляди бабички.Та да стоя в къщи е по-опасно отколкото да съм навън.Никога не знаеш откъде ще лепнеш някоя болест,то е божа работа.Аз все още съм със запушен нос. Направо ми идва да си отрежа главата.А и с тази моя астма, която от болестта се активизира,направо се задушавам и съм с инхалатора навсякъде. Rolling Eyes

# 77
Ето ме пак Simple Smile Един ден ме нямаше и доста страници трябваше да прочета Simple Smile
Бяхме вчера до Кресна, винаги ми е много приятно там, наприказвахме се с братовчедка ми и си спестих едно готвене  Mr. Green
Хеберлеа, за слингове аз съм се ориентирала тук: http://www.shushulka.com/category/6/sling-shalove.html , много прилични цени и добро качество.
Теди, много изнервящи реплики, наистина  ooooh!
darka, а ти защо не искаш да раждаш в чужбина?
Елдра, оправяй се вече  Hug
Бибито, честит рожден ден на свекито, да е жива и здрава и  да те слуша Simple Smile
Отивам да готвя Simple Smile

# 78
Дарче, по-добре си роди там,където си.После винаги можеш да вземеш и БГ гражданство на децата.Моите и трите имат двойно гражданство, въпреки че незнаят български(моя грешка). Embarassed

# 79
  • Varna, München
Добро утро   Simple Smile

Чин, сега видях пелената, мн е красива!!!! ще питам маминка дали иска да оплете и тя нещо на бебчо  Flutter , на мен мн плетеше, последно за коледа ми прати рокличка, да топли на коремчето  Laughing

къдрокоске, и на мен първата ми хареса, единствено което ме притеснява са малките колела. Бих искала задните да са големи, а предните малки и подвижни, за по големи разстояние си мисля че са по устойчиви. В БГ има по голям избор на колички, все интересни, тука има няколко водещи и доста скъпи марки, а на мен не ми се дават 1400 лв за коли4ка  Confused, все пак няма да е вечна.   Thinking

За купуването си говорите, нищичко не съм му купила  Sad, гледам по интернет, но по магазини не сме ходили, решили сме като мине март месец , трябва още малко да почакам  Wink

# 80
  • Sofia
Теди, много досадно! Опитай да игнорираш тези реплики (или тегли една наум  Laughing). А пък дори не трябва изобщо да идва, кой знае какво може да ти домъкне отвън!  Naughty Може на вратата да й връчиш една маска, тъкмо малко да позапуши устата.  Laughing
В крайна сметка бременността е 9 месеца, няма как да не хванеш грипавия сезон. Абсолютен късмет е дали ще се разболееш или не.

# 81
  • Добрич
Бибито, честит рожден ден на свекърва ти!   bouquet
Теди, знам, че е трудно, но игнорирай думте й. Има хора, които освен да мрънкат и обвиняват останалите, друго не могат да правят. Спокойно!  Hug
Елдра, освен Чикото другите не са кой знае колко тежки. Благодаря за мнението!  Hug
Ваче, Бубито, благодаря и на вас!  Hug Hug
Ана2, сега ще разгледам сайта. Мерси!   bouquet
Дарка, ако трайно сте се установили в Кипър, по-добре и според мен да си родиш там! Пък после както казва Елдра, ще си вземете и бг гражданство за детето.  Peace
Иси, мерси и на теб за мнението.  Hug То, защото има голям избор тук и накрая сме като пилета в калчища.  Joy Сигурно си права за колелата. Предишната ми беше с големи гуми и не мога да преценя.   bouquet Аз съм решила количката да е около 600 лв. И на мен не ми се дават много пари и сега въпросът е до тази сума да избера най-доборо, което може да се купи.  Laughing

# 82
И аз това се опитвах да и обясня - че грипавият сезон е от ноември до март, и няма начин да износя цяла бременност без да засегна този период. Ама - "пееш ли си Пенкеле, кой ли те слуша" Wink

Момичета, имам нужда от съвет - харесали сме си два варианта на колички, моля, ако имате забележки и предпочитания ги споделете:
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6529&cat=66
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7956&cat=66

# 83
  • София
Здравейте!  Ние днес май ще си прекараме един хубав мързелив ден вкъщи, та влизам само да кажа здрасти Wink

Нали съм на всяка манджа мерудия, ще си кажа две от нещата, на които държа да ги има бъдещата ми количка:  големи гуми и цяла дръжка  Wink 
За двойните гуми четох и чувах, че много се пълнели със сняг и зимата трудно се кара... newsm78
теди, в твоя случай май съм за Пег Перего-то...

# 84
  • Varna, München
 Здравей Дарче,  

моят мъж също ми предложи , ако ще се чувствам по спокойна да родя в бг, но тъй като там нямам нито лекар, нито познавам някои, си помислих че ще е по голям стрес за мен и бебо, а тука така или иначе касата ми плащат и прегледите и раждането. Мама ще дойде Simple Smile Party и това ме успокоява мн.

Зависи от авиокомпанията, някои вземат с бележка от лекаря че всичко е наред до 36 г.с., като Луфтханза, някои само до 32 г.с.

# 85
ТЕДИ, на мен тази на ХАУК мноо ми харесва, но ще направя справка и с ЧИКО, въореки че са 2 пъти по-скъпи!

# 86
Теди аз нямам голям опит с количките, но и на мене тази на Хаук по ми допадна  Party

# 87
  • Добрич
Теди, мисля, че двете колички не могат да се сравняват, защото са от различен клас. Аз съм за втората!  Wink

# 88
Добро утро, днес мисля вече да си видя мъжа за повече от 3 часа... Simple Smile

Уф, тая торта...  Crazy

Теди, на мен Хаукне  ми харесва, попитай за мнение в темата за количките обаче...

Утре съм на ЖК, стиснете по едни палци, че не съм виждала човека почти месец...

# 89
Теди на малкия количката е Хаук и съм много доволна. Излезе много здрава! Мога и сега да я ползвам, но съм решила да си купя нова и по лека Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт